"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

петък, 26 април 2013 г.

The Beauty And The Fashion - Лексикон



Здравейте красавици и красавци:)))

 днес ще ви дам една такава лексикон тема и задача.

Ще се радвам да ми разкажете за вашите хобита?Лов, риболов, стрелба с лък, плетиво, рисуване, цветя, правене на торти...или нещо друго

 
 


За вашите музикални вкусове и страсти?

 




 
 


За книгите, които обичате да четете?

 
 




За филмите, които харесвате?





А на театър обичате ли да ходите?





Кои са любимите ви артисти?

 
 
 
 


Спортувате ли и какво?

 
 


Имате ли домашни любимци?



 
 



Разкажете ми повече за вас.

Целувки и приятен ден от мен,
Светлана

30 коментара:

  1. Хахахха, тази котка е направо убиец! Старият ми котарак беше огромен, но този направо изби рибата :D Иначе аз съм страстен фен на научната фантастика и разходките около града (при липса на време и възможност за такива по-далече от него :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аха:)))И аз съм фен на научната фантастика.
      Обожавам Рей Бредбъри и неговите "Марсиански хроники" и "Вино от глухарчета".

      Изтриване
  2. Котката наистина разцепва :D
    По ред на въпросите ли да отговаряме :) Аз много обичаааам такива питанки хихи
    1. В свободното си време обичам да чета и да слушам музика. Покрай блога все по-често и пиша в свободното си време, което напоследък е доста :D Най-добре релаксирам, като пътувам! Обожавам да обикалям нови места <3
    2. Музикалните ми вкусове се простират от Queen до Queen B (a.k.a. Beyonce). Закърмена съм и съм израстнала с музиката на Фреди и Брайън Мей! След тях любимата ми група е Scorpions. Любим моноизпълнител Beyonce, а харесвам и Rihanna. Още не мога да се оттърва и от тийнлюбовта си BSB :D
    3. В момента чета Дневникът на Ане Франк и Casual Vacancy на J.K.Rowling. Харесвам много книгите за Хари Потър и затова реших да прочета и книгата й за възрастни. Грабващ сюжет :)
    4. Единствената постановка, която съм гледала в живота си е Умирай лесно с незабравимия Тодор Колев (Бог да го прости!) и Валентин Танев. Съсипах се от смях.
    5.Любими актьори са ми Брус Уилис и Джейсън Стейтъм, но само заради мъжествеността. Като акьорски качества се възхищавам на Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джони Деп. Актриси: Мерил Стрийп!
    6.Отскоро поднових тренировки. Тичам и правя леки упражнения в домашни условия :)
    7.Имам куче. Куча марка :D Прибрано от улицата на двумесечна възраст. В момента е най-глезеното същество на света :)))

    ОтговорИзтриване
  3. П.С. Страхотна идея обичам лексикони.

    1. От няколко години развивам кулинарните си умения в свободното си време, предимно сладкарство. От 3 месеца водя блог и това е голямо предизвикателство, така развивам другата си страст козметика и грим.

    2. Не мога до определя конкретен стил, защото не обичам да затварям изкуството в граници. Наслаждавам се на операта така както и на Bon Jovi, на които се надявам да отида и на концерт.

    3. И тук нямам предпочитания, харесвам добрата литература. От класическата преминах на модерна. В момента съм се запалила по Марина Фиорато и дори се опитвам да пиша за нейните книги в блога си.

    4. Театърът е другата ми страст, старая се да посещавам различни постановки поне 2-3 пъти в месеца. За това съм щастлива от живота си в София, непрекъснато има различни културни събития, които мога са посещавам. А за филмите малко са тези, които няма да ми харесат ако са добре направени разбира се.

    5. Любим актьор Дженсън Екълс и Джаред Паделески (Supernatural сериала)

    6. Тренирала съм 12 години професионално художествена гимнастика, а от както се отказах се занимавам с йога (непрофесионално)

    7. У нас е като зоопарк, през годините съм гледала всякакви животни, дори и екзотични. В момента имам само 2 кучета Роки и Тара и една котка Черил, която преди 2 дни стана майка на 5 сладки бебчета. Много ми е мъчно за тях, но за съжаление в общежитието не може да си гледаш никакви домашни любимци (освен хлебарки) :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много интересни неща си ми написала, Снеже:)))А имаш ли си вече билети за Бон Джоуви?

