"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

понеделник, 18 януари 2016 г.

Любими влогъри за 2015

Koffkathecat





Следя Вика/Кофка от самото нейно начало в мрежата. Това е beauty влогърката на която имам пълно доверие. Много харесвам  категоричната и безкомпромисно режеща откровенност, здрав разум и безусловна компетентност.Харесвам и факта, че не стои на едно място, а много пътува, развива се и се образова. Блестяща млада дама.

https://www.youtube.com/channel/UCKBW-udXeFgcammSSEPL7-g

NikkieTutorials 



Следя Ники също от самото и начало. Безспорно много талантлива и забавна.

https://www.youtube.com/channel/UCzTKskwIc_-a0cGvCXA848Q




Christine Kobzeff - Pink So Foxy



Харесвам Кристина, леко хладната нейна сдържаност, одобрявам начина и на живот, изпълнен с много пътувания и обичам клиповете, които прави.

https://www.youtube.com/user/pinksofoxy

Milena/MyBoxOfBeauty



Много свежа, много естествена, непринудена и винаги весела, забавна и мила. Гледам я с удоволствие.

https://www.youtube.com/channel/UCi1hkgzsT5BsYLnK_d5xdOg

Lisa Eldridge



Безспорен професионалист, винаги ми е интересно да чуя мнението и.

https://www.youtube.com/channel/UCFghPtzFcmyDiID1ASMA4Dg

Sen Sen Bg 



https://www.youtube.com/channel/UCk1KQ2ogfV97VT3rk8RYlaA 

Весела и смела дама, която печели моите адмирации.

Emil Conrad



Истинско one man show!

https://www.youtube.com/channel/UCxrWfVWWL44JEvDEb7wLIfQ

и като дебют:

Teti 



Много приятно, симпатично и здравомислещо момиче, което прави добри и интересни клипове.

https://www.youtube.com/channel/UCRUsZ762j00V76S3njyy8-g

А кои са вашите любими влогъри за 2015?Ще ми е интересно да разбера, така, че споделяйте.

17 коментара:

  1. Следя предимно българските влогърки и блогърки. Тети изглежда много мила, до сега не я бях чувала. Редовно гледам Dream of Joe, Снежана Атанасова и My make up 2013, макар че тя е само за био и подобни, пък аз си ползвам всякаква кометика. Иначе от блогърките много ми харесва твоя блог разбира се и Eat Love Make up - уникални снимки на най-актуалните колекции грим с много подробни ревюта. Ако не го знаеш, можеш да му хвърлиш един поглед. Има и много други български блогове които следя, защото те са все пак за нашенската ситуация, магазини, марки и тенденции.

    ОтговорИзтриване
  2. От посочените влогърки харесвам Dream of Joe. Останалите не са ми известни. Ще им хвърля едно око.
    От посочените от теб блогове освен моя - да, разглеждала съм Eat Love Make up - за съжаление там водещата не присъства персонално, освен някое и друго гримирано око, а понякога уста. Персонално присъствие няма.
    А няма ли персонално присъствие в един блог не се доверявам особено, а не се ли доверявам, не се заинтересувам.
    Блогове без персонално присъствие са все едно регистрация във форум. Предполагам, всички сме разумни хора и никой вече не взима насериозно форумна информация.
    Блоговете и влоговете на този етап са много информативни и предполагам, че ще стават все по-информативни.
    Персоналното присъствие в един блог или направо воденето на влог дават възможност лесно да прецениш човека, лесно "да му влезеш в обувките" и съответно доколко можеш да се довериш на думите и препоръките и доколко тези думи и препоръки са твои.
    Смехотворните манипулативни похвати не минават пред никого, да не се лъжем.
    Що се отнася до българските блогове, не мисля, че те трябва да робуват на някакви локални догми и ограничения, защото няма вече такова нещо като "нашенска" ситуация - България не е изолирано място. Живеем в глобално време, пътуването вече е начин на живот, ето например Аустриън Ерлайнс имат полети София Виена 5 пъти дневно. Да, пет пъти дневно и то всеки ден. Цените на билетите са достъпни. А пазарът е богат, много богат, много разнообразен, наситен и с реални търговски коректни, нормални правила.
    Така че не деля блоговете и влоговете на български и чужди, деля ги на добре направени и зле направени, на информативни и неинформативни.

