"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Fendi - Milan Fashion Week - Ready To Wear - Fall/Winter 2018


Fendi излизат с ултра консервативна колекция, призвана сякаш да ни припомни, че да, дрехите не са толкова за да правим изявления, или за да разказваме истории и да играеме спектакли пред смаяния свят, колкото са преди всичко за да се чувстваме комфортно и удобно независимо от фактите, които ни поднасят атмосферните и климатичните промени и условия.
И  за да изглеждаме престижно, колкото и да е относително това, a също и убедително все пак като хора със сериозни професии и със сериозно отношение към света, ако сме такива естествено.
Ако ли не - бързо обратно към Gucci.
Изключително добър стратегически ход е тази нова колекция от страна на Карл Лагерфелд, който освен главен креативен директор на Chanel е и креативен и артистичен директор на Fendi, като сътрудничеството между Фенди и Карл продължава вече над 50 години.
Подобни дългогодишни партньорства в света на модата са истинска рядкост, но Карл Лагерфелд освен огромния си талант и усет,
 винаги много добре знае какво точно прави.




























pictures VOGUE

Няма коментари:

Публикуване на коментар