      Изтриване
  4. Ще се радвам да ми разкажете за вашите хобита?
    Блогване, гримови експерименти и еърсофт - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1004802954272.1809.1050831250&type=3

    За вашите музикални вкусове и страсти?
    Рок балади. Мога да слушам само това по цял ден. Обичам и джаз, етно, чил аут.

    За книгите, които обичате да четете?
    Старите дебели класики. Не ми омръзват. Предпочитам да ги препрочитам по 4-5 пъти (и всеки от тях е сякаш различен), вместо да се напъвам да харесам някой чиклит или криминале.

    За филмите, които харесвате?
    Любовни драми харесвам, но рядко гледам, защото винаги рева като магарица. Психологическите трилъри са ми много голяма слабост, но рядко излизат добри такива. Обичам и ужаси, но най-често се придържам към комедиите.

    А на театър обичате ли да ходите?
    Обичам, но ходя рядко.

    Кои са любимите ви артисти?
    Джони Деп, Том Круз, Никалъс Кейдж, Чарлийз Терон, Анджелина Джоли и Моника Белучи (последните три харесвам като жени, а не толкова като актьорски заложби)

    Спортувате ли и какво?
    Спортувам активно кликане с мишка и два пъти годишно тичане в парка.

    Имате ли домашни любимци?
    В момента имам котка и съпруг. Имала съм кучета, хамстери, плъхове, мосрски свинчета, зайчета, папагали, рибки, костенурки и змия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Никога не бях чувала за еър софт до този момент.Покрай блога научавам всякакви нови неща.
      Иначе и аз обичам старите дебели класики и рок баладите:)))

      Изтриване
  5. Много интересна публикация, преди обожавах лексиконите, голяма страст ми беше както да попълвам, така и да събирам *попълвания*. (:

    Нямам едно конкретно хоби, много бързо ми омръзва всичко и гледам да се разнообразявам. Общо взето мога по малко от всичко. Понякога готвя, справям се с най-лесните плетки, чета книги, разхождам се, върша земеделски труд понякога, гледам сериали, поддържам блог, обичам да шофирам. От цялата работа излиза, че съм човек без конкретно хоби, но пък рядко ми е скучно. Това лято съм си наумила да се науча да шия на машина. (:

    От към музика съм либерална. Като любим жанр бих определила джаза, но слушам и съвременна музика. Напоследък (поради липсата на мп3 плеър) слушам и много радио.

    От към книги нещата са много прости - чета най-различни жанрове и автори. Цял живот съм с усещането, че книгите, които трябва да прочета, сами ме намират. Дали някоя ще ми привлече вниманието в библиотеката, в някой прашен кашон на сергия или ще чуя за нея от някъде - нещата се случват. За мен е нещо като закон първо да прочета книгата, а после да гледам екранизацията. Ако пък по някаква случайност гледам филм и разбера в последствие, че е по-книга, веднага я подхващам. Като най-любими и често препрочитани книги мога да определя Гордост и предразсъдъци, Отнесени от вихъра, Да убиеш присмехулник, историите за Джийвс и Устър, разказите на Бредбъри и много други. Чета и поезия, но ще спра до тук, защото този отговор стана твърде дълъг (:

    Все по-рядко гледам нови филми. Напоследък наблягам на сериалите. Любими сериали: Теорията за големия взрив, Костюмари, Приятели, Адвокатите от Бостън иии Сексът и градът.Любими филми: Блясъкът на чистия ум, Елизабеттаун, Фантомът от операта, Дони Дарко, Тетрадката, Списъкът на Шиндлер, Икуплението Шоушенк, Дневникът на Бриджит Джоунс и още много.

    Любим актьор ми е Джерард Бътлър, не толкова заради заложбите му, колкото заради излъчването и чара.

    Обичам да ходя на театър, но рядко го правя поради една, или друга причина. Най-често посещавам учебния театър на НАТФИЗ - братовчед ми учи там и посещавам постановките, в които участва. Пиесата, която най-много ме е впечатлила в живота ми е "Змей". В главната роля беше Николай Урумов и това е едно преживяване, което просто не се забравя и едва ли мога да опиша съответно.

    Със спорта сме скарани. Зимата ходих на фитнес няколко месеца, но ми омръзна. Общо взето гледам да се разхождам повече.

    Нямам домашен любимец, тъй като живея на общежитие.

