"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

понеделник, 14 март 2016 г.

Зад кулисите на Oscars 2016: Reese Witherspoon с нейната гримьорка за нощта на Оскарите Molly Stern



Една от най-свежо и най-бляскаво изглеждащите дами на церемонията по връчването на наградите Оскар 2016 бе великолепната Reese Witherspoon.

Тя бе в прекрасна вибриращо лилава рокля на Oscar de la Renta, а гримът и бе изпълнен с продуктите на Chantecaille  от талантливата грим артистка Molly Stern, за която обезателно ще ви разкажа в някоя от следващите публикации.








 “Ключът към хубавия грим е в хубавата кожа. И аз наистина вярвам в свежата кожа, а не в кейк ефекта на фон дьо тена" - призна Molly Stern.

Свежата кожа включва здраве и добър начин на живот - спокоен и достатъчен сън, хубава храна, чиста вода, чист въздух, движение, любов.
Както и някои козметични продукти, но те винаги са само помощни, а не основни и решаващи. Козметиката никога не може да бъде основа и база на красивата кожа, тя винаги е само спомагателно средство.

За подготовка за грима, който е трябвало да бъде нанесен върху  кожата на Reese, водещата makeup артистка на Холивуд Molly Stern e използвала следните продукти - хидратиращ серум RéVive Intensité Moisture Serum Extrême ($365; reviveskincare.com) . След което е използвала дневен крем RéVive Intensité Crème Lustre Day ($385; reviveskincare.com) за да увеличи еластичноста и да засили блясъка на кожата. Тъй като Witherspoon е възнамерявала да носи ярко червило то устните са се нуждаели от допълнителна грижа и тази грижа е постигната с балсама за устни отново на RéVive Intensité Lip Balm ($60; reviveskincare.com) за да може да се осигури трайност на червилото за цялата нощ на Оскарите.



За makeup: Stern е изравнила тена на Witherspoon използвайки прекрасния Chantecaille Future Skin Foundation ($76; chantecaille.com) само там където е необходимо. За свежата руменина се е доверила на  True Isaac Mizrahi in Chestnut ($24; naturalbeautygroup.com), както и на Chantecaille Cheek Gelée in Happy ($39; chantecaille.com) и на  Chantecaille Cream Blush in Flair ($26; chantecaille.com) .

За да запази светли клепачите Stern е използвала кремобразна очна линия Chantecaille Luster Glide Silk Infused Eye Liner в цвят Violet Damask $29. След това е поръсила златни блестящи сенки Chantecaille Luxe Eye Duo в цвят Laguna $58 , а също и Jillian Dempsey's Lid Tint в цвят Peach $28 jilliandempsey.com

Накрая e поставила върху устните  Chantecaille Lip Chic в цвят Red Juniper $36 като основа и върху него Chantecaille Lipstick в цвят Poppy $36.

Продуктите на ексклузивния с качеството си и красотата си американски бранд Chantecaille са достъпни за желаещите ги в България и с поръчка от сайтовете на Harrods и Net-a-Porter.



 * в публикацията са използвани материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар