"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

вторник, 23 април 2013 г.

Giveaway: Chanel Iconic Beauty Products Only For My Followers!Open Internationally!May, 5-th, 2013!




The Beauty And The Fashion Blog Openning  Giveaway:

Chanel Iconic Beauty Products Only For My Followers!









RULES TO ENTER:  

  • You must be a follower of my blog with GFC, Bloglovin, G+.
  •  You must  liking my new Facebook page here. Please let me know in the comments .
  •  Post a comment here about anything at all, but something interesting  and  entertaining or be my guest author! If you impress me much you have chance to win THE PRIZE!  

THE PRIZE:

  • Chanel   -Poudre Signee de Chanel from Spring 2013. You can check out my review here.
  • Chanel - Les 4 Ombres #41 Fascination, Feb 2013. You can check out my reviewhere .
  • Chanel nailpolish and Chanel lipstick  selected from  The Winner.
  • Something add especially for you –it’s  surprise!


TERMS & CONDITIONS:

  •  Giveaway is open INTERNATIONALLY. Anyone can enter!  I will ship anywhere in the world.
  •  Entrants must be at the legal age according to their local laws. If you are under the legal age, you must have permission from a parent or guardian to enter .
  • The deadline will be in one week  from the day of international openning April 27; Saturday, May 04, 2013 - 23:59 UTC+3.  
  • There will be only one winner – call here The Winner,  announced here  Sunday,  May , 5 th, 2013.

 I wish you luck!




And Who is The Beauty And The Fashion's  WINNER - read HERE



Здравейте, любими мои:))
Днес е 23 април
и
5 май 2013, денят на  Grand Opening  на The Beauty And The Fashion наближава.





Крайно време е да повдигна завесата и да ви открия някои неща, които съм приготвила с много любов за вас.

Според мен не може да има добро начало на каквото и да е било без една хубава и щедра почерпка на приятели, затова и блога ше има своето официално начало на 5 май 2013, а почерпка ще бъдат моите подаръци към вас, избрани лично от мен.









Един или една от вас ще получи Голямата награда, която ще съдържа най-доброто  от пролетните продукти на Chanel за 2013:

- Chanel Poudre Signee de Chanel



пудрата е невероятен хайлайтер и според мен е най-добрият продукт за тази пролет, аз съм с мазна кожа и в началото бях скептична, но след като усвоих ползването му го намирам за незаменим и абсолютен мъст хев.
Подробно ревю, живи снимки и суочове можете да видите и прочетете тук.

- Chanel Ombres a paypieres  Quatuor - 41 Fascination



Тази невероятна колекция от 4 цвята сенки Шанел пуснаха за Свети Валентин 2013 , според мен са много по-добри от Рафинмент , които бяха пуснати по-рано същата година и участват в пролетната колекция. Влюбена съм в Фасинасион.
Фасинасион са по-оригинални като цветово съчетание.
Специално подбирам тях за вас, като тази събота нарочно купих втората бройка от тези сенки, защото те са модерни, свежи и универсални.
Колебаех се между тях и Рафинмент, имам и двете и ги пробвах, Рафинмент според мен леко уморяват погледа, а и са много банални - имам чувството че всички сенки на Шанел са като Рафинмент, докато Фасинасион са нещо различно , което освежава погледа и му придава дълбочина. 
Подробно ревю, живи снимки можете да видите и прочетете тук

- червило и лак на Chanel по избор на победителя, и според актуалните предложения за момента в шопинг мрежата. Червилото и лак оставям вие да си изберете. Мисля, че е много индивидуално. Червилата на Шанел са известни с цвят, стил и качество, моето предпочитано червило е Коко, но вие решавате дали не друго като фактура и финиш.
Лаковете на Шанел са легенда и са закон за модата.Ще можете да си изберете един от тях.От наличните за продажба в момента.

- и понеже всичко това не ми стига и ми е малко - ще има и изненада:)Каква ще бъде изненадата? Тя ще бъде специално подбрана за вас от мен.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Томболата.Томболата.Томболата.

Отделно в томбола ще бъдат раздадени десет подаръка.  Томболата е отворена само за българи и българки, независимо от тяхната етническа принадлежност, все едно къде по света или у нас се намират.
Всеки подарък ще бъде  различно съчетание от продукти или един продукт на уважавани от мен качествени и напълно доказали себе си бюти/фешън марки - Revlon, Urban Decay, Too Faced , MAC, Bourjois, Max Factor. Тези подаръци ще бъдат допълнени  според интересите на всеки печеливш - билети за нашумяло културно събитие, актуална книга, гоблен-комплект, красива прежда, парфюм.
Тоест ако се интересувате от театър и в никакъв случай не можете да живеете без Асен Блатечки, ще получите билети за постановка с него, ако обаче обожавате да бродирате тихо в уютния си дом, то ще получите красива панама, конци на DMC или модерен гоблен.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Подаръците ше бъдат изпратени за моя сметка независимо къде точно по света или в България се намирате.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

За да участвате и да печелите подаръци и награди трябва да :
- сте в клуба на последователите на The Beauty And The Fashion чрез Google Friend Connect.
- да следите блога чрез Bloglovin.
- да откриете страницата The Beauty And The Fashion във фейсбук , да я разгледате и  да участвате в нея, като ме уведомите за това с коментар.
- да препоръчате The Beauty And The Fashion чрез Google +
- да ми напишете интересен и съдържателен коментар тук, в блога, в който да споделите ваше мнение, да образувате дискусия, да бъдете гост автор  или просто да ми разкажете за себе си.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Томболата ще бъде проведена в неделя,  5 май 2013 по най -добрия старомоден начин - написвам имената или никнеймите ви на листче, слагам листчетата в една купа , разбърквам,  тегля, след което бъркам в друга купа, където са листчета с подаръци, пак разбърквам, пак тегля.
Ако успея ще заснема всичко на видео и ще го пусна тук, но не обещавам, защото ще правя подобно нещо за пръв път и не знам как ще се справя с техниката.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

За Голямата награда победителя или победителката ще определя лично. Субективно и пристрастно. Победителя или победителката трябва  да е изпълнил по-горните условия, останалото ще е на база мои впечетления.
Ще обявя името на тази дама или на този господин в неделя, на 5 май 2013.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Победител и печеливши трябва да се свържат с мен в срок 3 дни след обявяването им, в противен случай, ще бъдат избрани други.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Разбира се, участието в томболата не ви пречи с нищо за Голямата награда, тоест може да сте спечелили от томболата, а да спечелите и Голямата награда.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да повторя - томболата ще бъде на случаен принцип в нея участват продукти на Revlon, Max Factor, MAC, Urban Decay, Too Faced, Bourjois.
Голямата награда, която включва продуктите на Шанел, обаче няма да е на случаен принцип, вие трябва да си я спечелите - за да я спечелите трябва да ме впечетлите - напишете ми интересен коментар, образувайте дискусия или бъдете мой гост автор.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


До 30 май 2013 най-късно като дата победител/ка и печеливши ще са получили своите подаръци и награди независимо от това в коя точка на света се намират.

На всички участници желая успех.

Обичам ви,
целувки

Светлана

За това кой стана Големият победител на 5 май 2013 можете да прочетете ТУК.


За Томболата, поведена на 5 май 2013 и печелившите можете да прочетете ТУК


98 коментара:

  1. Ох, как обичам, когато някой се постарае така за give-away! Личи си личното отношение (особено това с Асен Блатечки - въпреки, че не го харесвам :D). И честно казано, много рядко се включвам в такива инициативи, освен ако не са ме привлекли с нещо персонално и интересно!

    Имах малко затруднения, докато те издиря във Фейсбук, но успях :D Надявам се и да имам късмет, тъй като досега не съм пробвала нищо на Шанел, просто са извън ценовия ми клас, а с него рядко правя компромиси (дори и по празници гледам да не се оливам...) :)

    Успех на всички и най-вече - на блога ти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Ели:))
      А какво точно става със страницата ми във Фейса, знам аз, че е трудна за намиране:)))

      Изтриване
    2. При търсене по името на блога излизат доста резултати със сродно заглавие. Най-добре, сложи един линк отстрани, или направо ФБ притурка, ако ти се занимава (въпреки, че част от тръпката в условията беше намирането на страничката :))

      Слънчев ден!

      Изтриване
    3. Точно, тръпката е че въпреки всичко желаещите трябва да намерят страницата ми във фейсбук, затова препратка ще сложа на 5 май, когато обявя победителите. Това беше и първоначалната ми идея и виждам, че все още не всички момичета са се справили и не са намерили страницата на блога във фейсбук.
      Трябва да има нещо за предоляване все пак. Шанел не се раздава всеки ден.Всъщност мисля, че досега не е правено.
      Ели, много харесвам твоя блог и твоя стил:)

      Прекрасен ден и на теб ти пожелавам!

      Изтриване
    4. Благодаря ти :) С нетърпение ще чакам нови публикации! И весело изкарване на идващата почивка :)

      Изтриване
    5. Много благодаря:)Пиша, публикувам та пушек се вдига, обещала съм поне десет публикации, а и смятам да почивам все пак:)))

      Изтриване
  2. Wow fantastic!!!
    Have a good week, dear! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thank you , Marcela.
      What do you know about The Beauty And The Fashion Award, May 5-th, 2013?
      Kiss

      Изтриване
  3. Wow fantastic!!!
    Have a good week, dear! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ОтговорИзтриване
  4. Какъв по-голям комплимент за теб освен, че оставаш вярна на себе си във всеки ред и всяка мисъл? :) :) :)
    Желая успех на теб и на блога ти! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Колко е приятно да те познават и ценят:)))Благодаря и аз на твоя също.

      Изтриване
  5. Прекрасен give-away.

    Ще бъде страхотен старт за блога.

    Ако може да си поръчам пост :) бих помолила за пост за дуо фибър четката на Шанел.

    Аз също трудно намерих страницата във ФБ :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се, има само няколко статии на чернова , които първо ще пусна.
      И веднага след това исканото от теб ревю.

      Изтриване
  6. Страхотен и внимателно обмислен giveaway. Със сигурност ще успееш да направиш един невероятен старт за блога. А също и ще успееш да зарадваш не малко хора. Желая ти от сърце много успехи!

    :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Валя, благодаря. Ти си мило и много красиво момиче.

      Изтриване
  7. Такааа. Аз ще спестя хвалебствията за giveaway-a. Очевидно е, че си вложила много старание и още по-очевидно е, че подаръците са страхотни.

    С оглед на блондинството ми, повече от ясно е, че ще ми е трудно да измисля някакъв наистина смислен пост, затова ще се включа с малко идеи за самия блог, които така или иначе се канех да ти пиша на ЛС:

    1. Това, че си сложила Блогловин е страхотно. За мен това е единственият наистина удобен начин да следя блоговете, които харесвам. Хубаво е обаче да добавиш и Фейсбук визитка, за да може тези, които по принцип не използват Блогловин да те намират и следят лесно във Фейсбук. Ако не бях прочела тук, че имаш Фейсбук страничка, нямаше да знам за съществуването ѝ, както и много други хора, за които е най-лесно да те четат от там.

    2. Голям фен съм на "Красавицата и Звяра" още от дете. Не мога да изброя колко пъти съм гледала филмчето, но са сигурно над 100. Обаааче... не ми се връзват много с Шанел. Трябва ти (изказвам лично мнение само) нещо стилно и елегантно, което още с отварянето на блога да крещи "Аз не съм поредната 12 годишна блогърка, която пише за червилата на мама. Аз съм дама от класа!"

    3. Сложи и една търсачка. Сега още не е нужна, но след месец няма как без нея. Ровенето в безброй етикети е сложно и времеемко, а ако ме вълнува ревю на конкретен продукт, най-лесно мога да си го намеря през търсачката.

    За момента това са нещата, които исках да ти пиша. Ако се сетя още нещо, ще допълвам.

    И последно (надявам се да не се обидиш) - когато ми спомена, че ще правиш блог, бях много скептична. Не очаквах, че пишеш толкова интересно и приятно за четене. Радвам се, че не съм била права :) Продължавай в същия дух.


    Успех на всички участнички в томболата :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Адриана, благодаря ти.
      Ще сложа търсачка, фейсбуквизитка и всичко останало.
      Дизайнът на блога ми е абсолютно целенасочен и пълен с препратки.
      Анимацията е вид стил в живописното изкуство. Искам нещо крещящо, розово, мобилно и различно.Като облак розов памук по панаирите. Даже направо като панаир.
      А и аз не съм тежка дама, аз съм едно съвсем обикновено пораснало момиче. Което се забавлява.

      Изтриване
    2. Предположих, че има определена символика за теб в избора ти на заглавка. В такъв случай нищо друго не е от значение. Блогът е нещо много лично, макар да е достъпен за всички и е много важно ти самата да се чувстваш уютно в него :)

      Изтриване
    3. Когато правих блога си, а идеята за него беше в главата ми още януари месец тази година, разгледах доста блогове, наши и чужди посветени на козметика, мода, стил на живот, спорт, хобита.
      Направи ми впечетление, че всички блогове за мода са в много бледи цветове и много, много безплътни и изискани.
      Моята любимка в модата е Габриел Коко Шанел. Габриел не е била изискана дама,нито е била от класа, а малко бедно сираче, което превзема света на модата.
      Днес името Шанел е символ на много пари, което е парадоксално , защото точно тя, Габриела е казала - "Най-хубавите неща в живота са безплатни. Тях получаваме в дар. Следващите по качество вече са много скъпи."
      Исках за блога нещо, което да не бъде банално за блог посветен на модата,и едновременно да е толкова познато, че да бъде многозначно, наивно, детско и ярко.
      Затова избрах анимацията, колебаех се между различни теми - например другата алтернатива беше - Arabella in the fashionland, но реших, че не съм в модата като Алиса в страната на чудесата, а по-скоро съм като Красавицата(хаха) изкушена и отвлечена от звяра Мода:)))Разбира се, не се мисля за красавица, шегувам се просто. Шега също е и пощата ми arabellabellisima@gmail.com.
      Освен всички тези шеги и закачки, сигурно не много умни, много ми харесва мотото на приказката Красавицата и Звярът - "Тези, които са най-трудни за обичане, имат най-много нужда от любов", за която подсказка благодаря специално на Teia Ted.
      Разбира се, твоите предложения и ти самата,сте много ценни за мен, може би когато блогчето ми порасте и мине детската си възраст ще му сложа някоя по-сериозна премяна.
      Ще се радвам да прочета цялостната твоя визия за един блог в който се представя Шанел.
      Знаеш, че знам твоя блог почти наизуст и съм го прочела целия, много преди да влеза във форумите на красива мама и че много го харесвам.

      Изтриване
    4. Блог, в който се представя Шанел... мм, представям си го не блед и измит, а напротив - черен и дързък, с малко бежово за равновесие.
      Но вече казах - не е от значение моята визия, а твоята. Даването на съвет за такова нещо е все едно да кажа на друга жена в какъв мъж да се влюби.

      Изтриване
  8. Този give-away наистина е прекрасен! Вече ти писах, че много ми допада начина ти на писане, личи си старанието за снимките и всичко останало.
    Аз искам чистосърдечно да полюбопитствам, тъй като се повдигна въпроса за скъпата и евтината козметика.Личи си по това,за което пишеш, че използваш висок клас продукти, а и самите подаръци са луксозни и ще зарадват всеки.Любопитно ми е, ти имаш ли (и ползваш ли) някой любим продукт от по-ниския клас козметика? Да уточня, че питам съвсем добронамерено и всеки преценява какво може и иска да употребява :)) За мен остава удоволствието да чета ревюта и да гледам снимки за продукти, които не са в моята ценови клас :)))

    Поздрави! :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да , имам любим продукт от по-ниския клас козметика , може да направя отделен пост даже за това.
      Едно незаменимо червило на Revlon, което вече го няма никъде, но има дубъл в MAC - Velvet Teddy. Въпреки това червилото на Revlon и по-точно цвета му, ми харесваше повече. Друго - обичам червилата на Max Factor, ружовете и спиралите на Bourjois, и отново на Revlon - fdt. Харесват ми също и сенките на Urban Decay.
      Към доста продукти обаче от откровено евтината козметика не споделям и не изпитвам никакъв пламенен позитивизъм.

