"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

неделя, 31 май 2015 г.

Тази луда, луда красота и най-скъпите козметични глезотии.

Мислите си, че давате много пари за козметика?

Сега ще ви успокоя:)

 Rosie Huntington

Най-скъпите козметични продукти в света или колко може да струват едни червени женски устни?


Козметични продукти се предлагат на всякакви цени, във всякакви опаковки и с най-различно ниво на изпълнението и качеството, и въпреки че всички те обещават подобряване на красотата и външния вид, много от козметичните продукти не дават резултати - да си кажем истината. Но понякога някои козметични продукти дават и изумителни резултати:
Норма Джийн и Мерилин Монро - изглеждат ви като различни жени?  
Норма Джийн и Мерилин Монро са едно и също момиче - преди и след.

Дрогерийни марки като L'Oreal и Cover Girl се харесват на един вид клиентки, обикновено такива с по-ограничен бюджет, докато Chanel цели други. 
Също така има и луксозни марки, като La Mer и Guerlain, които правят  продукти, предназначени за наистина заможната жена. Индустрията за красотата е толкова голяма и изборът е толкова разнообразен, че жените никога не знаят точно какво да купят. Освен да купуват обещанията на рекламата и съблазънта на опаковката. Странното е, че в един или друг момент повечето дами осъзнават, че никога няма да намерят козметични продукти, такива които ще ги направят да изглеждат и да се чувстват като по рекламите за красота, които се виждат навсякъде в медиите. Но винаги има надежда. И затова купуването продължава.

Продуктите, които ще ви покажа днес са не само най-скъпите козметични продукти в списъка, те също така са получили и добра репутация вследствие действително постигане на резултати ...

1. Creme De La Mer Ultrarich Cream

 


Тайната на La Mer е в тяхната богата на хранителни вещества, морски водорасли формула, буквално сътворяваща чудеса. Отзивите са винаги положителни и за крема се счита, че започва да работи незабавно още в минутата, която докосне кожата. Богатите съставки се комбинират, за да се помогне за намаляване на фините линии, бръчки и пори, докато еластичността се увеличава. Запазеният "чудо морски бульон" за La Mer е създаден от д-р Макс Хубер и преминава през специален процес на био-ферментация. Една интересна забележка, тъй водораслите имат естествени антимикробни свойства са необходими минимални количества консерванти, за да се поддържа дълъг срок на годност. Въпреки това, поради изключително деликатния баланс, всеки буркан с крем La Mer се пълни на ръка, което със сигурност води до увеличаване на разходите.  
16,4 унция. 1900 $

2. La Prairie Caviar Concealer Foundation

Skin Caviar Concealer Foundation е съвършенство в бутилка. La Prairie го описват като "една част луксозен фон дьо тен и една част коректор на професионално ниво".  Skin Caviar Concealer Foundation включва SPF 15 и идва със специално създадена четка за плавно и трайно приложение. Съставките в този подобен на крем фон дьо тен ще ви помогнат да създадете безупречен външен вид, като крем емулисията въздейства и се слива с кожата придавайки и естествен и здравословен блясък. Цена: 228 $

3. Sisley-Paris 3-Serum Set


 Всички жени, без значение на каква възраст са, се тревожат за фините линии и бръчки, които се появяват ей така от нищото. Колкото е по - зряла кожата толкова трябва да се полагат още по-специални грижи. Sisley Paris е разработила серум, който се грижи за всички от най-често срещаните проблеми на кожата. В комплекта са включени Sisleya Radiance Anti-Aging Concentrate, Sisleya Global Firming Serum и Sisleya Daily Line Reducer. И трите серуми са разработени със специфични формули за решаване на проблемите с фините линии и мненията на ползвалите ги са отлични. Цена: $ 1300

4. Guerlain KissKiss Gold and Diamonds Lipstick

 

Ако искате най-доброто от най-доброто, тогава ще трябва да помислите за Guerlain KissKiss Червило със злато и диаманти. Може би се чудите какво прави това червило толкова скъпо? Да започнем с това, че теглото на гилзата на специалното червило е 100 грама 18-каратово жълто злато. И това още не е всичко. Включени са също и 199 диаманта, които тежат по 2,2-карата. За да стане още по-заслужаващо своята мега-цена, това червило идва с черна дървена кутия, четка за устни и черна велурена торбичка. Има и по-икономичен вариант - можете да закупите пълнители, така че червилото със скъпоценни камъни да продължи да бъде с вас и то в различни цветове цял един живот. Цена: $ 62 000. Направено от Guerlain.

Червилото на Guerlain е разработено в 15 варианта, които са подбрани от известния френски гримьор Olivier Echaudemaison.

Най-скъпото червило може да бъде закупено само от няколко предварително избрани бутици – „Bergdorf Goodman“, „Neiman Marcus” в San Francisco, „The Breakers West” в Palm Beach или от „Epcot“.