    ОтговорИзтриване
  3. Да, права си, че светът е едно глобално село, но все пак повечето средностатистически българки нямаме възможност да пътуваме всяка седмица или всеки месец. Пазарувам в нашите магазини основно и се ограничавам с асортимента, който се предлага тук. Съответно са ми интересни ревюта за тукашните налични продукти от българските блогове. Също така, не харесвам особено манталитета на американките, прекалено са ми лигави и превзети и не ми се гледат техните влогове. Разбира се, че има и изключения, но като цяло е така. За Eat Love Make up мога да кажа, че слабо ме интересува личния й живот и персоната на водещата. Това са лични неща и предполагам, че тя си има своя причина да не се показва публично. Но нейният перфекционизъм си личи и по качеството на снимките и по грамотните и смислените текстове. А това какъв човек е тя си е неин проблем - добра, лоша, умна, скучна.. Това, което предоставя на мен като читател, ми е напълно достатъчно и честно казано съм й много благодарна, че го прави и то толкова редовно и отдадено при положение, че това не й е професия, а просто хоби. Разбира се, твоят блог е доста по-шармантен, защото ти си изключително цветна и ексцентрична дори. Пишеш и за пътувания и за храна, докато Eat Love Make up е строго специализиран в козметичния бранш. Несравними сте, но това, че теб те има като лице, а нея - не, не ми пречи да харесвам или да не харесвам някоя от вас. Наистина се учудвам, че не си чувала за Снежи и за My makeup 2013 - те са сред най-популярните, да не кажа най-популярните български влогърки. Странно. Едната е супер известна сред по-младата аудитория - ученички и студентки, а другата - сред насочените към здравословния живот дами и мами :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Никога не съм чувала за блог Eat Love Makeup,опитах се да го намеря но не можах.

      Изтриване
    2. Пътува българина, Антоанета, независимо дали е средно статистически или не:)
      Самолетите са пълни.
      И въобще не става дума за пътуване за шопинг, а за бизнес, обучение, почивка и забавление.
      А шопинг всяка седмица е глупост безподобна и само лекомислена жена може да обикаля магазините всяка седмица:)Разумните жени пазаруват няколко пъти годишно обмислено и целенасочено.
      Блогът на Eat Love Makeup не го харесвам, не го мисля за реален и не вярвам на препоръките в него. Там всичко е с някаква цел, преднамерено е и не е искрено.
      Влоговете на Снежана Атанасова не са ми интересни, тя трябва още много да се постарае. Не мисля, че има някаква популярност. Никой никога не е чувал за нея, като питам познатите си.
      А Mymakeup 2013 говори на диалект и не мога да разбера какво казва.Може би защото е омъжена за шиптер, не знам.:)
      Във всеки случаи и двете не успяха да задържат вниманието ми и са ми скучни.

      Изтриване
  4. Харесвам Вика,разкошна е.И на мен тя ми е най-любимата влогърка.Знам руски и за мен не е проблем да я разбирам.Харесвам Вика преди всичко,защото е безкомпромисна и е много пряма,честна и откровена със своите зрители.
    Емил Конрад също го гледам и го обожавам.Харесвам и Флапа Бум.Ако не си го гледала ти го препоръчвам - много е забавен.
    Тети, която си препоръчала като дебют,е голям сладур,и аз,мисля,че тя има страхотен потенциал.
    И аз като теб не деля влогърите и блогърите на български и чужди,козметичните продукти са глобални и обикновено ако се купят отвън излизат много по-евтино,отколкото ако се купуват от тук,което важи за почти всичко.

    Твоя блог ми харесва,защото не е само за козметика,а е много широк като мислене и картина и е разнообразен и богат в хубавия смисъл.

    На мен ми е важна персоналната информация за даден блогър,защото влогърите са целите пред камерата и при тях няма скрито-покрито.

    Но при блогърите,ако няма персонална информация,няма никаква яснота кой точно пише колко е хубав един крем - ами може и да е производителя на крема,пиар-а на производителя на крема, представителя на производителя на крема за България, приятеля на прозиводителя на крема, приятеля на представителя на производителя на крема, приятеля на пиар-а или някой негов служител и т.н.
    Знаеме как е в България:)

    Така,че блоговете без персоналност винаги остават в мен впечетелението,че това е пиар и то некоректен,нахален,лъжлив,нагъл,скрит и нерегламентиран пиар.

    Затова точно като теб,мила Светлана,не чета блогове без персоналност.Форуми въобще не чета,защото по-дезинформативно и отживяло нещо няма.Не чета и списания,защото в тях персоналността на текста също липсва.

