"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

понеделник, 13 май 2013 г.

The Beauty And The Fashion 's PRIZE is arrived at Maggie's home!Голямата Награда на The Beauty And The Fashion пристигна в дома на Маги!

Голямата награда на The Beauty And The Fashion

 
опаковката е дело на Бутик Опаковки за Подаръци в Мол Парадайс, София.
 
точно тази розова голяма кутия на снимката, която съдържа ето това и това
 
 
и е вече в ..........
 


 
 
Ами да, разбира се, че наградата е в дома на Маги,
каретата спря  пред тази къщичка, кочияшът скочи от ритлата и хооп! падна право в езерото ( е, той е малко непохватен, та добре, че наградата бе на сигурно място пазена от едно симпатично джудже , скрито вътре в каретата зад завеските)
И докато кочияшът с пръски и рев се измъкваше от езерото, то грабна наградата , изтича по пътечката, потропа на вратичката и даде наградата право в ръцете на Маги.
 
 За останалото вече тя ще ви разкаже.
 
 

Четете повече в блога на Маги, която е първата голяма победителка в първия конкурс на The Beauty And The Fashion и получи Голямата Награда- ето тук кликнете за да научите най-подробни подробности  *Maggie's Blog*.
 
 
A ние тука ще снимаме, събираме, опаковаме, пакетираме, изпращаме и разпращаме
следващата награда - тази на първата подгласничка в първия конкурс на The Beauty And The Fashion  Веселина.
 
 

7 коментара:

  1. Дааа, тук е. :) Страхотна е и нямам търпение утре да ви покажа всичко. Толкова много снимах. Само да не реши пак фотоапарата ми да си прави шега с мен и да ги затрие, че ще яде бой. :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз чакам отзиви и ревюта за Голямата награда с нетърпение:)
    Познавам Светлана и знам,че в организирането на подобни прояви тя е направо велика.Така,че сигурна съм,ще е нещо изумително.Особено изненадите,тях заедно ги избирахме с нея в Сефора и в един друг магазин миналата седмица,те направо са трепач.Хайде,Маги,справяй се с апарата,бий го,щипи го,но чакаме снимки на всичко!

    ОтговорИзтриване
  3. Thanx for dropping by. Would love to follow u if u follow me :)

    ОтговорИзтриване
  4. И аз искам да чета вече отзивите на Маги,обаче още повече се вълнувам за моята пратка!Като гледам колко прекрасно опакована е тази на Маги,сигурно няма да я отворя никога и няма да разбера каква изненада се крие вътре :D

    ОтговорИзтриване
  5. Знам, че казах утре, но не се сдържах - днес нищо друго не мога да свърша. Та ето публикацията: http://icemagi.blogspot.com/2013/05/the-beauty-and-fashion-s-prize.html
    Приятно четене! :)
    Жани, добре се държа днес и не се нагалаше да го щипя. Много ме развесели коментарът ти. :)
    Веси, и аз обмислях идеята, но любопитството ме пребори. :)

    ОтговорИзтриване