"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

петък, 13 октомври 2017 г.

My little sweets - 2




Как се живее без кучето? Мъдрите хора съветват да не живеем в места, където не се чува радостният кучешки лай и да си разрешим поне веднъж да обичаме четириного същество безрезервно. 

Казват, че истинската любов няма краен срок и е вечна, така е и с кучетата. Обикнем ли ги веднъж, бъдете сигурни, че ще е завинаги. Обикнат ли те нас,  това е най-голямата любов.

Кучетата са винаги до нас – предани, отговорни, загрижени и щастливи. Единствено вашето присъствие и доброто ви настроение е достатъчно, за да ги вдигне на крака и те радостно да размахат опашка, да подскачат, да щуреят и лудеят от щастие. С тях вие винаги сте дете.
Кучетата вероятно са единствените същества, които са виждали своя Бог и може би не подозират, че тяхното съществуване толкова често ни помага да открием себе си.

Обкръжена съм ежедневно от малките си пухчовци, които обожавам и които ме обожават и които ми дават толкова много щастие и любов че неволно се сещам за думите на Тоби Грийн - "Моята цел в живота е да стане толкова прекрасен, колкото моето куче мисли, че съм."

Бъдете прекрасни и вие:)И обичайте кучетата, котките и конете - без тях живота на един човек не може никога да бъде пълноценен.















И няколко снимки като по-мънички Day 40





И майката и таткото




3 коментара: