"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

събота, 25 юни 2016 г.

Giveaway Guerlain Summer 2016 Terracotta Pause D'Ete Bronzing Powder Duo - Накъдето и да пътувате това лято почувствайте слънцето!


Guerlain Terracotta Pause D'Ete Bronzing Powder Duo For Face And Decollete
е един от безспорните must have
на лято 2016.



Guerlain Pause D'Ete е лимитирана и вече е почти изчерпана навсякъде.
Ако все пак искате да сте още по - красиви и обаятелни в лято 2016, това още е възможно с тази вълшебна пудра
 и О, чудеса! имате шанс
да я спечелите,
само трябва да се включите в
играта на
The Lady With The Little Dogs And The Cat.
По нататък в тази публикация ви разказвам малко повече за тази магична пудра на Guerlain, тоест има ревю
след което ви обяснявам точно какви са условията на играта.


Guerlain Pause D'Ete е в традиционната за тези продукти на Guerlain опаковка - черно абаносово дърво с магнити. Опаковката е много красива, удобна, надеждна и солидна. Двете части се разделят напълно самостоятелно на две, като на едната има ясно и силно огледало, а на другата е пудрата-бронзър.

Изпълнението е качествено и много подходящо за пътуване. Това е идеалният козметичен продукт за лице, който да сложите в куфара, когато тръгвате на море, на планина, на круиз, въобще когато сте на вашата лятна почивка. Не случайно и името е такова Pause D'Ete.

Уханието  на пудрата е познатото и обичано ухание на пудрите от серията Теракота и е невероятно! Нанесено на лицето ви то не се задържа дълго, но отворена пудрата буквално ароматизира с нежното си ухание на тиара цялата стая. Вчера докато снимах пудрите всичко около мен ухаеше на Terracotta, знаете, че Guerlain имат и такъв парфюм.



Самата пудра е много финна, деликатна. Има два нюанса, които могат да се ползват както едновременно, така и по отделно. Златните частици падат много бързо, което си е предимство, освен ако не искате да блещукате, но мисля, че през лятото никоя от нас няма такова желание. Помислено е и за това и златната красота много бързо изчезва буквално след няколко махвания с четката.

Как да я ползвате?

Можете да я слагате и върху напълно гримирано лице - фдт закрепен с пудра и тогава поставяте Pause D'Ete под формата на числото 3 почвайки от челото. Може да използвате единия нюанс като руж, може да надграждате цвета. Може да я нанасяте с голяма пухкава четка в зоната на деколтето. Въобще Guerlain Pause D'Ete позволява много варианти. И е много приятна.Придава свеж и отпочинал вид.


Недостатъци няма. Колкото и да се мъча да ги открия, така и не успявам да ги намеря. Може би все пак цената?!Но тя не би могла да бъде друга при това ниво на изпълнение.

Ако искате да се поглезите, това е една от най-добрите летни глезотии по отношение на декоративната козметика.

Перфектна!

Оценката ми е 10/10.
**********


Произведена в Италия. Така че би следвало краен състав и съставки да не са тествани върху животни съгласно изискванията на Европа.

17,5 гр. Цена - 57 евро. В България се продава(ше) за 138 лв.


А сега условията на играта.

Играта е специална благодарност към вас, нашите читатели. И затова условията са много лежерни. Искаме да ви благодарим за подкрепата, за милото отношение, за хубавите думи, за писмата, за вдъхновението, за мотивацията, за всичко, което ни давате вие. За това, че вие сте единствената причина този блог да продължава да съществува и да е толкова популярен и четен.
Благодарим ви!



Играта е под наслов " Две за вас, една за нас" и е много подобна на играта с Chanel Camelia De'Plumes Poudre

И наистина две от изключително луксозните и лимитирани бронзиращи пудри Guerlain Pause D'Ete ще отидат при вас.
Едната отива при редовна читателка на блога по моя преценка, а другата на случаен принцип ще бъде спечелена от една читателка, участвала в играта.

За да участвате в играта трябва да заявите участие чрез коментар в който да ми разкажете къде смятате да пътувате това лято през вашата pause d'ete, (pause d'ete означава лятна почивка) и каквото искате още.
От всички участници/участнички на случаен принцип ще изтегля един/една, която ще получи пудра бронзант Guerlain Pause D'Ete плюс изненади.

Играта е отворена. Няма ограничения за пребиваването ви.

Можете да участвате само по веднъж във всяка игра.

Не забравяйте да ми оставите мейл.

Играта почва от утре, неделя 26 юни и ще продължи една седмица. Точно след една седмица, на 3 юли ( добавено - удължавам срока с една седмица, мисля, че така е по-справедливо) така че на 10 юли, две седмици след обявяването ще затворя играта и ще изтегля победителката, която ще получи един от козметичните хитове на това лято - Guerlain Pause D'Ete Bronzing Powder Duo for Face and Decollete плюс изненади.

Успех!

Играта е затворена!

Очаквайте изтеглянето на печелившия/та!

Благодаря на всички за участието!


И така името на печелившото момиче е...Anna Mariq , annamariqgeorg@abv.bg. Честито!

