"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

четвъртък, 27 юни 2013 г.

Грим-Уроците на Победителките! - Грим-Урок на Валейа!

The Beauty And The Fashion с гордост представя Валейа Стоянова,
 победителка в етап Бъдете Лана Дел Рей! конкурса Бъди Грим Звездата
в нейния грим -урок!


Валейа Дел Рей!



Здравейте, прекрасни последователи The Beauty and The Fashion !


Днес ще ви покажа в няколко лесни стъпки моя грим за Грим конкурса на The Beauty and The Fashion с тема Лана Дел Рей! Много се зарадвах на темата тъй като съм голям почитател на класическите очни линии, макар днешната да е с лек „twist“. Вдъхновението беше от фотосесия на Лана за списание „Интервю“ и в нея грима е подчертано отвсякъде око, устните разбира се са нюд, а акцента е една много любопитна пчела.



Използвани продукти:

фон дьо тен на Bourjois Healthy mix;

контурирах с обикновени сенки за очи (кафеникаво-сиви) от палитрата с 28 неутрални цвята;

Същата палитра е използвана и за очите;
Essence gel eyeliner;
Бял молив на Golden Rose;
Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain в нюанс Precious

1. Започнете като оформите веждите и нанесете база за сенки по целия клепач. Под дъгата на веждата ненесете матов бял молив и разнесете внимателно с пръст. Така ще озарите и повдигнете оптически окото. По целия подвижен клепач нанесете телесни сенки.



2. С цвят капучино оформете дъга, над сгъвката на клепача. Не я правете прекалено плътна.

3. С матови сиви сенки повторете предишната линия и леко опушете. Внимавайте да не се разнесе прекалено много линията на дъгата.

4. Със четка и черни сенки оформете крилото на очната линия. Този трик ще е от помощ за начинаещите. Направете V което да обхваща горната и долна линия на окото. 


5. Аз използвах очна линия гел, защото исках матов и дълготраен завършек. Вие направете линията с каквото пожелаете – молив, течна очна линия и т.н. Започнете да градите линията с тънка четка от вътрешния край на окото. Нанесете и отдолу. Сложете изкуствени мигли и бял молив във водната линия.



Вие видяхте грим урок на Валейа Стоянова.

Грим Урокът на другите победителки в етап Бъдете Лана!
четете тук и тук

3 коментара: