"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

петък, 28 август 2015 г.

Уютни плетеници и топли меки кашмири - CHANEL Les Automnales Fall 2015 Collection - Chanel Entrelacs Palette Ombres A Paupieres Limited Edition





Здравейте, прекрасни!
Както ви обещах днес ви представям звездния продукт в есенната колекция за 2015 на Chanel,
лимитираната петцветна палитра от сенки за очи

CHANEL Entrelacs Palette Ombres A Paupieres



Chanel Entrelacs е луксозна палитра изпълнена в много меки нюд цветове. Текстурата на сенките е много нежна, лесно се нанасят и не се разпрашават. Изключително добре се блендират. Най-тъмният цвят може да бъде прекрасна очна линия. Всички сенки от палитрата с изключение на втория (след най-светлия ) са с много фин шимър. Само вторият е матов. Като цяло палитрата е практична, изключително подходяща е за ежедневието, за лек и ненатрапчив дневен грим. С помощта на тъмния нюанс лесно можете да добавите колкото си искате драма и да приспособите грима за вечерен. Издръжливостта на сенките в тази палитра е много висока - те не мърдат от клепача ви поне 10 часа, разбира се с база, не се събират в гънките на клепача - тоест това е грим за който може да разчитате, че ще остане непроменен докато решите вие сами да го свалите.

Вижте видео урока на CHANEL:


Ако се питате коя е тази красива манекенка, която толкова често виждате на фотоси и видеа свързани с козметика на CHANEL то това е Jac Monika Jagaciak.

Към прекрасната есенна палитра Chanel Entrelacs подбрах специално и няколко аромата, които намирам за подходящи за тази есен. И направих сравнения с някои други базови палитри от високия клас.

Chanel Les Automnales Entrelacs
ft 
Chanel Chance Eau Vive, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Coco Noir, Chanel 5 Eau Premiere





Kакто вече писах новата палитра на Chanel е просто съвършена, единствено не съм напълно убедена в нейната уникалност, защото стане ли дума за нюд палитри то списъкът е дълъг и почти няма бранд, който да не е създал шедьоври в нюд гамата.

Не може да няма сравнение с палитрите на Urban Decay Naked във всичките им издания, разновидности и серии.

Палитрите на Urban Decay са прекрасни и много базови, така че ако сте фенове на нюд грима може би не бива да пропускате и новата есенна палитра на Chanel - мисля, че тези палитри чудесно се допълват и подчертават една друга. Но предвид цената и твърде минималния грамаж на новата палитра на Chanel, то Urban Decay е безспорно по-добрия и по-бюджетния вариант в търсенето на идеалната нюд палитра..



Палитрите Dior 764 Fairy Golds  и Guerlain 504 Les Precieux, които съм подбрала са изключително красиви палитри и предполагам, че не сте ги пропуснали. Снимките ми тук не отразяват много добре цветовете им, но ако ме потърсите и последвате в Инстаграм ще видите снимки с много точно цветопредаване на тези палитри.
Принципно вече смятам да публикувам новите си снимки първо в Инстаграм, така че бързо ме последвайте и там. Защото освен всичко друго там ще публикувам различни снимки от тези тук. Профилът ми там е съвсем нов и е с името на блога The Lady With The Little Dog - svetlanabeauty




Палитрите на Шанел са напълно самодостатъчни, но няколко хубави четки никога няма да са ви излишни. Разбира се, не е нужно те да са на Шанел.Но имайте предвид, че евтините и груби четки винаги понижават качеството на сенките.

CHANEL Petit Pinceau Paupieres 15  
и CHANEL Grand Pinceau Paupieres Rond 19

Chanel Entrelacs Palette е 6 грама.
Произведена е в Италия и би трябвало състава да е подчинен на европейското законодателство и съответно съставки и краен продукт да не са тествани върху животни.

А ето и суочове:
С този първия суотч се шегувам, предполагам разбрахте:) А ето ги вече и сериозните:


Оценка на палитрата от 1 до 10 ще дам, когато достатъчно я изпробвам, използвам и сравня с дългия списък от нюд палитри, затова си запазвам право на второ мнение.

Днес исках само да ви я представя и да добиете ориентация и впечетления преди още есенната колекция на Шанел за 2015 да е дошла в магазините в България.
Надявам се да съм успяла. Ако имате някакви въпроси не се колебайте да ми пишете.


Коя от двете палитри е по-добрата?
Urban Decay Naked или Chanel Entrelacs ?
Това е сложен въпрос, но смятам да отговоря на него в някоя от следващите публикации.

***
Още за други петцветни палитри на Chanel
може да прочетете в моите публикации:
Ексклузивната и невероятно добра във всяко отношение палитра
L'Intemporel de Chanel

L'INTEMPOREL DE CHANEL - EYESHADOW PALETTE- LIMITED EDITION



И двете абсолютно уникални коледни палитри за 2013/14 и за 2014/2015
CHANEL Les 5 Ombres de Chanel Eyeshadow Palette Oiseaux de Nuit VS Chanel Ombres Matelassees de Chanel Eyeshadow Palette Charming

Няма коментари:

Публикуване на коментар