      Изтриване
  9. Здравей, Светлана!

    Замислила си страхотен начин за отбелязването на Grand Opening-а на блога :D
    Продуктите, които си включила в томболата, са далеч от моите възможности и много бих се радвала да имам късмета да спечеля някой от тях. Най-щастлива ще ме направи пудрата - но няма да я запазя за себе си. Най-добрата ми приятелка си мечтае за тази пудра или хайлайтъра на Dior и само като си представя колко бих я зарадвала ми става много готино :)
    И така - пожелавам си късмет :)
    А на теб пожелавам много вдъхновение, верни читатели и позитивни коментари! Успех в блогърстването!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Кристина.
      Защо да не запазиш пудрата за себе си, ако я спечелиш?
      Ти си много мило и добро момиче.

      Изтриване
  10. Здравей Светлана,
    Още от първата публикация чета блога ти, но тъй като козметиката в него не е много по моя джоб се въздържам от коментари. :( Затова много бих се зарадвала да съм сред победителите :)
    Всяка една дума, ред, статия е написана с желание и лично отношение, а не просто да нахвърлиш нещо за блога си. Продължавай да ни радваш с още много полезни и интересни статии за всичко - козметика, мода, лични преживявания....
    Пожелавам на всички късмет, а на теб още много последователи.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Радост Русева:)
      Много ти благодаря за милите думи, оценявам всеки мил жест.
      Да с много желание пиша в блога, макар и да не ми остава никакво време , ето и сега имам планирани и на чернова поне десет публикации, които чакат...
      Всеки може да бъде сред победителите, пожелавам ти успех!:
      Поздрави!

      Изтриване
  11. Здравей,наистина един страхотен giveaway!
    Поздравявам те и за блога,открих много полезни и интересни за себе си неща.Личи си старанието и всички усилия които си вложила.Аз ти пожелавам дълги години да се радваш на успеха на блога си,а той е невероятен и съм сигурна че ще става все по добър...Пожелавам си успех,както и на всички които участват

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Снежана,
      много ти благодаря за пожеланията и хубавите думи.
      Пудрата на Шанел я купих на 10 февруари от любимия ми магазин Долче Вита. Първата, която е за мен, купих от Сефора няколко дни преди това. Още тогава мислех да направя нещо такова като стартов giveaway, след като успея да пусна блога.
      Аз също ти пожелавам успех!

      Изтриване
  12. Забравих поне да те питам пудрата на channel къде я откри,аз си я добавих в WishLista страхотна е...Естествено ще се радвам да спечеля този уникален продукт

    ОтговорИзтриване
  13. Здравей Светле! Невероятен giveaway, същото се отнася и за блога. Воден с желание и честно казано не мога да кажа нищо по различно от написаните по горе коментари! Невероятен вкус и усещане за мода! Браво продължавай все така :)

    ОтговорИзтриване
  14. Здравей, Светлана,
    Поздравявам те за щедрата изненада:)
    Тайничко се надявам да съм сред щастливките, спечелили някоя от страхотните награди:)
    Пожелавам много успех и почитатели на блога!
    Аз самата ще го следя с интерес, понеже козметиката от високия клас ми е слабост :D
    Ще се радвам също така и на статии за интересни и качествени продукти от средния клас.
    Присъединявам се към мненията по-горе-беше ми трудно да открия фейсбук-страничката :(
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Кремена:)
      Много ти благодаря, дано да бъдеш сред печелившите - от сърце ти го желая.
      Да, планирам и статии за интересни и качествени продукти от средния клас. Виждам, че се интересуваш от тях, а коя фирма от средния клас е предпочитана от теб?
      Фейсбук страничката ми на този етап е едно мъничко препятствие - нещо като бягство към победата:)
      Още веднъж успех:)

      Изтриване
    2. Ох, благодаря:) Наградите са разкошни-коя от коя по-хубави:)
      Oчите ми са все в Ланком, Диор, Е.Л прочие, но рядко си позволявам нещо новичко. Правя покупка, едва след изчитането на няколко десетки ревюта/мразя да ходя по магазини и да тествам :D/и хвърляне на монета :D
      Изключително ценни за мен са суочовете на продукти със сходен ефект, тъй като мразя да трупам за "черни козметични дни":D
      Бих си пожелала повече такива :))))
      От средния клас бих посочила Ревлон и Лореал като марки, от които имам хубави впечатления. Смятам, че някои продукти си заслужават, още повече за цената си. Но, разбира се, бих се радвала на статии и за други бюджетни находки:)
      Хаха, сравнението с "мъничко препятствие" ме усмихна:)
      Дано в най-скоро време страничката стане по-достъпна и повече дами да научат за този чудесен блог:)
      Поздрави!
      П.П Ммм, ще дебна и за двете "свръх нови книги". Звучи интересно!
      Наистина, не всичко е козметика /и парфюми:)/

      Изтриване
  15. Здравей,преди да напиша този коментар разгледах блога ти,и честно казано много ми хареса,един такъв розов като на принцеса :)
    Интересен giveaway си направила,и много свежарски не е като обикновените,браво.Аз бих ти казала само да добавиш фейсбук етикет ,че малко трудно те открих.
    Нещо което ще добавя като завършек,е че не се интересувам много от театър,но пък обичам да гледам анимации,най-вече Том и Джери(хехе знам,че вече пораснах ,но какво да се прави ). Обичам и много ароматни свещи.
    Радвам се,че си започнала блог,всъщност се радвам на всяка една от дамите които го правят,от днес те следя и чета с удоволствие. Успех за на пред :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей:)
      Е, розов е малко повече, но нали тази пролет от Диор и Шанел като викнаха, че всичко модерно вече е в розово и аз се съгласих:)
      Много ти благодаря за включването, записах се в последователите на твоя блог и сега ще го разглеждам с истинско удоволствие:)
      Поздрави!

      Изтриване
  16. Блогът ти ме впечатли още с първите публикации и ги изчетох с огромно удоволствие! Радвам се, че си сложила притурка за следене чрез GFC и Bloglovin, защото сега ще мога да преглеждам публикациите редовно.
    Благодаря ти, че правиш този giveaway и съм убедена, че ще зарадваш много момичета като мен, които иначе нямат средствата да си позволят този клас козметика!
    Много се радвам когато чета ревюта за продукти от високия клас, които индиректно не пращят от реклама и PR.

    Пожелавам ти много успехи с блога, а аз ще продължавам да те чета с удоволствие!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Рони:)
      Аз не съм ничий пиар и нямам никакви контакти с централата на Шанел в България. Просто съм фен на марката, но обичам и много други неща.
      Затова и мнението ми е истинско, ако нещо не ми харесва го пиша, ако ми харесва пак го пиша.
      Никой не може да ме купи. Максимално открита и искрена съм.
      Благодаря за пожеланията:) Поздрави:)

      Изтриване
  17. Един блог написан със стил и любов към истинската и качествена козметика! Продължавай в същия дух! Страхотен giveaway!

    ОтговорИзтриване
  18. Привет!
    Сигурна съм,че на всички ни е приятно това откриване на блога ти.
    Всеизвестно е,че старта и първите впечатления изграждат главното мнение.
    Определено предизвика чувствени емоции във всички ни,покрай общата страст-модата :)
    От прочетеното в блога ти,мога искрено да кажа,че пишеш увлекателно,звучиш достоверно и всички ние можем да разчитаме на твоите реални мнения,неповлияни от нищо друго освен личния ти опит и представи за продуктите.
    Радвам се,че блогърството в България се развива и напредва. Това за нас,читателите, означава още 10 минути удоволствие и нетърпение за поредния пост,който ще разнообрази ежедневието ни.
    Успех с развитието и популяризирането на блога занапред и успех на читателките с наградите!:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Габи:)
      Мненията ми са реални и не са повлияни от нищо друго освен от качествата на продукта. Не служа на никого,не се кланям пред никого, пиша само това , което мисля.
      Към това се придържам и така ще бъде и занапред.Приготвила съм много публикации, надявам се да са ви интересни. Все пак този блог е преди всичко за моите читатели и последователи.
      Благодаря за пожеланията и милите думи!