    Ще ми е интересно да прочета твоите отговори на въпросите. Едно време беше обичай собственичката на лексикона също да го попълни, мисля че на всички ни е интересно да разберем малко повече за теб (:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за интереса към мен:)))Обезателно ще отговоря по-долу:)

      Изтриване
  6. И аз тук...да не пропусна :D Колко много неща се научават от коментарите :))

    1.Ще се радвам да ми разкажете за вашите хобита?
    Именно поради това, че нямам хоби се захванах с блога.Имах нужда да разпускам от ужасния работен ден и реших да е с четене на блогове и списване на такъв, колкото мога :)

    2.За вашите музикални вкусове и страсти?
    Слушам всичко, което ми харесва.Като се мине през Рамщай, Депеш Мод, Рейнбоу, Кисс и се стигне на Джъстин Тимбълейк, Бъста Раймс, Нелли и т.н... Да, музикално ку-ку съм :))

    3.За книгите, които обичате да четете?
    Скоро книга (освен счетоводна) не съм чела, признавам си и се срамувам.Тук е същата история като музиката.Любимци са ми обаче Джеймс Хадли Чейс, Дан Браун и Паулу Коелю :)

    4.За филмите, които харесвате?
    Смислени или поне забавни.Напоследък нищо не ми допада, само Ледена епоха ...явно се вдетенявам..Сега чакам Бързи и яростни, поне човек да оплакне око ;)

    5.А на театър обичате ли да ходите?
    Тук по-скоро ми липсва компания за посещението :(

    6.Кои са любимите ви артисти?
    Джейсън Стейтъм, Джони Деп, Вин Дизел и в този дух.От дамите завинаги Анджелина Джоли (все пак сме родени на една дата) :))

    7.Спортувате ли и какво?
    Ужас!Мързел! Дотук се описах :) Спортувах преди, сега съм в ужасна форма, трябва пак да започна бокса :))

    8.Имате ли домашни любимци?
    Върл и запален котколюбител!Имам си персийско съкровище вкъщи и отглеждам ордата котки около блока :) Да се похваля:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=377167852360393&set=a.202023369874843.54417.187191148024732&type=1&theater

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, колко си приличаме с теб:)))И аз обичам котките.

      Изтриване
  7. Много добра идея!!!
    1.Ще се радвам да ми разкажете за вашите хобита?
    -Най най обичам да чета книжки,след което да споделям впечатления в блога ииии за друго не се сещам..
    2.За вашите музикални вкусове и страсти?
    -Слушам всичко хубаво напоследък много харесвам Адел..
    3.За книгите, които обичате да четете?
    -Обичам да чета книги за вещички и вампирчета и криминални
    4.За филмите, които харесвате?
    -Комедия и ужаси :D
    5.А на театър обичате ли да ходите?
    -Обичам но не съм ходила скоро..
    6.Кои са любимите ви артисти?
    -Нина Добрев,Робърт Патисън,Кристин Стюарт!
    7.Спортувате ли и какво?
    -Спорта ми е "гонене на дребосъка",незнам но моето дете е супер хипер бърз и само тича от както се роди свалих 10кг.диетите не помагат до такава степен с килограмите колкото моят малък разбойник..
    8.Имате ли домашни любимци?
    -Имаме 3 кучета и 1 котка ,която снощи роди,но е скрила някаде котенцата,та сигурно утре ще ни ги покаже,но предполагам ще са 4 5 така че смятайте,5 котки и 3 кучета... :D:D:D:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Снеже, прочетох, че харесваш Нина Добрев, а гледа ли трансформацията на едно виетнамче с грим и стайлинг изключително успя да я наподоби?

      Изтриване
  8. Много обичам да попълвам лексикони. Ще чакам и твоите отговори скоро.
    А ето и моите:
    1. Ще се радвам да ми разкажете за вашите хобита?
    В свободното си време обичам да слушам музика, да гледам филми и сериали, да излизам с приятели, да играя белот, да рисувам, да чета книги и просто да си мързелувам.

    2. За вашите музикални вкусове и страсти?
    Според настроението ми. Направила съм си плейлисти в Youtube с класическа, световна и българска музика. Любимите ми изпълнители са Графа, Сантра, Мат Покора, Лана Дел Рей, Бруно Марс, Михаела Филева.

    3. За книгите, които обичате да четете?
    Обожавам да чета книги. Преди няколко дена си направих блог, посветен на тази тематика (с бухал естествено), но още не съм писала, защото нямам никакво време. Обичам да чета смешни, разтоварващи книги, криминални книги, психологически, за позитивното мислене, детски.. В общи линии всичко. Само трилъри не съм чела още, но смятам скоро да прочета.