Очаквамe Анна Мария да се свърже с нас на мейла ни theladywiththelittledogandthecat@yahoo.com до три дни!

Получаването на подаръка ще бъде в периода - 23 -30 юли 2016.



Очаквайте и втора част на тази публикация в която ще сравня Guerlain Pause D'Ete с предишни и настоящи шедьоври на Guerlain Terracotta, както и трета част в която ще направя сравнения на Guerlain Pause D'Ete с другите прелюбопитни бронзанти на лято 2016 - като тези на Tom Ford, на Chanel, на Dolce & Gabbana и на Creme de La Mer.

Целувки и до скоро!


134 коментара:

  1. Станислава Маркова26 юни 2016 г. в 10:10

    Здравей The Lady!
    Много харесвам блога и го чета и следя редовно.
    Отпуската си планираме през септември и смятаме да отидем до Гърция - остров Санторини.
    Никога не съм била там и много се вълнувам, знам, че е много красивo и съм заредила фотоапарата още отсега.Купих си даже нов обектив.
    Много харесвам Guerlain и ще се радвам да имам един от техните шедьоври.
    Поздрави
    Mоят мейл е - stanimira82@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте The Lady With The Little Dogs And The Cat!
    Аз съм един от най-големите фенове на блога и не пропускам публикация. Следя го още от самото му създаване, когато името на блога беше The Beauty And The Fashion.
    Много ми харесва адекватната и полезна информация, която намирам в блога. А снимките са толкова красиви и добре направени, че не мога да си откъсна очите от тях.
    Ние сме планинари и обичаме много планината, тази година ще се разходиме до Алпите с организирана екскурзия. Ще разказвам!
    annamariqgeorg@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  3. Един толкова различен блог - с удоволствие те чета! Прекрасни статии за луксозна козметика и прекрасните места, които си посетила! Наистина е прекрасно човек да се потопи макар и за малко в твоя свят! Пожелавам ти много слънчеви дни и нестихващо вдъхновение!
    А относно летните почивки...аз започнах моята още през месец май с едно страхотно пътуване до Страсбург, Франция - уникално място, уникално изживяване и срещи със страхотни и позитивни хора! Като допълнение посетих и едно от най-красивите кътчета на Европа - град Блед в Словения! Повече от магично място! И днес отново стягам багаж :) защото утре летя за Брюксел! Дано да случим слънчево време! А за края на лятото си мечтая за спокойна почивка с моя любим в живописната Трявна!
    С пожелание за едно незабравимо лято,
    Христина Христова
    h.hristova89@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте!
    Благодаря за хубавата игра и за възможноста да имаме такъв разкошен продукт.
    Аз също съм от големите фенове на блога и го следя редовно, това е моя ежедневник и социална мрежа. Много ми липсва, защото последния месец почти няма публикации и разбирам, че е лято и има отпуски, но не би ли могло това да не се отразява на блога и да има редовни публикации по всички теми и рубрики?
    Ние ще ходиме на море, Имаме си палатки, всичко необходимо и всяка година обикаляме българското черноморие от най-южната му точка до най-северната. Каквото и да си говорим имаме най-красивия морски бряг в света!
    Поздрави от мен и много моля да бъде възстановен ежедневния ритъм на блога!
    borislavavlad@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  5. Кремена Павлова26 юни 2016 г. в 11:02

    Най-любимият ми блог от всички български блогове!Искам специално да поздравя The Lady за това, че за три години успя да направи едно разкошно местенце в което всеки намира за себе си по нещо.
    С удоволствие ще участвам в играта, следила съм всички игри до сега и те винаги са били честни и истински - подаръците са с е получавали от съвсем реално хора, които най-вероятно си ги ползват и до днес.
    Много ще се радвам и аз да съм една от тях. Хич нямам късмет на игри и томболи, но дано този път успея.
    Това лято планираме да отидем до Италия и да направим една обиколка с кола навсякъде - искаме да посетиме Рим, Милано, Венеция, Флоренция, Неапол, Болоня, Сицилия с нейните Сиракуза, Палермо, Таормина, Катаня.Планираме да пресечем Сърбия, да разгледаме Загреб, да нощуваме в Словения и от там вече Италия, като постепенни се спускаме на юг, а после с ферибота до Гърция и през Гърция, ще се отбием в Метеора, няма начин просто се прибираме. Отделили сме си 20 дни. Много ще е наситено и напрегнато.
    В тази връзка да вметна, че обожавам пътеписите на The Lady и те са моето вдъхновение да пътешестваме.
    Целувки на любимия ми блог, пожелавам да е все така лъчезарен, светъл и истински.
    kremenapavlova91@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  6. Гергана Маринова26 юни 2016 г. в 13:10

    Обожавам Guerlain!Най-любимият ми бранд в козметиката и в парфюмите, с удоволствие се включвам в играта.
    Още повече, че играта се организира от най-любимия ми и предпочитан блог - The Lady.
    Нямам никакви планове за това лято, предстои ми доста работа, но есента или по-скоро зимата се каня да си направя една почивка на остров Бали.Отдавна мечтая да посетя този екзотичен остров и се радвам, че мечтата ми вече почва да добива очертания.Много ще се радвам да сложа в куфара до Бали пудрата Guerlain Pause D'Ete или както The Lady съвсем правилно я нарече вълшебната пудра.
    Пожелавам много хубави дни на любимия ми блог и много нови публикации за нас, читателите.
    gerganamarinova_gor@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  7. Силвия Костадинова26 юни 2016 г. в 13:24

    Здравейте, The Lady:)Редовно следя блога и щом обявихте играта веднага се включвам.За съжаление не смятам да пътувам това лято, ще си остана дома и ще правя ремонт - но това е стара българска традиция така че напълно се вписвам:)Въпреки това решавам да участвам в този гивауей и се надявам много да спечеля.Тази пудра ще бъде най-луксозната вещ на моята тоалетка, която да си кажа честно даже още не сме купили с мъжа ми, но аз вече съм си я избрала от ИКЕЯ.Желая на блога много слънчеви дни!
    Силвия Костадинова
    мейл:sylvi7605@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  8. Деница Петрова26 юни 2016 г. в 13:44

    Ти си великолепна жена, Лейди:)Много харесвам и теб и блога ти:)Целувки на Коко и Леонардо:)
    Прекрасно ревю, да си кажа съвсем честно обожавам твоите ревюта и начина по който съвсем откровено и точно запознаваш читателите с някой шедьовър или точно обратното с някое разочарование.Ти и твоят блог сте моето вдъхновение. Благодаря ви,че ви има!
    Съвсем скромна лятна почивка сме избрали със съпруга и ще отидем за една седмица или десет дни според зависи до родното Черноморие, като сме се спряли на Китен. Там имаме една прекрасна баба с една прекрасна къща и най-редовно я посещаваме, а и обожаваме морето.
    Пожелавам на блога много пътувания и много поводи за нови, хубави, съдържателни публикации, а на себе си пожелавам да имам късмет и да спечеля тази пудра.
    Аз съм Деница Петрова, следвам блог и във Фейсбук, и във Инстраграм, и в Пинтерест, защото много го харесвам.
    petrovadenicavas@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  9. Александра Василева26 юни 2016 г. в 14:24

    Казвам се Александра Василева и съм от София на 15 години.Лятото ще изкарам при баба.Моите пожелания към блога са да е все такъв интересен.Целувки за Леонардо и Коко:)
    aleksvasros@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  10. Охо,Време за Парти!
    Смятам здрава да купонясвам това лято,а с приятели ми ще ходим до Испания.Сангрия и танци до зори!
    Какво да пожелая на любимия ми български блог?Много здраве на създателите му и нови щури идеи!
    vechevaradostsim@yahoo

    ОтговорИзтриване
  11. Лятото ще изкарам на плажа от сутрин до мрак,като ще мърдам само до морето за да се поплувам и до бара за коктейл.
    Снабдила съм се и с нов таблет с който спокойно мога да си чета на плажа и смятам редовно да преглеждам The Lady With The Little Dogs And The Cat за нови готини и свежи публикации. Моето лято започва на 1 юли и завършва на 1 октомври, нямам търпение вече да се почва.
    Поща за връзка с мен - sunnybaby05@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте!
    Лятото няма да почивам, имаме малки разминавания и леко неразбирателство със слънцето, но есента имам планове да ходя на Кипър при най-добрия си приятел и ще е отпуска и гости на куп. Аз съм от отбора на котките, а вашия глезан е много красив.
    ally_80@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  13. Димитрия Филипова26 юни 2016 г. в 17:02

    Прекрасна игра, Лейди .
    Лятото ще пътувам до Лондон, много се вълнувам.Готвя се да уча там и се чудя дали сега с новите неща нещо няма да ми попречи.Стискам си палци късмета ми да проработи.
    Пожелавам успех на всички момичета!
    diminishfil@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  14. Красимира Иванова26 юни 2016 г. в 18:06

    Страхотна си!
    Тази пудра е най-хубавото нещо,което са виждали очите ми,но не си и помислих да я купя-цената и е остро хапеща.
    Затова сега ще участвам в играта.Дано ми провърви:)))Тука знам, че всичко е честно и участват истински хора и печелят истински хора,даже съвсем непознати на главната редакторка на Лейди.Нещо, което в България хич не се среща често.
    Това лято ще отскочиме със семейството до Гърция,а по-точно остров Тасос - заедно с едно приятелско семейство наемаме вила там и си изкарваме много добре вече трета година повтаряме.За децата е чудно,защото вилата има басейн, не е нищо луксозно,повечето хора знаят този тип вили.
    Пожелавам красиво и горещо лято на всички от блога!
    Красимира Иванова
    krasimira_ivan@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  15. Пепа Михайлова26 юни 2016 г. в 18:41