      Изтриване
  19. От както пусна блога го следя с интерес и любопитство.
    И сега покрай този give-away бих казала, че блога спечели още по- голяма популярност( умен и стратегически ход). Успех ти пожелавам във воденето на един интересен , креативен и много цветен блог.
    Няма да участвам в give-away, понеже някои от продуктите ги имам, нека да спечелят дами, които си мечтаят да се докоснат до продукти от този клас.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Весела Ангелова:)
      Радвам се, че си тук.
      Няма умен и стратегически ход, който ме познава лично, знае каква съм и че стратегията и тактиката ми са чужди.
      Възпитана съм в традиционен дух и той ми повелява, че няма добро начало на каквото и да е било без почерпка на близки и приятели.
      Подаръците са моята почерпка, всички живеем на различни места и в България, и по света и ще е трудно да се съберем. Затова измислих този стартов подарък.
      Благодаря ти за пожеланията.

      Изтриване
  20. Аз също няма да участвам в giveaway-a :) (най-малкото, защото ми е невероятно трудно да намеря ФБ-страничката ти, но по-долу има широко обяснение защо няма да участвам :) )Дълго се чудех дали да напиша този коментар, за да не излезе, че искам да участвам.
    Но в крайна сметка се престраших с надеждата, че няма да е неуместен :)
    Чета блога ти от съвсем първата публикация! Харесва ми стила ти, отношението ти и не на последно място това, че не се превземаш когато пишеш или споделяш мнение за продукт, който ти е харесал.
    Написах преди една седмица един пост в моя блог "За скъпата и евтината козметика"- силно повлияна от неколкократни спорове по темата в Бг-Мама :) Там надълго и нашироко обясних, че показничеството, непремерените хвалби и прочее по отношение на продукти, които не всяка жена може да си позволи ме отблъскват.
    Да, наистина - става дума за няколко души във форума, които до такава степен натрапват това, че ползват само и единствено такава козметика, че не обръщат внимание на останалите, които ползват бюджетни продукти.
    Ти беше един от хората, които обърнаха (специално към мен) внимание към положения труд и постигнатия резултат, без оглед на използваните продукти. Говоря за предизвикателството "Любима холивудска звезда".
    Преди два дни пуснах един грим в темата. Никой, ама буквално никой не му обърна внимание :) Не страдам, дори напротив. Отвориха ми се очите за много неща. Едно, от които, че когато човек прочете нещо по-различно от това, което е свикнал да чете, то неволно припознава себе си. Явно мацките от форума бяха стигнали до поста ми, прочели са го и до някаква степен са се припознали в него... А аз визирах само и единствено две персони, чието поведение дразни безбожно (и съм почти сигурна, че ти знаеш коя е едната :) ) Очевидно обаче всички са обидени :)
    Но нищо не мога да направя по въпроса.
    Оф, отплеснах се! Исках да ти кажа, че аз ще продължа да чета блога ти, въпреки че никога няма да се докосна до козметика от този клас. И исках да ти благодаря за подкрепата и затова, че ти беше един от малкото хора във форума, които харесаха блога ми, дори и да не пиша за скъпа козметика, а за бюджетна такава.
    И понеже стана дълго и вече безмислено това писание, отново искам да кажа, че не пиша това, за да участвам в giveaway-a или за да те впечатля, за да се подмажа или нещо такова. Пиша, защото имах нужда да споделя :)
    Ако смяташ, че това не е мястото, моля изтрий този коментар. :)
    Пожелавам ти много успехи и мнооооого читатели, които да оценяват всеки твой пост и да се включват активно, не само когато има подаръци и то такива прекрасни подаръци :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей,Мери:)

      Ти си ми много симпатична и познавам блога ти доста отдавна.Чета го с удоволствие и интерес и може би съм прочела в него всичко.
      Прочетох последният ти поуст за евтината и скъпата козметика и мислех даже да ти отговарям, защото се почудих дали пък нямаш мен предвид, когато говориш за дамата, харесваща Шанел.
      Но, после прочетох, че въпросната дама наричала хората неползващи такава козметика "прошляци" и разбрах, че това със сигурност не съм аз, защото никого никъде не съм наричала прошляк. И няма как да стане това, защото аз не мисля никого за прошляк.
      За мен количеството пари , които има някой е най-последното качество, което може да формира отношението ми към този човек.
      Разбира се, аз също се досещам вече коя е тази дама, която презира всички във форума и която непрекъснато се изтъква с неща, които не са за изтъкване. А и си позволява да дава съвети наляво и надясно, за съжаление напълно некомпетентни.
      Споделям отношението ти към нея. Много правилно си я обрисувала - истинска очилата кобра в тяло на дебела и изрусена зла стринка. Извинявам се за това си сравнение, но точно преди малко ми попадна една нова книга на български автор в която се говори, точно за някаква такава особа, даже книгата се казва "Стрина". Още съм по тези впечетления.
      Наистина такъв човек заслужава твоя гневен пост.
      Мери, ти направо ме разговори и написах куп неща, които въобще не мислех да напиша.
      Но няма как да не сме емоционални по такъв въпрос.
      Ще се радвам да участваш в томболата, както и за Голямата награда.
      Фейс бук страничката ми е трудна за откриване наистина, но нейното намиране е едно малко препятствие.
      Пожелавам ти успех!

      Благодаря за пожеланията, ти си добре дошла при мен!

      Изтриване
    2. Бери, това, че никой не е коментирал поста ти във форума не е повод да си правиш изводи... и моите не ги коментират напоследък. Дори с една дума. Затова и вече не пускам снимки, а и не пиша. И това няма нищо общо със скъпи или евтини продукти. Показвала съм гримове изцяло с ГР и Флормар и такива с МАК и Ланком. Реакцията е еднакво... никаква.
      И още нещо в подкрепа на моята теза - Фокси използва само евтини продукти, но винаги има много коментари за всеки неин грим. Очевидно това не е критерий дали ще се хареса и коментира или не. Не търсете под вола теле, а си живейте живота спокойно, радвайте се на любовта си към грима (независимо от цената му) и не плащайте данък обществено мнение :)

      Изтриване
    3. Не съм присъствала на спора ви,но ми се изясни картината от написаното досега, и наистина съм напълно съгласна с мненията ви.
      Адри сподели да си живеем живота спокойно и е напълно права - не харчете излишни нерви покрай подобни некомпетентни и провокирани от самодоволство коментари. :)

      Изтриване
    4. Светле, това, което ми хареса в блога ти е, че от него лъха позитивизъм. Моля те, нека остане така. Не го разваляй с подобни постове и коментари. Дори най-красивият и интересен блог може да повехне като се намесят негативни чувства и никога вече няма да е същият, дори и да изтриеш буквите.

      Изтриване
    5. Адри, защо ме намеси и мен :)Аз пък обожавам твоя стил на гримиране и неведнъж съм го казвала. Смея да твърдя даже, че се и уча от теб. И когато съм публикувала мои снимки не съм го правила, за да получа хвалебствия на всяка цена, а защото в лицето на съфорумките открих съмишленици. Хора, които виждат и ценят. Хора, с които мога да обсъждам нещата, които ме вълнуват, без да се притеснявам, че ще изглеждам поредната повърхностна жена, за която "основния приоритет е собствения й кеф (най-общо)". Това го цитирах, защото съм го виждала написано по мой адрес. Факт е, да, че използвам евтини продукти, но е факт също и че често се притеснявам от това. Знаете го, няма да се повтарям.
      По повод блога и giveaway-а на Светлана... Аз също няма да се записвам. Причините ги изясних в лс на Светлана. Не че не искам, но... както и да е.
      И последно... на черното не мога да кажа бяло. Блога наистина е много добър и всяка публикация ми е интересна.