    4. За филмите, които харесвате?
    Напоследък съм много разочарована от филмите, които излязоха в кината. Но като жанр предпочитам комедии, криминални, семейни, романтични. Предпочитам да гледам сериали. В момента най-любими са ми Bones, New Girl, The Carrie diaries. Иначе както ти споменах, обичам анимациите, особено тези, с които съм израстнала: The beauty and the beast, Cinderella, Tom & Jerry, The Smurfs и много други. Обичам филми, където накрая „И всички заживели щастливо.“

    5. А на театър обичате ли да ходите?
    Обичам, но тази година още не съм ходила.

    6. Кои са любимите ви артисти?
    Леа Мишел (Рейчъл от Glee), Джейсън Стейтън, Сандра Бълок, Мила Куинс, Нина Добрев, Иън, Пол от The vampire diaries.

    7. Спортувате ли и какво?
    От есента ходя на фитнес, но много ми доскучава да правя едно и също. И сега съм си намерила 9 различни програми и всеки ден си избирам една. Така е хем по-забавно, хем по-интересно.

    8. Имате ли домашни любимци?
    Не. Но като заживеем с приятеля ми заедно ще си имаме зайче и две кучета (даже имена съм им измислила :D). Много обичам тези животинки. Аз съм имала рибки като дете. Но не ми бяха интересни, понеже не можех да ги бутна и да си играя с тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Маги, очевидно с теб споделяме доста общи хобита - любовта ни към бухалите, харесването на Дисни, страста ни към книгите и козметиката:))

      Изтриване
  9. Това не съм го правила от дете:D
    1. Хобита-От сравнително скоро-парфюмите и декоративната козметка! Май повече тяхното купуване, отколкото ползването им...Гледането на корейски сериали е другата ми голяма краста. Въобще гледането на филми е моя страст.
    2.Музиката, която слушам е разнообразна-от старите рок групи до филмова музика. Понякога изпадам в сантименталност и си пускам някои вечни поп-хитове. Класиката си е класика :D
    3. И тук никаква изненада-пак класика:D Стайнбек, Самърсет Моъм, Бредбъри, Фицджералд, Лиза Ций, Пърл Бък и други са сред предпочитаните от мен автори.
    И обожавам българската поезия. Дамян Дамянов, Камелия Кондова, Георги Константинов, Димитър Гачев...
    4.Любимите ми филми са много-Форест Гъмп,Четецът, Цветният воал, Студена планина, В настроение за любов, Самсара, Долината на цветята и много,много други.
    5.На театър ходя прекалено рядко. Поради куп причини. И май предпочитам киното. Признах си:)
    6. Шон Пен, Том Ханкс, Джони Деп, Натали Портман, Робин Уилямс, Рене Зелуегър...
    7.Ъъъ, спорт, за съжаление не практикувам. Мързеливичка съм си :D
    8.Обожавам животните! Имам две "немаркови" котки и много си ги обичам.
    Освен това се грижа и за куп други животинчета в квартала

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей, никога не съм гледала корейски сериали, разкажи ми , моля те повече за тях:))Аз също обожавам българската поезия и Дамян Дамянов:))

      Изтриване
    2. Оу, не смея! Това е една интересна краста, запалих дори майка ми и сега ги гледа повече и от мен. Има доста забавни леки, филмчета, както и наистина покъртителни драми. Най-често са 16 епизода и се гледат на един дъх. Бих препоръчала няколко такива, но са пристрастяващи, да си знаете :)
      А за българската поезия мога да говоря дори повече. Много я обичам:)

      Изтриване
  10. 1. Не бих казала, че имам хоби. Всъщност блога ми, ако се брои. Аз и заради това го започнах- да си запълвам времето с нещо интересно и забавно.
    2. От към музика съм широко скроена. Когато съм сама обичам да си пускам рок (понякога и по-твърдо) и тук-там някоя блус балада. Иначе в компания се тачат по-живите парчета. Българска поп и рап музика започна да се прави, така че и на тях наблягам.
    3.Книгите са ми на моменти. Понякога обичам да чета по-леки предсказуеми дамски романчета, друг път се задълбочавам в по-тежките. Иначе любимите ми книги си остават "Граф Монте Кристо" и "Джейн Еър". Напоследък чета произведения на Стивън Кинг.
    4. Ох, много отдавна не съм гледала някой филм. Задачата ми е всички от топ 150 на imdb.
    5. Обичам, но живея в малък град, та не мога да си го позволя често.
    6. Крисчън Бейл ще спомена само- участва в наистина страхотни филми и във всички е с напълно различна визия и роля.
    7.Не за огромно мое съжаление. Е, правя разни упражнения някой път, но... Иначе обожавам да гледам волейбол, чакам есента да започнат мачовете на националния отбор.
    8. Нямам, отново за голямо мое съжаление. Ако мога да избирам обаче бих си взела някое голямо куче.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти , Ели:))Аз много обичам малки градчета, те са романтични и прекрасни:))