    Обичам те, Лейди!Заради твоя неизчерпаем позитивизъм, доброто и щедрост!
    Лятната си почивка ще прекараме на морето, къде другаде - Созопол,обожавам този град и нямам търпение вече да сядаме на цаца, пържени картофи и студена бира някъде до морето.
    Всичко най-хубаво ти пожелавам, Лейди.
    Пепа Михайлова
    mihailovapepa03@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  16. Венислава Стоянова26 юни 2016 г. в 18:52

    Разкошен подарък!Много благодаря за милото отношение към нас,читателите:)
    Това лято сме планирали няколко отскачания до нашето море, до Гърция и много ми се иска и да се разходиме из някоя планина.
    stoqnovaveni@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  17. Румяна Бояджиева26 юни 2016 г. в 19:13

    Здравей, The Lady!
    С моето семейство сме планирали едно приключение - ще отидем на къмпинг до язовир Доспат, ще ловиме риба, ще береме гъби, диви ягоди и малини.Ще подивееме яко:)Не, няма да сложа пудрата в куфарите за къмпинга, но ако я спечеля ще я ползвам в града.
    Весело, горещо и прекрасно лято пожелавам!Целувки за всички и за целия ви екип, пия си кафето най-редовно с вас - просто сте много истински.
    boqdjievarumiana@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  18. Много ме кефи блога!Чета го всеки ден!
    Тази година почивката ще е есента,смятаме да отидеме до Египет.Обичаме да се гмуркаме и за нас е от значение красивия бряг, а Египет е ненадминат в това отношение!
    Съвсем бюджетен хотел сме си избрали в Шарм Ал Шейх. Важното е гмуркането и емоцията.
    Аз също няма да сложа тази толкова красива пудра и да я разнасям със себе си по южните морета:)))
    Но тук в София с удоволствие ще си я ползвам:)Ако я спечеля,разбира се:)
    Казвам се Валерия Минкова.
    valeriaminkova95@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  19. Радостина Симова26 юни 2016 г. в 19:29

    Очарована съм от новата лятна колекция на Guerlain, пробвах пудрата и много ми хареса, но докато се наканя да я купя тя свърши навсякъде.
    Така че щом разбрах за играта веднага се включвам. Имам само забележка, че играта не е обявена във Фейсбук страницата на блога,не знам защо - аз следя блога предимно там.
    Родопите и тяхната красота са нашето вълшебно място за лятото, а ако ни остане време ще отидеме и до Будапеща, била много красива съм чувала и чела.
    Целувки за Леонардо и Коко:)
    radostina96@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  20. Кристина Ангелова26 юни 2016 г. в 20:46

    Лятото е традиционно време за почивка,аз съм от късметлийките и целият август ми е почивка.
    Обикновено го прекарвам в пътувания,които планирам внимателно. Тази година ще ходиме до Турция, Анталия - умеят го туризма турците, което си е истина си е истина. А после по родните планини. По хубава от Стара планина лично аз не знам.
    Продължавайте все така с блога!
    Моят мейл за връзка е - chiristina95@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  21. Елена Хаджииванова26 юни 2016 г. в 20:56

    Аз няма да пътувам никъде.Не мога да си го позволя.
    Обичам блога и го чета редовно,но съм студентка и лятото работя.
    elenaivanova_hadji@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  22. Дария Георгиева26 юни 2016 г. в 21:14

    Любимият ми блог!Чета го или го преглеждам всеки ден. Наистина искам да знаете, хора, които правите този блог, че има много хора, които кликват всеки ден тук.
    А лятото?Искам да пътувам в любовта това лято. Не съм се влюбвала досега.
    dariqgeorgiieva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  23. Не мога да отрека прекрасен гив!Пудрата е разкош!
    Лятото ще изкарам в местното българско Сен Тропе - Лозенец:)Черно море ми е най-любимо от моретата:)Не пропускам да се излежавам всяка година поне месец по плажовете.
    С пожелания на красиво лято:)
    Мария Николова
    nikolova98@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  24. Каква страхотна игра от любимия ми блог!
    МНого е красива тази Guerlain Pause D'Ete!Лятото за мен започна още април месец,когато пътувах за кратко до Италия, а сега август отиваме на остров Ибиза.
    Пожелавам много слънчеви дни на любимия ми блог!
    kate87@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  25. Здравейте, The Lady !
    Аз следя блога от самото му начало и много го харесвам. Никога не пропускам публикация, защото съм абонирана чрез мейл.
    Това лято смятаме да отидем до Несебър, а после до Родопите. Мисля, че съчетанието на море и планина ще ни се отрази добре.
    Пожелавам и на The Lady прекрасно лято!
    divine97@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  26. Лиляна Петрова27 юни 2016 г. в 12:31