      Изтриване
    6. Защо ти е неудобно понякога, че ползваш евтини продукти? Напротив, трябва да се гордееш, че успяваш да направиш толкова добри неща с това, което имаш. На мен например, ако ми вземат четките на МАС, забрави да направя каквото и да било, което да става за пред хора :)))

      Изтриване
    7. Неудобно ми е, защото сега когато и аз имам блог и да искам да направя ревю на нещо, то няма да е толкова интересно, сигурна съм, само защото е евтино. Някакси няма да задържа такова внимание върху себе си, каквото може да направи един фдт на Есте Лаудер (казвам го само като пример). Аз трудно мога да си позволя Ревлон или Макс Фактор дори. В смисъл, че не мога всеки ден или седмица да си купувам нови и нови неща, колкото и да искам. MAC, UD, Too Faced и подобни пък са основно в сферата на мечтите ми.Даже бих била щастлива ако мога поне веднъж на няколко месеца да си позволя такава козметика. А повечето момичета и жени, знаеш (да не се лъжем) вече са ориентирани коя козметика е хубава. Което е супер! Вече и ние, българките имаме вкус за качествените неща. Аз преглеждам и чета блогове на Светлана и други подобни основно, за да съм в час най-новото в козметиката и евентуално да си намирам евтини заместители, но истината е, че и тайничко си мечтая. Аз много си обичам последователките в блога и всички, които коментират и съм им безкрайно благодарна, че ме оценяват.
      Оспамих темата. Извинявай, Светлана! Още веднъж - успех с блога! Наистина е прекрасен!

      Изтриване
    8. Искам да се извиня на Светла за офф-топика /ще попълня лексикона за компенсация :)/, защото постът ми е насочен към Фокси.
      Фокси, в блоговете се виждат достатъчно често скъпи и не лесно достъпни продукти за голяма част от българските жени. Те всъщност ползват точно евтини продукти, МаксФактор и Ревлон са лукс /както пишеш сама/, който си позволяват рядко и се стараят да ползват възможно най-дълго. Моите наблюдения са най-вече за жени, живеещи в София, голяма част от тях са работещи, интелигентни, с достъп до интернет и желаещи да изглеждат възможно най-добре според парите, които отделят за козметика. Точно тези жени имат най-голяма нужда от ревюта за достъпни продукти и моля те, мисли за тях, когато публикуваш статии в прекрасния си блог!

      Изтриване
    9. Няма нищо неудобно в ползването на какъвто и да е клас козметика, аз не съм сноб.
      Тея Тед е права.
      Добре дошла, Фокси, не се притеснявай:))

      Изтриване
  21. Здравей Светлана!

    Това, което искам да кажа не е свързано с блога или наградите.
    Прочетох последният ти пост и този на womanberry и вътрешно ме човъркаше да напиша и моята гледна точка по въпроса. Извинявам се предварително, че оспамвам коментарите.

    Прочетох доста внимателно поста на womanberry и изобщо не съм съгласна с написаното от нея, няма да навлизам в подробности.
    Не е редно да се слагат хората в чекмеджета и да се набеждава кой е надменен, кой е богат, кой е прошляк и тн. Всеки е различен, а www е може би най-неправилното място на което може да се разбере какъв е един човек в живота и как се отнася с останалите хора.
    Стана ми много неприятно и дори тъжно да прочета коментарите за въпросната жена, която наричате кобра и тн. Не съм ничий адвокат или ПР, но наистина не сте прави в преценката си. Такава може да е във вашите очи, пречупена през призмата на интернет. Със сигурност и вие в очите на други хора не сте по-добри. Нито пък аз.
    Нека не се нападаме, обиждаме и враждуваме. Свързва ни една страст, а именно изкуството да създаваме красота. За всеки има място под тази дъга....за бедни и за богати, талантливи и начинаещи, красиви и не толкова красиви.
    По-важно е да помним, че "красотата е повърхностна, а грозотата отива чак до кокала"!

    И въпреки всичко, което написах този блог ми допада.
    Светлана, много повече харесвам начина ти на писане тук от колкото във форума. За това ти пожелавам много късмет и все повече последователи!
    Жаки

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мога да не се съглася с всяка дума на Жаки.
      Форумите и блоговете не са мястото да си изграждаме представи за хората, а още по-малко да им слагаме етикети. Мен също неведнъж са ме нарочвали за надута, за злобна... всеки, който ме познава знае дали съм такава...
      Аз самата също съм си изграждала много често погрешни представи за хората на база прочетено. Когато ги срещна в действителност или ги опозная по-добре виртуално, просто се изумявам колко са различни от представите ми. Хора, които някога са ме дразнили сега са ми много скъпи приятели и обратното - други са ме разочаровали.

      Когато имате нещо да кажете за някого - кажете му го директно в очите, лично, а не завоалирано във форумни, фейсбук и блог постове и коментари. Просто не е красиво, а аз не искам хората, които харесвам и ценя да се загрозяват с подобно поведение.

      Изтриване
    2. Не съм била добре разбрана, затова се извинявам. Никога не съм обиждала и наричала с имена като "кобра" и прочее. Извинявам се, че изобщо писах и тук. Не съм искала да направя този хубав блог да изглежда негативен.
      Напротив, споделих мнение, без да обиждам когото и да е.
      Дори и в моя блог не съм обиждала никой, поне нямам спомен да съм го правила. Казвам имената с истинските им имена - жената, която си позволи да прави разделение на "прошляци" и "богаташи" беше Кокликота.
      Извинявам се на всеки засегнат, и най-вече на Светлана, че оспамих блога! :(((( Не трябваше да пиша и тук по темата!
      Извинете още един път

      Изтриване
    3. Предполагам тук ви харесвам повече като стил, защото възприемам блога като мой дом, а аз съм любезна домакиня.
      Навън съм малко дивичка.
      Жаки, заповядай, седни, настани се в моя блог. Все ще стигнем до едно мнение. Аз не те познавам, но момичетата те познават, а приятелите на моите приятели, са и мои приятели.
      Та, добре дошла:)

      Изтриване
  22. Здравей! :)
    Първо, наред с другите, ще изкажа възхищението си от продуктите. Честно да си призная освен душ гел на Bourjois нищо друго не съм ползвала от горепосочените марки. Чела съм доста положителни коментари и ревюта, но по една или друга причина не съм си купувала. Надявам се момичетата, които спечелят наградите, да ги оценят.
    Второ, на мен ми харесват Красавицата и Звяра. Това е една от любимите ми анимации и даже преди два дена гледах филмчето, както и Пепеляшка. (Пепеляшка ми е най- най-любимото филмче от детството, всяка година си пускам видеото да го гледам и препрочитам книгата.)
    Трето, относно скъпата и евтината козметика. Отначало виждах, че пишеш за скъпи марки и само четях публикациите. Но другите ти публикации някак са ми по-близки ги чета с голямо удоволствие и коментирам. Надявам се от време на време да пишеш и за по-евтина козметика, за да може повече хора да се включваме в коментарите.
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Маги!
      Аз също обожавам Пепеляшка, прекрасна приказка и невероятна анимация е.
      Както и Красавицата и Звярът,
      не случайно в изкуството на живописването има специално течение с много скъпо продаващи се , апропо, картини посветени и инспирирани от анимацията.
      Намирам, че това се връзва с хайтех стайлинга.
      Да, смятам да посветя публикации и на по-достъпните Revlon, и на Max Factor, и на Seventeen.
      A също и на Urban Decay.
      Но понеже не всичко е козметика...
      В най-скоро време смятам да ви представя и две свръх нови книги на български автори.
      Приятен ден!

