"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

събота, 15 юни 2013 г.

7 (седем) дни до Лятото!/7 (seven) days to Summer!

Остават 7 дни до лятото!Готови ли сте:)))



The Beauty And The Fashion ви приготви 7 (седем) ултимативно необходими неща без които не можете това лято:



1. Оранжева коса - това лято цветът на косата ви трябва да е оранжев.


2. Бижута от мидички - те трябва да са направени от събрани лично от вас мидички, така че ходенето на море тази година е абсолютно задължително.



3.Бански - тук важи максимата колкото повече бански, толкова повече плажове. Много ви моля да не оставате само с два-три, защото това е силно демоде.


















 
4. Джапанки - трябва да имате джапанки, лято без джапанки е като грим без спирала, като маникюр без топ лак и дори още по - лошо лято без джапанки е като Мерилин Монро подстригана нула номер, а не знам дали може да има нещо по - лошо от това. Затова на 22 юни, когато Лятото влезе в своята омайна власт, независимо от нелюбезното напоследък поведение на господин Юни, изритайте веднага всички обувки, кецове, маратонки и летни ботушки.
 






 
5. Широкопола шапка и парео - не можете да влезете в лятото на 2013 без огромна широкопола шапка и парео - това е постулат тази година.














6. Камион със сладолед - тук важи правилото за банските - колкото повече камиони със сладолед, толкова повече камиони със сладолед.

 
 
7. Мъж - това лято ви трябва и мъж. Трябва да го изберете много внимателно. Критериите, които да приложите при избора му, ще разясниме детайлно в някоя от следващите си публикации, сега само ще споменем, че той ви трябва главно за да ви носи сладоледа от камиона до вас. Разбирате сами това колко е отговорно. Не можете да си позволите да бъдете лекомислена. В противен случай той ще изяде всичкия сладолед и с това ще наруши диетата ви. А това просто не бива да се случва.




Желая ви приятен ден и трескава съботна вечер! И очаквайте нашите Шест дни до Лятото!

снимки - Интернет

4 коментара:

  1. Значи единственият ми проблем е шапката!Търсенето продължава... :))

    ОтговорИзтриване
  2. Ех,че забавно и полезно :)Хахах :)Харесват ми много съветите ти :)

    ОтговорИзтриване
  3. Еееех, замечтах се сега и аз за морето. Казват, че водата била още ледена. Да спират тия дъждове вече и да се стопля водата и да отиваме. И да не забравим да си вземем и плажните масла, млека...

    ОтговорИзтриване
  4. Супер забавна публикация. :)
    Аа...да не забравим да си "вземем" и усмивката! ;)

    ОтговорИзтриване