    Привет на един от най-добрите български блогове!
    Много обичам моментите, когато отварям блог с трепет и има нова публикация.Обожавам стила и начина на писане на The Lady - много ерудирано, забавно и остроумно. И откровено.
    С удоволствие се включвам в играта.
    Guerlain ми е любим, а тази бронзираща пудра е толкова великолепно уханна и приятна, че е истинско изкушение.
    Лятото ще пътувам из България. Искам да посетя някои български манастири.А август месец на море в Гърция.
    Благодаря за прекрасната игра.
    Пожелаван на всички късмет и лято, изпълнено с наслада.
    petrovaliliana23@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  27. Блогът е много як.Лятото ще изкарам в търсене на приключения и четене на книги.
    Ще ходиме и на байк.
    Поздрави
    sugargirl18@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  28. Лятото е любимия ми сезон и отпуската я прекарвам винаги на морето.
    Никога не съм пропускала да отида на море.Няма да пропусна и тази година.
    Честно казано планината не ми е интересна и чужбина също.
    cvetalina92@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  29. Хей, хей, хей - какъв готин гив!
    Лятото го обожавам и не може да ме видите въобще в къщи, скитам като невидяла.
    Планирала съм толкова много неща,че не знам как ще ги изпълня.
    Испания е в моите планове тази година и съвсем малко Германия.
    Ще си направиме екскурзия до замъка Нойсванщайн.
    Очаквам едно завладяващо горещо лято и пожелавам на всички вас същото:)
    nadqyouare@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  30. Владя Кирова27 юни 2016 г. в 13:08

    Много приятна игра - как да не се включа?Включвам се веднага и още как!!!!
    ЛЯтото за мен е много специален сезон в който се зареждам с енергия за цялата година - обичам морето и планината.
    За тази година съм избрала Созопол, направо нямам търпение да стегна багажа и да отида до любимия Созопол и Рила, седемте рилски езера - красота!!!
    Благодаря за прекрасната игра и за милото отношение, The Lady!
    Целувки за Лео и Коко:)
    vladiakirova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  31. Александра Димитрова27 юни 2016 г. в 13:49

    Много хубава игра - ооообичам!
    Лятото планирам първо да се поизпека хубаво на морето - Слънчев Бряг и здравата да покупонясвам, а после малко на Боженци и накрая Италия:)Супер лято ми се очертава и ще е още по-супер ако спечеля тази невероятна пудра.Ще я взема навсякъде със себе си, обещавам, и ще я използвам до последната и малка прашинка:)
    Пожелавам всичко хубаво на Лейди и блгодаря за вълнуващата игра:)
    aleksandradim@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  32. Следвам блога и във фейсбук, и в блогловин, и в инстаграм. От най-верните и горещи фенове съм.
    Лятото ще прекарам в много уикенди. Всяка събота и неделя с мъж ми и с децата ходиме по язовирите да ловиме риба.
    Към това правиме и едно море на Камчия - пак риба, но и плаж.
    Ще се разходим и до Инстанбул но есента че сега там е много горещо.
    juliannavas@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  33. Пудрата е много красива и ми е мечта, благодаря на блога задето дава възможност такова чудо да бъде спечелено и от хора с по-скромни възможности.
    Аз щя прекарам лятото в бащината къща на село. Там отглеждаме зеленчуци и плодове с мъжа ми и пътуваме всеки ден с колата до работа.
    Но дойде ли лятото сърце не трае,оставяме апартамента и на село.
    Вечер на двора на ракийка и салатка и на хлад е безценно!
    Пожелавам много красиво лято!
    milenapetkova89@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  34. Лятото съм в София и за малко в Гърция.
    Поздрави
    gery300@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  35. Здравейте!
    Редовно чета блога и участвам във всички гивове, но досега не съм печелила нито веднъж.
    Не виня блога,а късмета си.Не губя надежда и пак участвам.
    За отпуската ще ходиме на Рибарица, имаме си приятели там и при тях - весело е.
    Ако успееме ще отидеме до морето - Ахтопол ни е любим.
    nikolinapetrova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  36. Ou, what a beauty!
    Разкош!
    Много обичам да пътувам, но няма да е през това лято. А есента и ще е надалеч - стягам куфари за Рио де Жанейро!
    Скъпо, дълго и далеч - така се пътува докато сме млади,като остарея Гърция.
    Пожелавам дълги полети!
    mary_an25@yahoo

    ОтговорИзтриване
  37. И аз мисля като приятелката ми Мери докато сме млади колкото се може по далеч, със самолет или кораб, а като остареем близките дестинации Гърция, Турция и т.н.Нашето море не го обичам, все едно да отида на разходка до кухнята толкова е близо.
    Април бях в Бангкок и искам пак, сега там е жега и не става,а и никога не повтарям едно и също място само ако много ми е харесало.
    luiza247@yahoo

