"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

събота, 31 май 2014 г.

New Beauty Shopping At Selfridges/Моите нови козметични похождения.

Тези дни си направих един мини шопинг в любимия ми онлайн магазин Selfridges- препоръчвам го на всеки. Освен големия избор и ексклузивните предложения, всичко пристига буквално за ден-два, прекрасно опаковано и точно до дома ви. Истински начин да се поглезите.
Ето какво си избрах този път:




От началото на тази пролет съм впечетлена от невероятния нов хайлайтер на Армани, който е наистина много труден за придобиване - лимитиран и вълшебен Белладонна изчезва от онлайн магазините буквално за секунди... А изключително ми се искаше да си го купя, защото освен, че харесвам почти всичко на Армани, прочетох такива положителни отзиви за Белладонна  в американската блогосфера, че направо ...!!!  - така, че се абонирах за известяване в Селфриджис и щом хайлайтерът се появи моментално бе мой:) Покрай него си взех и още две неща за да не пътува той самичък чаак до България:)

Хайлайтерът Belladonna на култовия италиански бранд Giorgio Armani е от последната колекция Effetto Nudo Collezione за пролет/лято 2014.







Ето го този невероятен хайлайтер заедно с придружаващите го лица, ох! исках да напиша - палитри.

Belladonna Highlighting Palette Giorgio Armani -  
Effetto Nudo Primavera 2014.
Много красива опаковка, и много красиво оформление, има си собствена четка, която на пръв поглед ми се стори напълно подходяща.
Разбира се в любимия ми стил "нюд" за лятото.
А самият хайлайтер е разкош някакъв, но пробването и изучаването му тепърва предстои.










Второто е отново на Giorgio Armani Face& Eye Espresso Palette 1 .
Изключително подходяща палитра за лятото - съчетание от бронзат и три цвята сенки в много естествени нюанси. Обурудвана е с четчици и спонжове.







И последното е една от най-новите палитри
Couture Palette , Yves Saint Laurent
но във вариант

Swarovski-embellished

специално направен за Селфриджис - опаковката е цялата в кристали Сваровски, което, разбира се завишава цената спрямо другите палитри на бранда почти двойно. Но пък имате еднa страхотна глезотия.

Всяка от тези поразяващи въображението палитри е лимитирана и е с различен дизайн, като са посветени на някой от любимите на всички градове - Париж, Лондон, Ню Йорк, Дубай и Хонг - Конг.
Аз си избрах Париж. И не сбърках, защото Париж и Лондон изчезнаха първи, въпреки цената си. Малко ме е яд за Лондон - която беше загадъчно мъгливо сива, но пък човек не може, а и не бива да има всичко и да е лаком, а трябва да бъде умерен и разумен.

Палитрата Париж е доста крехка и много мини, тежи само 5 гр.
Много е красива наистина, чак не мога да спра да я гледам, но да видим дали и сенките в нея ще са толкова качествени :))))






Надявам се да ви е било интересно.
Ако искате спешно ревю на някоя от палитрите веднага ми кажете:)
И да си почивате, хей, а и да купонясвате:)

Пролет е и то пролет с все по-силно предчувствие за лято - какво по-хубаво от това?

5 коментара:

  1. Страхотни придобивки. Със здраве да си ги ползваш. На мен най-интересен ми е хайлайтъра. Ще чакам ревюто. :) Само не знам дали ще се прежалиш да развалиш красивия принт. :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите пожелания, Иве.
      Хайлайтерът е много красив, но смятам да го ползвам, така че обезателно ще има подробно ревю:)

      Изтриване
  2. Светле много ми е интересен състава на Армани продуктите,пусни една снимка моляте :)
    Честити покупки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря , ще пусна снимки със състава и на хайлайтер палитрата и на еспресо палитрата.

      Изтриване