      Изтриване
  11. Хихи,някои снимки са много забавни.Ето и моите отговори:
    1.Не знам какво точно да определя като мое хоби,правя много неща и гледам всичко,което правя,да ми харесва и да ми е забавно.
    2.Никога не поставям музикални граници,мога да слушам абсолютно всичко.Тук влияние оказва самата песен:дали ми въздейства когато я слушам.
    3.Обичам да чета книги и се старая редовно да се занимавам с тях.Обичам много жанрове,като цяло не искам да се ограничавам.Понякога ми се четат по-задълбочени неща,а пък друг път желая нещо по-леко като дамска проза.Различно е.
    4.И отново в зависимост от настроението гледам филмите.Иначе имам много любими,ще изброя само няколко:Щастливецът,Форест Гъмп,Зеленият път,Три метра над небето и мн.др.
    5.Рядко ходя,но обичам.Има някаква магическа атмосфера в театъра.
    6.Хилари Дъф,Нина Добрев
    7.В момента май само упражнения,тичане и това е в общи линии.
    8.Нямам,за съжаление.Но винаги съм искала рибки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Габи:)Нина Добрев е уникална наистина.А Форест Гъмп и мен много ме трогва и вълнува:)

      Изтриване
  12. Стара съм вече да попълвам лексикони, това е забавление за тинейджърки, но ще опитам :)
    Хоби? Или имам твърде много, или нямам нито едно. Не, зодията ми не е везни :)
    Музикален вкус: ще спомена само трите най-любими групи: Металика, Депеш мод и Бон Джови :) Майка ми беше почитател на оперната музика, за това обожавам ариите на Верди, но у дома не успявам да се съсредоточа и да изслушам цяла опера.
    Театър? По-скоро не - основната причина е, че нямам компания, с която да отида. Половината от удоволствието е разговорът след постановката. Опера? Да! Рядко, но с огромно удоволствие. Тя е много по-интимно преживяване и за това мога да слушам и сама :)
    Любими артисти: честно, в нашето филмово време, нямам. Обичам добре изиграните роли независимо от кого. И все пак, едва ли някой друг освен Джак Никълсън би могъл да играе по такъв невероятен начин в екранизацията на "Полет над кукувиче грездо".
    Спорт: изключително неспортна натура съм. Искам байк, но нямам - с това се изчерпват спортните ми интереси и амбиции.
    Домашни любимци: не, благодаря! Китки, рибки и т. н. не са за мен, но не е като да не съм опитала. Имам приятелка, която е убедена, че съм латентен коткоман, но не съм. Забавно е да гледам интересни снимки с "космопускачки" в интернет, но това не означава, че ги харесвам и на живо. :)
    Книги: най-общината тема, но ще се опитам да бъда кратка. "Песен за огън и лед" / Джордж Р. Р. Мартин/и "Малазанска книга на мъртвите" /Стивън Ериксън/ - най-ярките поредици от любимото ми фентъзи. И най-великият Тери Пратчет. Антон Дончев, Вера Матафчиева. И още много, много, много други.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма стари жени, Тея:))
      Споделяме и с теб доста общи неща - Вера Мутафчиева е мой любим автор също, Тери Пратчет абсолютно.
      Бон Джоуви е и мой любимец, както и цялата група.
      А опера обичам.

      Изтриване
    2. ако се чувствах стара, нямаше да си го призная толкова явно :-Р

      Изтриване
  13. Свежа идея е това с лексикона:)

    За вашите музикални вкусове и страсти?
    Харесвам почти всякаква музика- ретро от 90-те, мелодичен рок, chill out,..

    За книгите, които обичате да четете?
    Много харесвам книгите на латиноамерикански писатели като Алиенде, Амаду, Също така старите класиячески романи.

    За филмите, които харесвате? Харесвам романтични филми, исторически филми, комедии.


    А на театър обичате ли да ходите? Обичам, но рядко се случва напоследък.


    Кои са любимите ви артисти? Ал Пачино категорично!:)


    Спортувате ли и какво? Срам, не срам- в момента нищо!