    ОтговорИзтриване
  38. Росица Дюлгерова27 юни 2016 г. в 15:04

    Обожавам точно нашето море най-много и затова цяло лято съм на море с малки прекъсвания за работа.
    Но стане ли петък лятото сака в колата и към морето. Наистина е много близо до София и грехота да седя тука и да се пържа по цял ден, че и събота и неделя.
    Обичам най-много южното черноморие - Созопол,Китен, Лозенец, Синеморец, Ахтопол.
    Участвам в играта с голямо удоволствие,защото обичам блога. Искам да спечеля но и да не спечеля, няма да се ядосвам.
    Поздрави и благодаря за готината емоция, която ми създавате почти всеки ден докато ви чета.
    Снимките са убиец!
    rositcadulgerova20@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  39. Лятото не ми е любим сезон. Чакам зимата, студа и ските.Децата обичат морето и затова две седмици сме на море, голям ужас - жега, врява.
    Предпочитам климатика през лятото, хладни вечерни коктейли в бар с гледка, но с климатик и джипа с климатика на макс.
    С удоволствие бих носила пудрата върху изцяло гримирано лице.
    Не считам, че трябва да намалявам грима през лятото, ако не съм навън.Въобще както стана ясно не съм любител на природата.Ърбан съм.
    Поздравления от мен за хубави и добре списван, много грамотно и ерудирано блог.
    Соня Костадинова
    sonq89@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  40. Лятото планирам кратка разходка до Великобритания и обикаляне из Лондон.
    Поздрави
    teodorasun@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  41. Благодаря за чудесната игра!
    The Lady With The Little Dogs And The Cat ми е най-любимият блог. И не заради игрите и гивовете,както би си помислил някой, а заради смислените публикации и красивите снимки.
    Обичам много да пътувам и съм планирала много пътувания за лятото.
    Първо ще се разходя до Анталия, а после с приятеля ми ще ходим до Москва и до Сант Петербург - чувала съм, че бил най-красивият град в света.
    alinamilusheva28@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  42. Възхитена съм от идеята за гива.Пробвах пудрата и по-луксозна история не знам дали има.
    Лятото тепърва започва и нямам никакви планове.Обичам импровизациите.Накъдето ми видят очите натам.
    Харесва ми самото пътуване.Целта като че ли не ми е важна.
    Благодаря за играта:)
    todorova953@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  43. Къде другаде лятото освен на море?Резервирали сме си пакет почивка в Испания,чакам да дойде с нетърпение.

    ОтговорИзтриване
  44. Първо искам специално да поздравя екипа на The Lady With The Little Dog с хубавата идея за лятна игра.
    А подаръка?Направо е великолепен!
    Ние имаме къща на морето, близко до Балчик.Късметлии сме.
    Цялото лято почти сме там.
    Обичаме много да пътуваме така, че още отсега сме си планирали екскурзия до Австрия.Ще разгледаме Виена.
    tanqstoqnova06@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  45. Лятото е любимият ми сезон и смята доста да си попътувам.Първо из България, а после екскурзия до Барселона.
    kamito92@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  46. Виолета Петрова27 юни 2016 г. в 21:58

    Здравейте на най-любимия ми и най-четения от мен български блог!Много обичам историите за пътувания, но не по малко харесвам и рубриките за мода и козметика:)Тази лятна почивка сметам да се отдам на четене на книги на брега на морето, насъбрала съм си доста книги, слагам ги в багажника и отивам в Обзор. Там съм си наела ена скромна стая, не за първи път го правя това чудено упражнение и двайсет дни - четене, разходки, плаж, плуване. Направо живея за този момент цяла година!
    Името ми е Виолета Петрова.
    petrovavioleta@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  47. Ще пътуваме с приятеля ми до остров Корфу и се надявам да изкараме страхотно.
    Надявам се да спечеля и играта:)
    Пожелавам на всички момичета късмет, а на блога и на създателите му още много блестящи идеи!
    veronica32@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  48. Това лято ще почиваме в Гърция. Нямам търпение да дойде така дългоочакваната ваканция!

    Guerlain ми е слабост, но уви не можах да се добера до пудрата, силно се надявам някой ден да я прибавя в колекцията си. kamicee@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  49. Здравей Lady .Благодаря за възможността да участвам,за тази спираща дъха награда . Това лято започнахме с море в Гърция и ни предстои Слънчев бряг .Желая весело лято,много пътешествия и верни читатели.
    giga01@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  50. Привет на любимия ми български блог!
    Благодаря за изключителния шанс да спечеля тази пудра-трепач. Лятото за мен започва едва август с почивка на Албена и после заминаваме с приятеля ми из Европа на кратко пътешествие с кола - ще пообиколиме Сърбия, Хърватия, Швейцария и Италия.
    Бъдете все така страхотни бих искала от сърце да пожелая на блога!
    tedistamenova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  51. Страхотна игра и страхотна награда!Гледай я тази пудра на снимки,но така и не можах да се добера до нея в магазините - като отидох и тя вече беше финито.
    Лятото за мен е сезонът в който най-много пътувам. И това лято ще е същото. Планирала съм - Пловдив, Созопол, Троян, Търново, Скопие, Охрид, Метеора, Кавала, Тасос. И мечтая за Испания.
    boby8009@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  52. Здравей The Lady!
    Много харесвам блога и съм щастлива да участвам в играта за Guerlain Pause D'Ete.
    Студентка съм и съм много ангажирана през лятото. Има време само за кратка почивка на море,която планираме да е в Гърция.
    grigorova_56@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  53. Мила Ангелова28 юни 2016 г. в 11:32