5. Guerlain Orchidée Impériale Treatment 

Третирането на кожата е за четири седмици (една ампула на седмица) и този вълшебен серум от имперски орхидеи на Guerlain дава сериозни резултати. Guerlain  препоръчва използването на този продукт два пъти в годината. Цената е  3000 щатски долара

 

Разбира се, на вас може и да не ви пука за всичките тези козметични неща и да изглеждате ето така
Но дори и това е само ако сте имали много гоооолям късмет, когато сте се раждали, много силни гени и като млада пък сте изглеждали така:

Но може и да ви пука и въпреки , че на 16 не сте успявали да станете първа по красота, да се доверите на Guerlain и по-специалнo на Olivier Échaudemaison и да изглеждате ето така през по-голямата част от живота си:

Olivier Échaudemaison, Guerlain е този, който създава грима на София Лорен.

Оlivier Echaudemaison има свой екип от трима топ-топ грим артисти

за един от тях Jose Luis Yuve ви разказах  тук.

А репортажа на Албена Джонсън за грим урока и с Jose Luis Yuve можете да прочетете тук

  А пък на 80 да изглеждате ето така:

Всеки сам решава какво да прави с лицето , с тялото си и с живота си.

6. Azature Black Diamond Nail Polish

 


Azature е  компания за фини бижута, която произвежда най-скъпата бутилка в света с лак за нокти, изработен от черни диаманти.Без коментар за цената на нещо, което се сваля всеки три дни с лакочистител.

 

7. Guerlain L'Abeille Pure Parfum 


Бутилката парфюм на Guerlain L'Abeille е представена като бижу от дизайнера Lorenz Baume. Изцяло направена на ръка кристална скулптура оформя тялото на пчелата и шлифованите кристални крила обгръщат стените. Не е изненадващо, че ароматът формулиран от легендарния нос на Thierry Wasser е изградена около мед, но голямата бленда на парфюма в никакъв случай не е твърде сладка.
L'Abeille де Guerlain Luxury Fragrance Пчелата е един емблематичен символ на Guerlain и има история, която датира от 19-ти век, 1853, за да бъдем точни, с L eau de Cologne Imperiale създаден за император Наполеон  от Втората Френска Империя. Нека да не забравяме, че Guerlain e бил доставчикът на императорските фамилии във Франция. Сега символът на Guerlain се превръща в допълнително луксозeн изключителнo нов аромат L'Abeille.
L'Abeille де Guerlain e аромат, които идва при вас в бутилка-бижу. Не би могло да бъде другояче. Проектиран и направен от бижутерите Baccarat за Guerlain и е истинско произведение на изкуството. Ароматът, както отбелязах и по-горе, е създаден от Thierry Wasser и е изграден около свежи акациеви ноти, изключително рядкия soliflore. L'Abeille отразява зелената свежест и деликатни флорални нотки съчетани с пищно грозде и уханието на полюлявани от морския бриз цветя. В непосредствена близост до акацията идва неудържимата мимоза и съблазнителната чувствена свежест на люляка. Всяка от 47-лимитирани бутилки парфюм съдържа 245 милилитра от скъпоценния аромат и е на цена само € 12 500 (17 600 $)


Това бяха най-скъпите козметични продукти на света. 
Дали си струва? Не, не знам.
Но знам, че красотата струва или много скъпо или е даденост.
А може да е и двете:)
 
 

Или както е казала мъдрата и вечна госпожица Coco Chanel
"Най-хубавите неща в живота всъщност са безплатни. Но вторите след тях са вече много, много скъпи." 




На снимките освен Бриджит Бардо и София Лорен
е и Норма Джийн, станала по-известна като Мерилин Монро.
Между другото -  любимото червило на феноменалната блондинка, която предпочитала диамантите за свои приятели
 било
Guerlain Kiss Kiss,
любимият парфюм Chanel 5, a любимият неин крем завинаги останал  Nivea Creme.


*за да бъде написана статията са четени и използвани материали от чуждия печат.


 


Френски бижутери и козметици са създали най-скъпото червило в света. Опаковката му е изработена от чисто злато и е с инкрустирани диаманти. Необичайното червило се нарича KissKiss. Създателите му уверяват, че могат да гравират каквото и да било по поръчка на клиента. Червилото се предлага в 15 нюанса и струва цели 45 000 долара.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/najskupoto-chervilo-v-sveta.1146.html
Френски бижутери и козметици са създали най-скъпото червило в света. Опаковката му е изработена от чисто злато и е с инкрустирани диаманти. Необичайното червило се нарича KissKiss. Създателите му уверяват, че могат да гравират каквото и да било по поръчка на клиента. Червилото се предлага в 15 нюанса и струва цели 45 000 долара.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/najskupoto-chervilo-v-sveta.1146.html
Френски бижутери и козметици са създали най-скъпото червило в света. Опаковката му е изработена от чисто злато и е с инкрустирани диаманти. Необичайното червило се нарича KissKiss. Създателите му уверяват, че могат да гравират каквото и да било по поръчка на клиента. Червилото се предлага в 15 нюанса и струва цели 45 000 долара.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/najskupoto-chervilo-v-sveta.1146.html

1 коментар:

  1. Beautiful photos and post!!! great products!!!
    Have a good week, dear friend!!! my g+ for your post!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ОтговорИзтриване