    Гледам влогове и чета блогове с ясно изразена персоналност.Това са новите медии.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Споделям мнението ти.И благодаря за комплиментите:)

      Изтриване
  5. Много обичам you tube и почти нонстоп гледам някой влог.Телевизията е прекалено изкуствена и манипулативна,а в you tube има всичко и е правено от хората.
    Любимите ми влогърки са Зоела и Худа.Страхоотни са!
    Ще прегледам и тези,които ти препоръчваш.

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубава подборка си направила!
    Аз също се кефя на Ники и на Кристин,ще погледна и Тети и Сен Сен.
    Въобще обичам влогове и блогове.
    Четях няколко пъти толкова препоръчвания от Антоанета по-горе блог на Еat Love Makeup.Само да кажа,че въобще не го харесвам, защотоняма по-фалшив блог.Жената там сама си пише всички положителни коментари,хвали се досущ като някой на който му е умряла циганката.Ползва и разни системи за лайкове,въобще смехория.Снимките,които прави са пълна техническа неграмотност и са толкова зле,че по-лоши снимки е трудно да се видят.А гивовете и са най-смешното нещо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Валери и аз си харесвам подборката:)Направо обожавам Кофка, Ники, Кристин, Конрад, Милена, Сен Сен и Тети. Кефя им се безмерно.

      Изтриване
  7. Валери? Сериозно ли? Някой ще повярва, че някой си господин Валери е запален последовател на блогърки и влогърки, и активно следи съветите им? Ако някой си пише сам коментарите, това не е дамата от Eat Love Make Up, а по-скоро именно тук мирише на гнило. Разочарована съм, Светлана. Мислех те за достойна жена, на която злобата и интригите не са присъщи. Може ли черното да наричаш бяло? Толкова ли не можеш да признаеш, че някой се справя много добре, даже отлично. Някой друг. Снимките на Eat LOve Make Up са техническа неграмотност - по-голяма глупост не съм чувала. Гивовете - смешни. Кое им е смешното? Явно си имала доста мизерно и тежко минало, което се опитваш да компенсираш със злоба и нападки. Съжалявам за това. Но напускам твоя блог. Оказа се тъй фалшив и зъл.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, Тони, Ана и т.н., недей си тръгва. Така ми се ще да поплача на рамото ти, хлип.

      Изтриване
    2. Знам, че не трябва да се връзвам на хейтъри и да диалогизирам с нещастни злобни хора, които се чудят къде и как да си излеят отровата и за които моят блог понеже не трия коментари е удобно място, но уважението към моите родители ме задължава да кажа, че никога не съм имала мизерно минало и други измислици.
      Антоанета или там която си,аз разбира се досещам коя си, ще те помоля да спреш да влизаш в блога ми и да пишеш гадни глупости и да създаваш интриги.
      Това беше публикация за любимите ми влогъри.
      Не ти трия коментарите, но ако се продължава с подобни нападки, ще се замисля за модерация.

      Изтриване
  8. С риск да бъда обругана и наречена как ли не ще напиша мнението си.

    Напълно подкрепям Светлана и Валери.

    На мен даже ми е много жал за Стефито от блога Eat Love Makeup - бедното и леко пълно момиче е истинска жертва на хитрите си приятелки,които с ласкателства го подтикват да има неразумно поведение и да си купува козметика в непотребни количества,която след това те си присвояват.Това Адри,Денси,Хепчо всички са се турнали на трапезата и лапат ли лапат гримове.

    Но да кажа две думи и по темата моят любим влог е този на Makeupbuthow - ето едно българско момиче,което е наистина експерт в грима и си личи,че го обича.Няма там разни тинтири минтири манипулации,коментари,които да си пише сама и т.н. И въпреки,че е истински експерт в грима не се прави на такъв като си снима едното око и вижте ме сега колко съм велика.

    Хайде стига толкова съм писала.

    ОтговорИзтриване
  9. Много обичам you tube,любимите ми влогъри са fleur de force, coffe break with danni и още много други.В къщи нонстоп върви you tube.

    ОтговорИзтриване
  10. Много любими влогърки имам - Ники на първо място,Кристин също много я харесвам.
    От българските много харесвам Стефи и Стан, Флапа Бум и Емил Ко
    нрад,разбира се.
    Ще погледна и тези,които ти препоръчваш.Имам ти доверие.
    Чакам и за блогърите да напишеш кои са ти любими.

    ОтговорИзтриване