    Толкова щедър подарък!От най-хубавия български блог!
    Лятото всяка година ходя на Поморие, където задължително провеждам десет дена терапия с прочутата поморийска кал.
    Напоследък има много хубави луксозни хотели, предлагащи таласотерапия и калолечение.
    Дори не мога да опиша това колко е полезно за здравето.Знам, че много ще кажат Мъртво море че е по-полезно. Грешат!
    Най-полезна с изключително много минерали, соли и други полезни вещества е лечебната кал от Поморие.
    След Поморие съм си ангажирала екскурзия с Бохемия до Париж.
    Още веднъж благодаря на блога за всичко, което дава на читателите и тоа далеч не са само материалните неша, а публикациите, информацията, емоцията, красотата.
    angelovamila@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  54. Благодаря за играта и за възможноста да спечелиме един прекрасен подарък.
    Лятото сме на вилата, а есента предвиждаме пътешествие до Дубай и АбуДаби.
    Дори не мога да опиша с какво огромно нетърпение очаквам излитането на самолета в посока приказния свят на Дубай и Абу Даби.
    Поздравления за интерения блог,обичам да го чета.
    А снимките, които правиш са страхотни, като истински.
    venetabratanova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  55. Лятото е море за мен. А морето, което обичам най-много е Черното!
    kaly876@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  56. Недялка Иванова28 юни 2016 г. в 12:54

    Привет на The Lady за хубавата и съдържателна игра с читателите.
    Много малко български блогове правят такива истински и честни игри.
    Аз няма да почивам това лято. Но есента сме на круиз петдневен, средиземноморски като за начинаещи с Costa.
    Нямам никакво търпение да дойде момента в който корабът се откъсва от брега.
    ivanova92@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  57. Симона Тодорова28 юни 2016 г. в 12:57

    Здравейте:)
    Пожелавам на всички най-прекрасното лято:)
    Моето ще бъде много горещо и наситено със събития и пътувания у нас, и в чужбина.
    Първо ще посъбера тен по плажовете на Созопол и Гърция, а после със самолетчето ще се поразходим до Германия.
    todorovasimona@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  58. Евгения Кацарова28 юни 2016 г. в 13:01

    Родопите са нашия избор за лятна почивка!Морето през лятото не ни привлича - жега, врява и тълпи.
    Благодаря на The Lady за хубавата и весела игра:)
    catzarova05@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  59. Чета коментарите и се чудя кога българина забогатя толкова много.
    Ние със семейството ми съвсем скромно ще си позволиме кратка почивка в Хисар.
    Дано поне спечеля пудрата:)
    Благодаря на блога, че ни създава винаги позитивни емоции и настроение.
    veselina90@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  60. Като всичко нормални българи смятам да почивам в Гърция.Няма да им стъпя на тези мутри в Слънчев бряг.
    vasilevaadr@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  61. Йорданка Трифонова28 юни 2016 г. в 13:10

    Здравейте:)
    Благодаря за прекрасната игра.
    Лятната отпуска ще пътувам до родния ми град Петрич и може би до Солун.
    trifonova0809@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  62. Ива Владимирова28 юни 2016 г. в 13:12

    Това лято е много вълнуващо за мен, защото с приятеля ми ще се женим и след това отиваме на сватбено пътешествие на остров Майорка:)
    vladimirova06@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  63. Това лято се очертава да е доволно от към пътувания, като се има предвид предишните години. Вече ходих за седмица до Германия, през август ще прескоча и до Швеция, а после ще заведем децата на море някъде по нашето черноморие, още не сме решили къде. Относно забогатяването на българите, според мен всеки си има приоритети, едни си дават парите за телевизори и телефони, а други предпочитат да пътуват и събират спомени и впечатления.

    Успех на всички!

    email: alex99 [at] abv.bg

    ОтговорИзтриване
  64. Светла Николова28 юни 2016 г. в 14:58

    Лятото винаги ходя на море в Турция. Тази година няма да е изключение.
    nikolova93@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  65. Много приятен блог е The Lady With The Little Dogs And The Cat.
    Преглеждам го редовно и много ми харесва.
    Благодаря и за чудесната игра.
    Морето и за мен е най-предпочитания начин на почивка.
    Лозенец и Южното Черноморие са ми любими.
    bony500@yahoo

    ОтговорИзтриване
  66. Много уважавам този блог и много го харесвам, макар, че сигурна съм, че има и тук хора, които си мислят, че и този блог е плод на случайност, а не на огромен труд и грижа.
    Благодаря за хубавата игра и за щедроста.
    Лятото ми е натоварен период и пътуванията ми са буквално едно след друго - Брюксел,Мадрид,Лондон. Пожелавам си сили за да се справя.
    tanq0908@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  67. Иглика Миланова28 юни 2016 г. в 16:45

    Аз съм съвсем нова за блога. Приятелка ми каза за играта.
    Разгледах блога и много ми хареса,от тук нататък ще съм от редовните читателки.
    Лятото ще пътувам до Португалия и много се вълнувам.
    iglikamil@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  68. Славка Крайчева28 юни 2016 г. в 16:56

