"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

вторник, 1 юли 2014 г.

Happy July Morning!

На July се ходи на палатка, която се опъва възможно най-близо до морето, пали се огън , пекат се риба и/или миди на тенекия , плува се нощем по лунната пътека, пее се и се свири и въобще стават един от най-лудите и диви купони...
Е, всичко си зависи и от вас, но това е винаги - хората правят купона, а не купона хората. Петзвездният хотел няма да ви стопли така душата колкото и да е комфортен и приятен, докато юлската нощ под звездите в палатка на брега на морето с най-любимия се помни цял живот.
Много от момичетата, които посрещат Джулая са точно с този най-любим любим или са поне в компанията където е и той.
И в двете ситуации , а и в другите, на всяко момиче му се иска да бъде много, много красиво във великолепното юлско утро на морския бряг.
Как да стане това?




В предвид походните условия се изисква подготовка ,  но независимо от това изживяването си струва и е едно от нещата, които не бива да пропускате .

Ето моите съвети:
- не пийте чааак толкова много бира на Джулая, въпреки, че на Джулай се пие бира , защото тя определено е враг на красивото и свежо лице - е, една бира, разбира се, че може да си позволите.
- подберете рок фанелката така че да не е тип мъжка тениска, а да е женска, тоест с кройка по тялото и да подчертава фигурата ви.
- изберете си дънките , които ви стоят най - добре.
- а маратонките ви може да са с някаква закачка - панделка, на сърчица , нещо такова:)вземете си и резервни чорапи.
- помислете за косата си и се погрижете за нея.
- обезателно си вземете някой омагьосващ аромат в малка промо опаковка, въобще точно тук промо опаковките от тоник, хидрантен крем, почистващо средство ще ви свършат страхотна работа.
- както и по едно пакетче от всички видове кърпички  сухи, мокри.
- вземете си нещо срещу комари и други насекоми.


- една мъничка термалната вода също няма да е излишна
- обезателно слънцезащита, бански не са ви нужни, защото ще се печете и къпете голи, но липсата на слънце защитно може да ви докара някое болезнено изгаряне
- винаги имайте някаква малка аптечка с най- необходимото
- за събития като Джулая яркото червило е абсолютно неуместно, въобще червилото не е уместно, по скоро лек гланц и водоустойчив тип грим който да сложите вечерта и да свалите на сутринта след купона е добра идея, не прекалявайте с него - една спирала и консилър , или много лек ФДТ принципно са ви достатъчни.
- и разбира се , ви трябва дегримьор.
- малко сапунче, четчица и паста за зъби също са ви нужни.
- за маникюрът - естествен и нюд, а педикюрът абсолютно перфектен и в цвят нещо неистово.

И се забавлявайте, пожелавам ви адски зверски готин Джулай.




Няма коментари:

Публикуване на коментар