      Изтриване
  23. От всички коментари които прочетох най-много ми хареса мнението на Адри, защото не сипе ласкателства на килограм и отправя конкретни критики/съвети. Аз също няма да пиша празни ласкателства най-вече поради факта, че разбрах за твоя блог именно заради givеaway-a. Искам просто да ти дам един съвет - продължавай да пишеш все така обстоятелствено. Защото нали знаеш, повечето от читателките на блога ти не могат да си позволят тези продукти (аз включително). Ние можем само да четем и да мечтаем за тях, а колкото повече детайли описваш, толкова по-цветни ще са мечтите ни. Колкото за допълнителните подаръци - грабна ме с израза *красива прежда* и ако имам късмета да спечеля награда, ще се зарадвам ако това е моето допълнение. Пожелавам ти успех и с интерес ще следя развитието на блога! (:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти.
      За милите думи и пожелания.
      Наистина ли се занимаваш с ръкоделия?

      Изтриване
    2. Ами занимавам е силно казано, харесва ми да плета, но рядко го правя (без основателни причини). До момента имам опит само с шапки и шалове. От поста ти се подразбира, че самата ти се занимаваш с ръкоделия. Ще ми е приятно да прочета пост и за това ти увлечение (:

      Изтриване
    3. Ще направя и такъв пост:))

      Изтриване
  24. Какво красиво съвпадение,само,да науча точно днес за страхотната ти инициатива тук!
    Днес се разхождах в мола в Бургас и съвсем ''случайно'',без никакъв,ама НИКАКЪВ предварителен замисъл попадам на етажчето с козметичното магазинче.Умело прескочих пета плочка в дясно,която не е добре залепена,избегнах пукнатината на десета плочка,за да не ми се заклещи токчето и тази професионалност е породена единствено от факта,че пътя до този магазин толкова пъти съм го изминавала,че и на сън да ме бутнеш,знаеш...Та,паркирам си аз гордата осанка,обвита с една вече анемично изглеждаща рокличка от разпродажбите,която по принуда е станала актуален пастелен нюанс от много пранета(избеля,жалко,иначе беше наситена!) и залепям носле на витрината(веднага ми попадна в лукавите очички новата серия на Шанел).А витрината една апетитно ухаеща,да ти се доще да я близнеш(не го направих де,стори ми се невъзпитано).Та,стоя си аз залепена за витрината,оставам си отпечатъци от нослето и евтиното фон дьо тенче,с което се бях нацапала,въздишам си и гледам жадно,а консултантката вътре цупи глазурените си утнички и ме псува на ум,че ще трябва да бърше след мен лиги от пода.Тропа нервно с обувчица,под която се крие перфектен педикюр най-вероятно,а аз хора с педикюр не само през лятото много уважавам и точно да се отдалеча със страхопочитание,да чукна токчетата на случайно червените си обувчици и да изчезна като Дороти към по-достъпния ДМ...не ми се получи!От магазина се носи един сладък аромат,омайва те,захаросва те,глазира те и а-ха да ме заболи кариеса на долния ляв зъб от толкова сладост,казвам си,няма пък,ще вляза ПЪК!И влязах.И разгледах всички тези шанелски красоти.И се размечтах!И ето,появяваш се ти,като вълшебна фея,която изпълнява момичешки мечти!Е,как да не ти благодари човек,за щедрия шанс,който ни предоставяш да се сдобием с такива прекрасни вещи.Вещи,ама като са толкова прекрасни,аз ги одухотворявам,говоря си с тях,обяснявам им се в любов,благодаря им всеки ден за лоялността и даже понякога ги галя...това прозвуча малко неправилно ха-ха!
    Надявам се малко поне да те е усмихнала моята история,ти имаш толкова красива усмивка на малката снимчица,която съм видяла.
    Този коментар стана много дълъг вече,но исках да споделя с теб мнението си за грима.За мен той е едно от най-великите изкуства.Невероятна е силата,с която променя човека,с един замах на четката можеш да станеш част от съвсем нова субкултура,етнос,дори нов вид,различен от човешкия!Аз съм огромен фен на ексцентричния макиаж даже и за дневен грим,не се страхувам да нося нещо крещящо,кара ме да се чувствам специална,радват ме главите,които се обръщат след мен(някои ме гледат укорително и възмутено,но това не ме притеснява).Много хора,които са ме срещали само веднъж и са забравили името ми,си спомнят после за мен като ''яко гримираното момиче'',а аз съм горда,че нося единственото изкуство,на което съм способна на лицето си!Това е от мен,пожелавам успех на всички момичета,всички ние заслужаваме такива глезотии,ей така,без причина,просто защото сме красиви и усмихнати! :)
    П.С. Много е готино това,че отговаряш на всеки коментар индивидуално.Много мило,че обръщаш внимание на всеки един от феновете си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Веси.
      Много се радвам, че си тук.
      Твоят блог и самата ти сте истинско вълшебство.Ще ми хареса да направиш някой грим, според мен точно ти си невероятен талант.
      Поздрави.

      Изтриване
    2. Благодаря ти,точно днес столквах Фейсбук профила ти и като видях,че си следвала/следваш ПР в СУ и колкото те харесвах заради принцесинския блог сега те чувствам още по-близка,ха-ха ( аз самата завършвам факултета тази година).Извинявай,ако решиш,че фамилиарнича твърде много!
      Много ти благодаря за прекрасните комплименти!Аз даже се запалих по идеята за гост блогър,която си споменала,но ме е яд,че ми се развали фотоапарата,а с телефона качеството е порнографско,та реших,че няма смисъл да ти предлагам-не искам да загрозявам блога ти с лоши снимки.Виждам,че ти самата имаш фотографски познания,справяш се много добре!
      Та ако си навита да гостувам в блога ти по-нататък,когато разполагам с добра техника за снимки,аз с най-голямо удоволствие ще го направя! :)))
      Пожелавам ти прекрасна вечер :)

      Изтриване
    3. И на теб прекрасна вечер ти желая, Веси:)))
      Ще се радвам да гостуваш в моя блог, защото твоя много ми хареса.
      Хареса ми стила ти, лекото глезене, всичко.
      Много искам да видя твой грим в стил пеперудени крила.
      Те моите фотограски познания никакви ги няма, но търча наляво-надясно с фотоапарата и плаша всички роднини.
      Казват, че като съм ги снимала аз съм им изкарвала големи носовете. Сега съм си взела една дебела книга да чета.
      Поздрави:)))

      Изтриване
  25. Здравейте, Светлана Д.!

    Поздравявам Ви с блога, който открих случайно във Вашия подпис в един друг сайт! Пожелавам Ви успех в начинанието, много абонати, нови приятели и все така изчерпателни и "апетитни" ревюта. Начинът Ви на изрязяване, стилистиката и правилната пунктуация правят особено приятно впечатление на фона на пейзажа. Ще Ви следя с удоволствие!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте:))
      Блогът ми е много либерален.
      Ще се радвам да разбера коя сте:))
      Благодаря за пожеланията:)

      Изтриване
    2. Тъй като не използвам нито Фейсбук, нито Гугъл+ (нямам и блог...), Ви писах просто така. :) Ще Ви оставя лично съобщение в другия сайт.
      Поздрави!

      Изтриване
  26. Здравей! Няма да лъжа- разбрах за блога ти, заради giveaway-я. И все пак преди да пиша тук разгледах публикациите ти, за да изградя все пак някаква представа за твоето "блог-аз". Харесва ми това, че оценяваш и изкуствата като театър и литература и си ги включила в наградите.Разбира се, козметиката също е страхотна, все неща за ценители. Изчетох всички коментари и ще се съглася с това, което дава Адри като съвет- на блог, като твоя, който се занимава с висока класа козметика много би му отивал един по-изчистен и семпъл шаблон в класически цветове. Желая ти много успехи с блога и верни читатели!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре дошла,Ellie, дано да си избереш и други причини да четеш блога освен гивауея.
      Но дори и да е само това пак го следи редовно, защото това е първия гив, но не и последния, който ще направя.
      Благодаря за пожеланията!

      Изтриване
  27. Здравей, Ели:)
    Благодаря за пожеланията.
    Блогът ще променя рязко своя външен вид на определен период от време.
    Започвам със спорния и любим мотив на анимацията, точно както Коко е ушила колекцията си висша мода от спорното и любимо жарсе.
    Дотогава то е било забранена материя за дамите от класа.
    Забелязах, че и анимацията е вид забранен дизайн в блоговете за висша мода и козметика.
    Това допълнително ме убеди, че искам анимация.
    Да живее розовото!

    ОтговорИзтриване
  28. سلام استر (превод от персийски: "Здравей, Естер")
    Голям фурор предизвика с този giveaway. :) В моя блог събирам на едно място игри с различни бюти награди и мога да кажа, че такива вълнения имаше единствено покрай томболата на Ели от MakeUpButHow. Ех, тази пудра на Шанел!
    Още веднъж поздравления за добрата организация, но ако трябва да съм откровена - аз съм невероятен карък и изобщо не тая надежди да спечеля нещо от томболата. Искам обаче да се боря за Голямата награда - но не като отбелязвам голяма активност тук или във FB страницата (понеже по време на игри с награди всички са много активни), а като се възползвам от възможността да съм гост-автор. Държа на качественото съдържание и по този начин дори и да не спечеля, ще съм вложила усилията си в нещо стойностно, което да остане за читателите ти.
    Не знам наизуст биографията на Коко, по-скоро обичам духа на Шанел и смесицата от чувства, които ми навява - малко носталгия по 60-те и Мерилин, придружени от желанието да живея в онази епоха и да нося черно-бели остри обувки, възхищение от стила на Габриел и Карл.. и онова je ne sais quoi*, което аз наричам простичко "сурова романтика", но това определение е крайно недостатъчно. Обичам Одри, френския маникюр, дебелата очна линия и големите, меки вълни в косите - това е едното ми Аз.
    Другата ми половина си слага грим в ярки цветове, харесва да носи обувки със змийски принт и задължително върху нея блести златно бижу-ключе. Тя е Кавали, но в премерени дози, има дълъг заострен маникюр в нюд или пастел, а единственото общо нещо с нейната противоположна страна са плътните вежди - тях не ги заменям за нищо на света.
    Това накратко е раздвоената ми бюти личност, която таи любов едновременно към изчистения детайл и към кичорията. За мен би било удоволствие да напиша статия като гост-автор в твоя блог! Отделно извън рамките на giveaway-a (тъй като в този случай се обръщам към всички, които имат желание) мога да направя персонализиран дизайн за блога ти. На всичко, което правя, съм се научила съвсем сама и смятам, че знанията и уменията са за споделяне - за да оставим нещо смислено след себе си.
    Поздрави, Боби!

    * - превод от фр.: "не знам точно какво"

    ОтговорИзтриване
  29. Здравей, Боби:)))
    Естер ми е любимия аналог:)))
    Много близка те почувствах, още от първия пост:)
    Благодаря ти.
    Роберто Кавали е другата ми голяма, голяма любов:)))
    И аз винаги харесвам и Шанел, изчистения детайл и претрупания неудържим Кавали. Все се чудя кое точно повече и кое много повече:)))
    Ще се радвам да си ми гост автор, а и за дизайна на блога ще ми е интересно твоето предложение:)))
    Пиши на arabellabellisima@gmail.com
    Поздрави, Светлана!
    п.с - блогът ти е много хубав, веднага му хвърлих едно око.

    ОтговорИзтриване
  30. Здравей, Светле! Страхотен размах! Изобщо няма да си кривя душата - подготвените от теб изненади ми харесват и с радост бих се гримирала с тях!:)))
    Харесва ми това в блога ти, че показваш едни нови и различни пластове и дори, струва ми се, разголваш душата си. Винаги е по-интересно, когато има лично присъствие.
    Трудно, но намерих ФБ страничката ти и я лайкнах! На третия път нещата се получават явно:)
    Много интересен пост в блога ти според мен би бил нещо от сорта на "Моята козметична колекция в снимки" или "Организация на козметиката ми". Обичам подобен род публикации.
    Харесвам "Красавицата и Звяра", но не бих го използвала за лого. Това -като мое виждане, без да те засягам!
    Успех желая на блога ти, Светле!
    За празниците заминавам на едно бедно, но за сметка на това романтично място. Няма да имам нет, но ще ми е много интересно какво ще се случва тук на 5 :)))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нещо се оплетох в собствените си профили :)))) Не ми излиза коментара като на последовател на блога....

      Изтриване
    2. Тони, здравей:)))
      Нали вече с теб всичко е добре, надявам се:))
      Къде ще ходиш?Нали знаеш каква съм любопитна, искам всичко да знам:))))
      Много ти благодаря за милите думи за блога ми.
      Да разкажеш после за романтичното място! Ах, ти:)

      Изтриване
  31. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  32. Здравей Светлана,
    изчетох с голям интерес всички коментари тук, които ми оставиха едно сладко усещане, че си приятен човек. Тук мнозина може да ме разкритикуват, но аз се интересувам от това какви точно хора чета в интернет, затова се поинтересувах и от теб. В беглата информация, която успях да добия, искрено се впечатлих от комбинацията СМГ + Компютърни науки, уцели ме в десетката просто.:) Прибавям си очарованието от щедростта и че си стигнала до извода, че "като имаш, давай", както и една твоя много добра намеса в темата за грим във форума на мамите и ето - вече съм ти фен. Бързам да уточня, че не участвам в играта ти, ще ти кажа и защо - лесно открих страницата във фейсбук, но хич не обичам да ми нареждат какво да правя, дори да е "за мое добро". Такава съм си просто.:))) А и не съм човекът, който да сътвори най-големи красоти с наградата. Просто ми искаше да споделя моя опит с бюти блогърството. Изчела съм всички бг блогове от-до (поне по-известните), но само My Beauty Madness успя да ме спечели за свой читател - ще ти кажа защо, ако сметнеш причините ми за разумни, чувствай се свободна да ги използваш. Авторката трудно се поддава на плацебо ефекта на козметиката - винаги, когато си купя нещо ново и виждам ефект УАУ дори него да го няма (с някои изключения, разбира се), но разбирам, че продуктът е добър, когато видя дъното му. За ранга козметика, който си избрала да пишеш, на този ефект е още по-осезаем и бих се убедила, че не си негова жертва, ако от време на време чета за някое твое разочарование. (Впрочем един от блоговете спрях да чета след изречението "Просто не мога без термалната си вода на Виши" - нито ми хареса превзетия тон, нито вярвам, че някой не може без вода с шишенце с пулверизатор":))) ). Това обаче, което ме смущава, е тревожната тенденция да се изпращат продукти с цел да бъдат оценени - еми едно такова ревю не може да бъде обективно, защото е ясно, че след написването му, блогърът няма да получи повече продукти, а кой не се радва чат-пат да му се появява нещо бонус? А и все си мисли човек "хората са били така добри да ме забележат, да ми изпратят, пък аз...неблагодарната".:)) Даже забелязвам една много сладка формула за ревюта - доста положителен пост с някои дребни забележчици - на някоя спиралка да не и е много удобна четката, кутийката да се затваря трудно и т.н. - това за да не си помислят читателите колко всъщност "купена" душа пише. Това последното малко преувеличено, разбира се. :))) Желая ти много успех! Ще те чета с удоволствие или поне се надявам да ми предоставиш възможността да те чета с удоволствие.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искам да благодаря за милите думи за My Beauty Madness, но и да си призная, че съм доста изненадана. В моя блог почти няма отрицателни ревюта. Причината е, че обикновено внимателно подбирам какво ще купя и рядко имам разочарования, а и обикновено винаги успявам да намеря добро приложение на даден продукт след определено време употреба, дори и в началото да не ми се е сторил особено добър.
      Безпристрастен и напълно обективен блог няма. Всеки пречупва ревютата си през своята призма. Дали собствените претенции към даден продукт могат да замъглят обективната преценка, дали красивата опаковка, дали ароматът му... всеки си има слабост и основни приоритети за козметиката и на база тях оценява дали нещо е хубаво или не.