    Не смятам никъде да пътувам това лято - имам къща в Лозен и смятам да и се посветя дори и през отпуската.
    Никъде другаде не може да ми е толкова хубаво. Градина, цветя:)
    Откакто съм си направила къщата не ме привличат пътуванията.
    В градината под асмата е най-добре.
    slavka89@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  69. Присъединявам се към Славка.
    Имаме къща в Панчарево и не мърдам от нея,освен за седмица до Гърция и толкова.
    Колко да взема някой друг кашон узо.
    Аполонията на Созопол виж я посещавам всяка година - обичам го това време на морето.
    Тогава Созопол си е София.
    Иначе от Панчарево по-хубаво няма.
    Участвам в играта, защото много харесвам блога и го чета редовно.
    pepavasi07@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  70. Грета Маринова28 юни 2016 г. в 17:19

    Лятото е толкова хубав сезон,но за мен е най-натоварения период.
    Аз съм стюардеса и точно през лятото никой не дава отпуск.Наистина базирани сме на морето, така, че цяло лято съм на море, но и на работа.
    Пътувам всеки ден - днес съм за Франкфурт, а утре за Милано, след това за Телавив, после за Дубай, след това съм нощувка и мога да разгледам града
    да отида на кръчма и да си напазарувам.
    Отпуск не по-рано от октомври.
    Замислила съм се за Барбадос...
    Благодаря на любимия ми български блог,който не пропускам да кликна всеки ден за нещо ново.
    Обожавам го!
    Поздрави и целувки
    gretamarini@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  71. Лятото на море, планина и едно пътуване до Виена, Будапеща и Прага.
    Това ми се очертава засега.
    milensky@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  72. Здравей, любим блог!
    Каква приятна игра и каква изключителна награда!
    А сега да отговоря на въпроса - лятото ще ходиме за една седмица я Анталия, хотел Спаийс, а после планираме да разгледаме Мароко - невероятната екзотична страна.
    Целувки за Леонардо и Коко - те са абсолютни мои любимци - най-красивите малки кученца на света!
    Пожелавам им да станат световни шампиони!
    miroslava0605@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  73. Всяка събота и неделя сме на море - Созопол, Варна, Златните, Балчик.
    benito18@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  74. Косара Иванова29 юни 2016 г. в 8:12

    Здравейте!
    The Lady With The Little Dogs And The Cat е моят предпочитан пред всички други блог.
    Само тук намирам най-адекватна информация за пътувания, мода, нова козметика. За мен никак не е за подценяване, че тук има инфо за домашни любимци от декоративния вид.НИкъде друга де на български няма.
    Лятото за мен ще е изпъстрено с много пътувания, срещи с хора и нови преживявания.
    Вече направих няколко кратки пътувания до Будапеща, Виена и Москва.
    Целувки и от мен
    kosaraivanova43@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  75. Много обичам лятото и планината, обичам да скитам из горските пътеки, да спя на палатка и вечер всички да сме около огъня, приятелят ми свири божествено на китара...
    Най-огромните целувки за Леонардо и Коко:)))
    jeny1205@yahoo

    ОтговорИзтриване
  76. Росица Стоименова29 юни 2016 г. в 10:18

    Лятото ще си остана в къщи.Ремонт ме чака.
    Есента ще отида до Тунис и Мароко,ще наваксам здраво.
    МНого харесван блога и съм негова редовна читателка.
    Поздрави
    Росица
    rossibaby@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  77. Камелия Котова29 юни 2016 г. в 10:21

    Хич не обичам лятото,моят сезон е зимата.Жегата през лятото едвам я издържам.
    Лятото го прекарвам под климатика - сменям този в офиса, с този в къщи.
    И като дойде октомври си подавам носа навън и се сещам да попътувам.
    Планираме остров Бали. И там е жега. Но е и красота.

    ОтговорИзтриване
  78. Обожавам лятото!Най-любимият ми сезон е!
    Въобще не разбирам хората,които не обичат лятото и си стоят по цял ден в къщи,затворени под климатика.
    Ние сме планиранли много пътувания,но няма да говоря за никое от тях предварително.Суеверна съм лекичко.
    Моята поща: gerigicaguch@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  79. Я всегда провожу лето в Болгарии.Мы купили дом на берегу моря.
    Люблю этот дом, люблю море.
    natasha23@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  80. Стоянка Тодорова29 юни 2016 г. в 10:43

    Радвам се много на възможноста да спечеля тази великолепна награда.
    Най-хубавият български блог не ще и дума е The Lady.Аз чета само него.Не мога да се сетя друг български блог на тема мода,козметика и пътувания да ми е дръпвал някакво внимание.
    Само като им видя граматичните грешки и ми идва да хвана червения фулмастер.
    Учителка съм и цяло лято съм ваканция.
    Имаме къща в подножието на Рила и там изкарвам летата.
    Много е красиво,въздухът е чист,направо кристален,свеж.
    Позволявам си и почивка в Турция - Кушадас,но много ме е страх с тези атентати. Дано докато дойде време за нашата почивка да се успокоят нещата.
    Най-хубави пожелания отправям към екипа на блога за топло и незабравимо лято.Много позитивна енергия внасяте в живота ми.
    todorovastoianka@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  81. