"

Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Dogs, Cats, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

четвъртък, 25 април 2013 г.

Estee Lauder Pure Color Illuminating Powder Gelee Blush 01 Tease

Здравейте, днес ще ви разкажа за този любопитен продукт за който много от вас ме питаха.


Безспорно един от най-интересните и многозначни козметични блаженства тази пролет е новия руж-хайлайтер от пролетната колекция 2013 на Estee Lauder.


Това е хайлайтер и руж, който е мек почти кадифен като цвят и дава пикантен блясък.
Нежно розово с малко хладен син подтон и леко метален финиш.


Текстурата му е много мека. Четката към него е напълно подходяща. Многофункционален е - може да бъде използван като хайлайтер, като руж, като блясък непосредствено под веждите и върху устните, като им придава обем.Висока пигментация, позволява напластяване. Много подходящ за бледи кожи. Не подчертава порите. Сравнително траен, като все пак хидратирайте добре кожата винаги, когато наистина искате трайност. Не забравяйте и базата.
С него придобивате вид все едно сте били седмица-две на почивка някъде из Прованс, Франция.
Но все пак не разчитайте на пудри, предпочетете пътуването пред това да изглеждате "като че" сте били там.Накратко новият желеобразен руж на Есте е свежо и шик допълнение за вашата козметична чантичка.
Не е обезателен мъст хев, макар да е доста ентусиазиращ продукт. Ако отидете да го видите и провате, внимавайте , може много лесно да си тръгнете с него.
Не е незаменим. Но е много съблазнителен.
Много приятен за ползване, в луксозна опаковка, огледалото се отваря на 180 градуса, което за мен обаче не е предимство.
Като недостатък мога да отбележа лесното му разпрашаване и това, че по лъскавата опаковка при употреба остават пръсти.
Което мен специално ме дразни. Аз обичам тотално рошавите гарги, тоест всичко да е "джмуц". Надявам се, че бях разбрана.

Бих препоръчала на Естее Лаудер да намалят пластмасата , да наблегнат на екологията в опаковките си и да въведат задължително хубавите кадифени калъфчета с които ни радват Шанел , Герлен и  Клоранс.

Като заключение ще кажа, че продуктът все пак е доста хубав и смелото творческо решение в него е решаващо за преобладаващата ми към него изключителна симпатия.Както и за това, че се оказа бързо-бързо на моята тоалетка.

Моята оценка за него по шестобалната система е 6.
******

Дали заслужава да бъде купен?
Само ако имате всичко друго. И ви се иска непременно нещо новичко.
Все пак ако отивате да го видите и пробвате, оставете картата или портмонето в къщи, в противен случай няма да успеете да издържите влажните му смигвания.


A вашите неустоимо съблазнителни хайлайтери ружове кои са?Ще ми е интересно да ми разкажете.

Целувки,   Светлана


9 коментара:

 1. Много свеж и оригинален подход при представянето на продукта. Все още съм новичка в ползването на козметика от тежкия арсенал (ФДТ, пудри, ружове и т.н.), така че изобщо нямам опит и какво конкретно да споделя, но с интерес чета всеки твой пост. Продължавай в същия дух!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря за коментара и пожеланията!
  Аз също съм начинаеща:)))Единствено не съм абсолютно начинаеща, а станах само начинаеща.
  Всъщност да ти открия ли една тайна?
  Нивото "начинаещ" е вечния и най-високия левъл.
  Поздрави:)

  ОтговорИзтриване
 3. Отговори
  1. Много е красив наистина, с фдт, с базата се получава добре.

   Изтриване
 4. Прекрасна публикация! Следя с интерес! Успех на блога :)

  ОтговорИзтриване
 5. Oх, толкова е красив и така го искам.
  Колкото и пъти умишлено да се върнах на редовете започващи с "Не е обезателен мъст хев", все така силно продължавам да го желая /дай ми на мен пудри, ружове и хайлайтери/ Към момента единствения комбиниран руж-хайлайтер, който притежавам е Lancome La Roseraie Blush Palette. Красив, но...в никакъв случай задължителен.

  ОтговорИзтриване