"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

вторник, 30 април 2013 г.

Chanel Les 4 Ombres 41 Fascination


Здравейте, вълшебни момичета и момчета.

Днес ще ви разкажа за четворката сенки Fascination ( Очарование), които Шанел пуснаха специално за Свети Валентин заедно с друга палитра в топли нюанси Seduction (Съблазън).






Да видим какво казват производителите?

Сенките Les 4 Ombres се произвеждат по уникална технология, благодарение на която  придобиват несравними качества - те са безкрайно меки за леко нанасяне и са с идеална еднородност и текстура за перфектно блендиране.

Високата концентрация на минерални пигменти дава блестящ резултат, а цветния ефект може да бъде разнообразен - матов, блестящ или сатенен. Изключително пречистеното масло, което влиза във формулата, значително облегчава нанасянето и придава допълнителен блясък.

Всяка палитра Les 4 Ombres се създава за да предложи идеално съчетание на контрасти, пронизани от светлина отенъци, подходящи както за напълно естествен грим, така и за съвсем изискан.



Какво мисля аз?

Честно казано, изкушавам се просто гръмко да отбележа , че сенките на Шанел по принцип са най-хубавите сенки "изобщо", "въобще", "въпреки" и "макар, че" и  с това да приключа с ревюто и да се присъединя към купона. Плюс това никак няма да излъжа, а ще потвърдя една стара истина. Все едно да кажа, че Земята е кръгла и се върти. Това е същото.




Но ще разгледам въпроса по-подробно, мнително настроена и изпълнена със съмнения и подозрения и подлагаща тези сенки на най-разнобразни и ужасяващи експерименти.



Пигментирани са, и то дават цвета си интензивно. Каквото виждате в палитрата, това получавате на клепачите си. What you see is what you get.
Можете обаче да размивате до полупрозрачност или направо до съвсем ефирна прозрачност, от един цвят можете да изкарате безпределно количество нюанси.Тоест нямате четири цвята, а четиристотин.

За тези сенки не ви е необходим праймер. Те държат без праймери.

Не се притеснявайте да ги нанасяте с апликаторите особено ако искате финес. Ох, какво да кажа повече всяка четворка на Шанел е палитра за голям майстор. Тя предлага безумно много възможности.

Обаче вие не се чувствате чаак такива и си мислите " ама не може ли нещо по-просто". Може, към сенките има книжка.С указания и примери как и вие да създадете шедьовър върху себе си.
На 16 езика.

Цветовете




Най-светлият цвят от палитрата - светло, деликатно сиво със също така деликатен блясък. Много добре разнесен върху целия клепач, до под веждите и на долния клепач като трябва много старателно да го размиете до прозрачност. Това е вашето платно върху което ще рисувате:)

Сиво стоманения цвят от палитрата  - или романтичното наименование на този цвят е "като крило на гълъб". Идеален за неподвижната част на клепача.

Синия цвят - това е най-яркия и блестящ цвят в палитрата. Той не е съвсем син, защото в природата и в частност в нашата кожа няма съвсем чисти цветове и точно такива са и цветовете от палитрите на Шанел - те са сложни и комплексни, това според мен е най-хубавото и неповторимото в тях . Тук имаме зелен подтон и лек блясък.Сенките на Шанел могат да бъдат нанасяни сухи, но могат и мокри. Като те коренно променят наситеност и цвят при двете апликации. Този цвят е син, когато е сух и зелен когато е мокър. Вълшебство, нали?Тоест имате ако искате финес, ако искате деликатност, а ако ви харесва обръщате всичко в драма.

И стигнахме до последния цвят
за този четвърти цвят са изписани вече в интернет такива баснословни сравнения , че направо ме е страх да започна с описанието.
Да, изумителен е. Сух той е матово зелен. Мокър е очна линия.

Моята оценка за този продукт е 6 по шестобалната система. Всъщност бих му дала десет.
Не се превземам, не правя реклама и никой не ми плаща. Помнете това.
Художника в мен обаче тук просто ридае и хлипа от възторг. Това е.
Сега не мога да откривам недостатъци там където ги няма.
******



Заслужава ли да бъде купен този продукт?

Няма да ви лъжа, тук съм за да бъда напълно честна с вас.
Една палитра 4 -ка сенки на Шанел трябва да имате. И не бързайте в преценките си, когато държейки ги най-после в ръцете си, почвате да експериментирате с тях - помнете , че те са прекрасни и в началото, но разкриват качествата си все повече и повече.
Колкото повече ги опознавате, толкова повече ги обиквате.

Сините сенки са труден цвят и искат перфектно изравнен тен, не забравяйте и това. Цветът на очите ви е без значение за да прецените кое е за вас, по-важен е нюанса на сенките. Когато те са естествени, близки до натуралните, те подхождат на всяко око.

Много издръжливи са и дълготрайни, и без използване на база.

Това беше моето ревю за Les 4 Ombres 41 Fascination, Chanel.

Пожелавам една от вас, моите последователки, скоро да ги държи в ръцете си и да ми показва снимки на красивите си, гримирани с  Фасинасион, очи.






