"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

петък, 14 март 2014 г.

Guerlain Les Tendres - Meteorites Blossom Collection For Spring 2014

Щастлив петък!
Надявам се всички яко да купонясвате и да се забавлявате.

Аз пък вече две седмици се наслаждавам на новия козметичен шедьовър на Guerlain -  лимитираната палитра Ecrin 4 Couleurs Les Tendres ( 503 ) Long Lasting Eyeshadows Captivating Colours от пролетната колекция на Guerlain за 2014 Meteorites Blossom.


Да видим какво казва за палитрата Guerlain:
Тайната на Ecrin 4 Couleurs е в това, че това е палитра от 4 сенки, които могат да бъдат наслагвани , напластявани и коригирани така както искате. Цветът става съучастник  , обект на всички ваши желания, за да изглеждате великолепно. Всеки тон притежава точната текстура за максимално добро предаване на конкретния цвят - бил той матов, хамелеон, сатен или металик.

А ето и моето мнение:



Ако трябва да започна с опаковката то тя е стандартна опаковка на 4 - цвята палитри сенки на Герлен, тоест много луксозна, но не чак толкова луксозна колкото са 6 -ците на Guerlain, които са изключително луксозни.
Много красива, златиста, блестяща , уютно опакована в дебело кадифено калъфче, което позволява лесно да носите палитрата със себе си, ако решите, без да се страхувате, че сенките ще се разпрашат.

Разбира се - има ясно и достатъчно голямо огледало, което се отваря на малко повече от 90 градуса - точно толкова , че да ви е максимално комфортно.
Към палитрата има много удобен спонж, който поне аз използвам винаги за грим с тези палитри и ви го препоръчвам с две ръце и на вас.
Закупуването и използването на допълнителни четки особено на други фирми , когато става дума за палитра на Герлен е не просто безмислено и излишно като разход, а даже може да бъде вредно, защото някои четки направо ще съсипят прекрасния продукт, който са създали Герлен.

Така че смело ползвайте спонж - а на Герлен.

Сенките са много меки и фини, те буквално се плъзгат върху клепача и много лесно се преливат една с друга.
Да се гримирате с Guerlain e много лесно и не се изискват нито специални умения, нито познания. Това е т.нар. effortless beauty
Но ефекта е изключителен.

Разкошно пигментирани сенки са , позволяват напластяване и безкрайно вариране както в нюанса, така и в интензитета на цвета.

Цветовете в Les Tendres са:


 1. Сатенен нюд - Изключително нежен розов цвят с много блясък и почти метален финиш.



2. Много светъл хладен бяло-зелен цвят - хамелеон, който е невероятно красив хайлайтер и е много подобен на лакът към тази колекция Stardust, 
Ревюто на лака можете да видите тук

3. Сливово матов виолет - Много дълбок и загадъчен цвят.


4. И много тъмен сливов мат - също много красив и  идеално преливащ се с предишния цвят.



Герлен препоръчват няколко вида грим с палитрата - към палитрата има малка книжка на достатъчно много езици с указания - вие избирате какво, колко и как:








Палитрата е много трайна, идеално подбрана и според мен базата е излишна освен ако не сте с безумно мазни клепачи.

Моята оценка за качеството на тази палитра е 10.
**********
Спокойно и с чиста съвест я препоръчвам - разкошна е.


Ще се радвам да прочета и вашето мнение както за палитрата на Герлен,






2 коментара:

  1. Страхотен продукт и много хубави снимки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ивана:)Тази палитра на Герлен е направо уникална.

      Изтриване