"

Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Dogs, Cats, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

вторник, 3 февруари 2015 г.

Готови ли сте? Защото те идват - CHANEL ROUGE COCO, цели 29 нови червила!

невeроятната Keira Knightley  е лицето на новите Rouge Coco

Chanel преформулираха отново най-класическото си червило - първото, създадено лично от мадмоазел Габриел Коко Шанел още през 1954 г и преформулирано от Питер Филипс в 2010 г.

Госпожица Шанел създава червило, което се превръща в символ за престиж и лукс за всички дами по света. Само година след това тя представя и легендарната чанта 2.55 със специално отделение за изискания аксесоар за красота. Сега близо 6 десетилетия по-късно CHANEL предлагат своята нова интерпретация на историческото червило - Rouge COCO с нова формула в 29 цвята! Всяко от тях е с име, което е част от биографията и от историята на великата мадмоазел Габриел Коко Шанел, посветено на нейни приятели, любими, любови, на самата нея или на приятелки.

Вижте повече след прекъсването. NUDES
Family
Nº400 Louise | Nº402 Adrienne | Nº404 Julia | Nº406 Antoinette |Nº408 Jeanne
бежавите тонове са с имената на семейството на Габриел  , например
Adrienne - е леля на Шанел с която са били много близки

 ORANGES
Muses
Nº410 Catherine | Nº412 Téhéran | Nº414 Sari Doré | Nº416 Coco | Nº418 Misia
кораловите са вдъхновенията на Габриел
 PINKS
Best Friends
Nº420 Vera | Nº422 Olga | Nº424 Edith | Nº436 Roussy | Nº428 Légende |Nº430 Marie
розовите са с имената на най-добрите приятели на Габриел
 PLUMS
Artists
Nº448 Elise | Nº450 Ina | Nº452 Emilienne | Nº454 Jean | Nº456 Erik
са хора на изкуството с които Габриел е била близка
 REDS
Lovers
Nº440 Arthur | Nº442 Dimitri | Nº444 Gabrielle | Nº446 Etienne
червените червила са с имената на най-любимите мъже на Габриел Коко Шанел
Артур, мъжът без който нямаше да има Шанел,
Димитри, мъжът без който нямаше да го има парфюмът Номер 5
и Етиен.
ROSEWOODS
Best Friends
Nº432 Cécile | Nº434 Mademoiselle | Nº436 Maggy | Nº438 Suzanne

Новите червила излизат през март 2015. За Европа са предвидени 24 цвята.


Знаете ли кой точно е бил нейният цвят, на Габриел Коко Шанел - най-предпочитаният? Досега това беше червилото 05 Mademoiselle. Rouge Coco. A сега e под номер Nº434 с име отново Mademoiselle, разбира се, не знам дали е същия цвят, усещане, защото още не съм виждала новите червила, а и няма как да е същото, защото ще е с нова формула.


Но след хубавите новини, идват лошите. Зашото нали се сещате, че тези 29 нови червила означават, че досегашните червила Rouge Coco повече няма да се произвеждат.

Така че, който си купил купил.

Имаме съвсем малко време само месец и то февруари. Защото Vendome и Camellia от Руж Коко вече няма да ги има.И Ballet Russe също повече няма да съществува. А и новото Мадмоазел, с глупавия си и странен номер 434, никак не е ясно дали ще е точно толкова неповторимо колкото е сегашното 05.

Аз лично смятам да си взема сегашното Rouge Coco Mademoiselle  с неговия логичен номер 05 ( дано има наличност - надявам се) в може би една-две бройки за да си имам.

А вие как приемате тези новини?Имахте ли любимо червило от Rouge Coco?

Очаквайте моята публикация посветена на най-любимото ми червило, което е тръгнало да си отива -
Rouge Coco 05 Mademoiselle.


Знаете ли, мисля, че някои неща никога не трябва да се променят...

9 коментара:

 1. Вероятно класическите и продаваеми цветове няма да ги променят, но пък знае ли човек какво са решили. Имам го от онези тестери с по 4 цвята, много хубав и носим кафяв нюд е. Само че много бързо си заминава, ако се яде. Добре си решила да се запасиш, дано издържат, че би било гадно от разваляне. А ти имаш много червила. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Camellia, Vendome са си класически, но в новата 29-ка ги няма.
   Лошото е че гледам, че в Селфриджис и Хародс сегашните Руж Коко са на изчерпване, а някои цветове са вече в безнадеждното sold out.

   Изтриване
  2. Ако вече ги имаш, защо се притесняваш. Всяка година излизат безброй цветове и има много хубави, ще си вземеш от тях. Погледни го от тази страна. А и все ще пуснат нещо подобно. ;)

   Изтриване
  3. A аз не съм притеснена, но понякога мразя промени, точно пък на неща, които обичам много,

   Изтриване
  4. http://britishbeautyblogger.com/chanel-rouge-coco-relaunch-2015/ :)

   Изтриване
 2. Да, ще запазят 4 -те вечни, ако мога така да ги нарека,Mademoiselle, Sari Doré , Gabrielle и Téhéran –но всичко друго е ново, а и тези 4-те ще са с нова формула.
  Аз много харесвам формулата на Питер Филипс от 2010, намирах я за идеална, а и всеки цвят бе разработен със схема за пълен грим, отново от Питер.
  Новата формула означава край за Vendome, Camellia, Ballet Russe, дано по българските магазини все още да има бройки.
  Това сменяне на формулата на 5 години...Все пак очаквам с нетърпение Артур, който обещава да бъде хитовото ново червило.
  Въобще имам чувството, че откакто Питер Филипс напусна Шанел и застана начело на Диор, Шанел решиха да преформулират всичко, което бе създал Питер.
  Очаквам всеки момент преформулиране и на легендарния лак за нокти Jade.
  Забелязвам също, че и лицето за лятната колекция 2015 на Шанел е ново.

  ОтговорИзтриване
 3. Няма да се презапасявам имам от тях не са ми сред любимите формули, но пък цветът Rouge Noir ми е сред любимите и вечни. Дори имам мейл от американския им сайт на Шанел да си взема в близкия магазин мостра :D без да е обвързано с покупка и да разпространя мейла към приятелки .
  Чудя се за 8-март да ли ще бъдат пуснати както миналата година палитрите .

  ОтговорИзтриване
 4. Днес се сдобих с Marie. Колебаех се между него и Mademoiselle, което може да си взема по-нататък. Marie ми стои по-скоро като червено, а не вариант на розово. Затова трябва винаги да се пробва, а не да се разчита на снимки на сайта и т.п.

  ОтговорИзтриване