26 коментара:

  1. И в двете ти статии днес,снимките са страхотно аранжирани.От преди малко скролвам нагоре-надолу,за да ги разглеждам :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти благодаря, Весе:)
    Те са с висока резолюция и мисля, че с Chrome и Firefox се разглеждат най-добре, изключително детайлни са.
    Ох, то умря циганката дето ме хвалеше, та аз сама почнах...:))))

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива статия! А и снимките са прекрасни. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Маги:)Правя снимките с голямо старание:)))

      Изтриване
  4. И аз съм на мнение че снимките са прекрасни,статията също е много обективна и разбираема..Браво,Светле!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Снеже. Стремя се да съм напълно обективна:)

      Изтриване
  5. Със тази статия и снимки ме омагьоса ,не знам как ще заспа сега :Д

    ОтговорИзтриване
  6. lovely blog! Shall we follow? let me know XSE
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    ОтговорИзтриване
  7. Продукт за принцеси от приказките, невероятни снимки и прекрасно ревю. Успя да ме заинтригуваш с това, с което самите Шанел не успяха! Предполагам, че при първа възможност ще отида да ги видя на живо, да ги докосна и да разгледам другите варианти на четворката. Обожавам красивите неща! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Тея:)Обезателно поискай и да те гримират с 4-ката, която си избереш.

      Изтриване
  8. Such a beautiful shade of blue and gorgeous setting on the beach :) Thanks for sharing! xo akiko
    Style Imported

    ОтговорИзтриване
  9. Тези сенки не са продукт за принцеси,както писа момичето горе.

    Като ги гледам и си представям една жена.

    Жена заради Която Господ би изгонил всички от Рая.

    Такава заради Която певците пеят песни.
    А мъжете подпалват Троя.

    Жена заради Която мъдреците пренаписват Библията,съкращават Корана и отричат Буда.

    Жена,Която е

    Шифърът на Леонардо.
    Свещеният Граал.
    Кръвта на Исус Христос.

    Жена,Която е Джакпотът на Господа.

    Истинска жена.
    Която е ужасът на вуду-магьосника.Болката и
    вечният му страх.

    Тя е Девствена Жрица.Принесете я в жертва.

    Тя е Вещица, Която всяка друга жена иска да види на кладата.

    Жена,Която е като черна котка,може да ти бъде и приятел.
    Но само ако реши.

    Жена,Която е Бамбукова пръчка,огъната до
    земята.
    Пазете си пръстите!

    Жена,Която е лекият топъл ветрец,разрошил косите.

    Жена,Която е Точката на пречупване
    Началото и Краят.

    Която е Вековечна Бездна.
    Видяла е Всичко.
    Не се нуждае от нищо и от никого.

    На който трябва,сам я намира.

    Тя,
    вечната изкусителка.

    Ето за такава жена мисля, че са достойни тези сини цветове да кацнат на клепачите и.

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотни снимки! Всичко е много красиво и изпипано, а след статията изпитах за първи път интерес към 4ките на шанел :D

    ОтговорИзтриване
  11. Chanel е любимата ми марка, ползвам вече няколко години един и същи парфюм- Сhanel allure.При това изобилие от нови марки и аромати, аз не мога да изневеря на марката си. А тези сенки само ще допълнят колекцията ми.Невероятни са. Благодаря ти, Луизе!

    ОтговорИзтриване
  12. Снимките са страхотни, както винаги, но ми липсват суочове. Много ми е трудно да харесам продукт, гледайки го само в кутийката. Ще се радвам,ако започнеш да показваш как седят продуктите и на кожа. Не е нужно да се гримираш с тях, едно мазване на ръката е достатъчно, за да може да се види точния цвят на продукта, пигментацията, има ли блясък и колко е силен...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Адри:)))
      Аз не се стремя да накарам някой да хареса Шанел, Диор или Герлен ни най малко.
      Затова и не правя продуктово представяне, а показвам любими красиви вещи.
      Пиша си тук за да върша добро дело и за собствена забава.
      Гримове ще правя и ще снимам.
      Когато мога...

      Изтриване
    2. О, да. Не е идеята да караш когото и да било да хареса или да не хареса нещо, Просто по-добра представа за самия продукт се добива като се види върху кожата. В кутийките нещата винаги са прекрасни, особено при този клас козметика. Често се случва обаче продуктите да изглеждат много по-различно нанесени, отколкото в кутия.
      А това с правенето на гримове и снимането е доста тежка задача, която колкото и да е приятна, коства доста време и усилия и далеч не бих очаквала подобно нещо за всеки продукт. Едно мазване на китката е напълно достатъчно за суочване :)

      Изтриване
    3. Напълно съм съгласна с теб. Тези сенки, мисля, че съм го споменала в публикацията, са точно - What you see is what you get. Тоест те са напълно това, което виждаш в кутийката. Точния цвят се пренася върху клепача, като могат и да варират. Освен това позволяват и експерименти. Тъй като те са в Голямата награда съм оставила първите суочове , гримове и всичко останало от тях да направи носителката на Голямата награда на The Beauty And The Fashion - Маги, сигурна съм , че тя ще покаже суочове и разнообразни гримове с тях.Наистина ревюто е с моята бройка, но все пак нека победителката да бъде първа.Така, че блогът на Маги ще покаже интересни неща още тази седмица.

      Изтриване
  13. I cοuld not refrain fгom commenting. Wеll written!


    Feel free to visit my page: air max bw

    ОтговорИзтриване