    Имате ли домашни любимци? Нямам, но искам папагал:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Или:)))
      Аз също винаги съм искала да имам папагал, Жако и все нямам, защото имам куче и котарак. И някак не съм много сигурна дали ще се разберат.

      Изтриване
  14. Thank you, Kate.
    I love your The Style Department.

    ОтговорИзтриване
  15. Общо взето казах доста неща за себе си, но разбира се, с удоволствие ще си попълня лексикона - много обичах да правя това, когато бях ученичка:)))
    1.Хобита имам много. Мен какво ли не ме влече:) Обичам козметиката, грима, модата, парфюмите, цветята, гоблените, плетивата, рисувам, чета книги, и обичам много филми, театър и купони всякакви. Наскоро включих към моите хобита и блога, и фотографията.

    2.Моите музикални вкусове са рок и класическа музика. Чакам с нетърпение концерта на Бон Джоуви, защото те са любимата ми група.
    Разбира се , имам билети точно в сектора пред сцената, купих ги 10 минути след като ги отвориха за продажба:)))От класиката обичам цигулка и пиано, и всичко за тях. Обичам и опера - Мария Калас, Гяуров и Павароти.А също и балетна музика, като любимо ми е Лебедово езеро на Чайковски - мисля, че всеки трябва да го гледа, чуе и види поне веднъж в живота си. Моята мечта е да отида да го гледам в Большой. Засега съм го гледала навсякъде по света, където съм могла. Балетната трупа на Софийската опера е много добра, препоръчвам.То обаче е много тежък спектакъл и се играе за съжаление рядко.

    3.Книгите са една от големите ми страсти и имам може би една от най-големите библиотеки в България. Държа ги на 4 места, трябва да ги опиша и картотекирам.Но уви все не ми остава време:( за тази тежка дейност.Толкова много жанрове и автори харесвам, че ...Тежката класика - Балзак, Достовски, Чехов, Толстой, Йовков, Талев, Димитър Димов,направо умирам да се заровя в някой дебел роман и настоящия свят да спре да съществува, но ми се случва напоследък не толкова често... Също Рей Бредбъри, Маркес, Пратчет, Хемингуей, Умберто Еко...Романтизма също ми е бил и е страст - мога да чета "Граф Монте Кристо" и "Кралица Марго" до захлас. Много харесвам и хумористични книги - Джером К.Джером, Удхаус. Не мога да устоявам на книги.

    4. Филмите и киното също, ходя на кино редовно, обичам салона, атмосферата в киното, ефектите и нямаме пропуски. Последният филм , който ме впечетли - Животът на Пи. Любими са ми ретро филмите - италианските с Марчело Мастрояни и София Лорен, френските с Бриджит Бардо , Жан Пол Белмондо и Ален Делон, американските с Чарли Чаплин, Грета Гарбо. Сериали съшо обичам, напоследък ми харесват българските - Фамилията, Дървото на живота. Не крия, че следя с удоволствие и турски сериали и много ми харесват - Великолепният век, Листопад.
    Моят съпруг, някак си много съм случила с него:)) и той уважава всички мои страсти и пристрастия, няма да повярвате, но той ми сваля и записва на дискове от интернет каквото искам като филми, води ме на кино:))Единствено го ужасява количеството книги, които купувам - например след две седмици в Америка аз се върнах с два куфара с книги, твърда корица, като и на двата товарачите бяха залепили предупреждение - HEAVY!

    5. Театъра е единствената ми страст, която съпругът ми не споделя. Освен Хъшове в Народния, постановка на Морфов, която сме гледали няколко пъти и не спираме да гледаме, друго не съумява да го впечетли. За моя радост от толкова много пъти посещения на Лебедово езеро, той го обикна и сега го гледаме всеки път:))Музиката е вълшебна, а той е много музикален и не устоя:))


    6.Любими актьори са ми Стефан Данаилов, Асен Блатечки, Калин Врачански, Том Круз, Брад Пит, Джони Деп, Робърт де Ниро, Джак Никълсън. А актриси - Ваня Цветкова, Моника Белучи, Никол Кидман, Анджелина Джоли, Мег Райън, Мишел Пфайфър.

    7.Като спорт ходя на йога, плувам и ходя на фитнес. Понякога прекъсвам, но като цяло съм редовна.

    8.Имам куче и котарак. Много ги обичаме, много са глезени, красиви и претенциозни.

    ОтговорИзтриване