"

Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Dogs, Cats, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

четвъртък, 12 юни 2014 г.

Лятна закуска/Summer breakfast

Здравейте, прекрасни:)

Навън вече е лято , все още не по календар , но темперетурите са високи и настроението е диво и горещо, надявам се и при вас да е така.
Предлагам ви една страхотна лятна закуска,
която подлежи на много импровизации и придържайки се към която можете да влезете и/или да останете във форма.Единственото задължително нещо тук е ананаса и фреша от портокал и грейпфрут в съотношение 3:1- , със всичко друго можете да импровизирате.

Аз използвах микс от череши, диня, ананас и лешници, но вие можете да пробвате комбинации от всякакви плодове и ядки - боровинки, бадеми и ягоди, кайсии, орехи и ябълки, киви, фъстъци и пъпеши, но винаги да присъстват ананас и фреш .
Ананасът съдържа някои витамини и ензими, които са незаменими и много нужни на тялото за да бъде във форма.

Ананасът се оформя много лесно и изглежда страхотно, а за да сме във форма е много важно и това с което се храним също да е красиво.

Ананасът също така е вкусен и много полезен. Някога той е бил по-скъп от златото, а сега е удивително лесно достъпен.

Предписвам ви тази портокалова-ананасова закуска три пъти дневно седем дни последователно - точно толкова дни , колкото остават до лятото. Разбира се, не забравяйте да пиете достатъчно вода.
Бъдете здрави и красиви!Лятото идва!
Целувки,
Светлана

Няма коментари:

Публикуване на коментар