"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

сряда, 18 ноември 2015 г.

Best of The Season - TOM FORD Lip Color 30 Negligee


Днес ви представям едно от любимите ми червила
Tom Ford Lip Color Negligee


Tom Ford Lip Color Negligee е великолепно кадифено тъмно приглушено кафяво-сливово червило. Има приятен слаб аромат. Нанася се много лесно и безпроблемно. Не е чак шампион по трайност, но не е и мимолетно.
Опаковано е в стилна черно златна масивна гилза, която е поставена в трaдиционна за високия клас козметика и по-специално за тази на Том Форд кутийка.





Оценката ми е 10/10 и е напълно заслужена, спокойно ви го препоръчвам - най-доброто за дневен грим за сезона.
**********
Цената е 38 GBP.

Количеството е 3 гр.

Наличност - козметиката на Том Форд не се продава в България.Можете да си я купите при пътувания в чужбина и определено си заслужава. Tom Ford Lip Color Negligee бе издадено първоначално като лимитирано, но поради големия му успех тази есен бе преиздадено.

Състав:

  
Произведено е в Белгия и би следвало да е подчинено на Европейските закони за нетестване на крайния козметичен продукт и съставки върху животни.




Tom Ford Lip Color Negligee бързо се превърна в мой любимец и бе с мен през цялото време на круиза, като поделяше любовта ми с Dolce & Gabbana First One Only Sophia Loren и Chanel Rouge Coco Shine Temeraire, за които също очаквайте ревюта.



Снимките са на балкона на стая 508 в Starhotels Echo, Milan - 26.10.2015.


А кои са вашите любими червила за сезона?

Няма коментари:

Публикуване на коментар