      Изтриване
    2. И все пак няма излишни превземки и припадъци. Все пак другата крайност е мрънкачество и усещане, че видиш ли, след като си дал някаква сума, фирмата производител залага първородното дете на собственика и, за да видиш ти чудото на хилядолетието върху лицето си. :))) Харесва ми блога и няма как да ме разубедиш ПЪК!:) А за безпристрастността - това е последното, което търся, по-скоро се радвам, че има автори, чиято пристрастност отговаря на моите страсти. :)

      Изтриване
    3. Ех, как ми стана кофти от това ти мнение - но няма как да не се съглася, че се вижда това като тенденция... Честно казано, аз лично съм отхвърляла предложения за изпращане на продукти от марки, които не харесвам, тъй като няма смисъл да се мъча с тях. А доколко е обективно мнението - показала съм профил на кожата и косата си, пречупвам го през тази призма (с думите на Адри), а не всеки има моите проблеми :)

      А дали една марка ще ми прати продукти, след като не напиша УАУ ревю - все ми е тая, те си решават... Даже след едно не особено позитивно мнение ми се обади пиарката на марката, едва ли не с идеята да ме накара да променя поста - на което аз пък едва ли не се изсмях по телефона :D

      Всичко зависи от това защо си създал блога и каква е целта ти - ако искаш просто продукти, хвалиш и това е. Само дето ако си го създал преди солидна цифра време и си изградил репутация, нито можеш, нито искаш да разчиташ на тях...

      Изтриване
    4. Здравей, Анонимен:)))
      Ами нали виждаш сам или сама колко зле се получава - ти ми казваш Светлана, което е моето истинско име, а аз на тебе Анонимен.
      Ти ми гледаш снимката на блога, на която съм аз, а аз не виждам нищо.

      Та какво да си говориме тогава? Напиши си името, сложи лицето си, или дай връзка към твоя страница, блог, мейл - дай някаква самоличност.

      Никак не уважавам анонимните прояви.
      Аз съм тук с лицето си и името си и не крия нищо.
      Това е първо,
      а второ не ми харесва , когато някой си позволява да обижда моите последователки и подобно отношение няма да бъде толерирано.
      Това е , драги анонимни, ако имаш достойнство покажи първо кой/коя си и тогава хвърляй обвинения.

      Аз лично мисля, че момичета, които четат тук са красиви личности.

      Изтриване
  33. Здравей!Мисля,че е изключено да казвам,че начинът,по който си решила да покажеш на читателите си какво значат за теб,е невероятен.Много малко хора биха отделили толкова солидни суми за такива подаръци.А пък идеята да подходиш лично към всеки един печеливш е прекрасна,поздравявам те за креативността!Не знаех отначало какво да пиша в коментара си,но реших,че е нужно да разбереш защо участвам в томболата ти.Може да звучи тъпо,но мисля,че не е лошо да разбереш доводите на всеки един участник.Моите са може би както на всички,а те са - да си пробвам късмета;тъй като в близките години едва ли ще имам възможност да пробвам такива продукти поради цената си,която за момента е изключително висока за моя стандарт / тук визирам в голяма степен цените на марката Шанел/...Както предполагах,звучи наистина смехотворно защо участвам,но както и да е.Прочетох нагоре един коментар,в който пишеше нещо,за което съм съгласна:разбира се,всеки има свое виждане за нещата,но според мен не отива на блога лого на Красавицата и Звяра / обожавам филма и героите,но просто..не знам не ми се връзва/...Пожелавам ти да си жива и здрава,много успехи и късмет с блога!

    ОтговорИзтриване
  34. Здравей!Докато пиша този коментар,не знам точно как ще завърша,но искам да ти кажа,че те поздравявам за идеята за наградите.Тя,естествено,не е нова и почти всеки блог прави нещо подобно с цел привличане на читатели,но според мен точно личното отношение и интересните постове ги задържат,а ти ги имаш :)
    Харесва ми и че стила на блога ти е толкова весел и цветен,личен.
    И аз обмислям скоро да си направя блог,затова с интерес чета всякакви блогове,особено български.
    Май се отнесох,но както и да е...
    Пожелавам ти успех с блога,нека ти носи много вдъхновение и удоволствие,а читателите ще дойдат сами :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ивана, за хубавите думи и пожелания:))

      Изтриване
  35. Здравей!И тук да те поздравя за прекрасния блог.Имаш стил и пиешеш много увлекателно и това прави блога толкова интересен у читателя.Не знам друго какво да напишаза да не повторя някой друг,по-горе е написано всичко останало.
    Пожелавам ти много успех и много последователи.
    Късмет на всички :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Силвена, радвам се и ми е приятно, че си тук:)))

      Изтриване
  36. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  37. Слънчево ми стана, като влязох в блога :) а имам нужда от слънце, търсим се с него и тук се намираме, отново :)

    Както и срещнах приятели, което още повече ме радва :)

    На добър час - от мен, пътят на красотата е дълъг - към теб, в теб и към другите и е хубаво, че няма край, няма бряг .... и понеже асоциирах с една песничка - споделям я за наслада на всички : http://www.youtube.com/watch?v=Gku0ink92wc

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Боби:))

      Много се радвам, че ти си тук. Добре дошла:)))

      Изтриване
  38. Какво прекрасно начало на деня!Едва тази сутрин случайно попаднах на блога ти и още по-трудно намерих страницата във файсбук,но успях все пак:)При вида на толкова прекрасни продукти на Шанел се почувствах много вдъхновена и не толкова от търговската марка,а от личността на Вечната Мадмоазел. Защото за мен Шанел винаги е било това-красота и лукс и силната жена,която е превъзмогнала трудното си детство и е покорила целият свят.Единственият продукт,който аз притежавам е Шанел 5 (никога не успявам да се доредя,при нас всички продукти свършват за ден-два:D )Но за мен това е парфюма,който нося когато се радвам на живота,когато страдам за нещо,когато ми предстоят важни събития или просто когато искам да се чувствам красива вкъщи.Доколкото аз знам Коко пуска парфюма на пазара във момент,когато Стравински живее заедно с цялото си семейство във вилата й в Гарше.Двамата изживяват много бурна,но кратка любов може би той просто не е бил готов за размаха и страстта на Шанел.Накрая тя го напуска без обяснения,без съжаления.....Така че за мен парфюма освен легенда е и обещание за любов. Винаги когато го нося за част от секундата мисля за тях двамата.След тази ода,сега просто трябва да стана и да си сложа няколко капки от парфюма,за да стане денят още по-прекрасен и вдъхновяващ:)Желая същото и на теб-ден изпълнен с красота,любов и вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Емина, добре дошла:)))
      Много хубави неща си ми написала, и много нови и интересни за мен:)Благодаря ти.

      Изтриване
  39. Здравей,Светлана.На мен твоят блог ми харесва и в него се чувствам добре.Обичам да ми е розово пред очите,а не черно,сиво и сърдито.Ти правиш такъв мил жест.Блогът ти е хубав и без томболи,и без награди.Аз специално бих го чела при всички обстоятелства.В него има позитивна енергия и тя се чувства още щом влезне човек в него.Много искам да участвам в състезанието,но понеже нямам никакъв късмет не мога да открия фейсбук страницата ти.Дано да я намеря.Търся я упорито.Излизат много страници със същото или подобно име.Искам да бъда твой гост автор.Как става това?И да се боря за наградата.Нямам много време,но не съм съвсем закъсняла и се надявам,че ще имам шанс.Поздравявам те за изключително хубавия блог в който всичко е розово - както пее Едит Пиаф - Животът е хубав,когато е розов.Желая ти да имаш много читатели и съм сигурна,че това неиминуемо ще се случи.Такъв хубав блог не може да остане незабелязан и виждам,че той е много посетен.

    ОтговорИзтриване
  40. Howdy fantastic blog! Does running a blog like
    this require a massive amount work? I have virtually no understanding of computer programming but I had been hoping to start my own blog soon.
    Anyways, should you have any recommendations or tips
    for new blog owners please share. I know this is off topic however I just wanted to ask.
    Thank you!

    My web page; Google update 2014

    ОтговорИзтриване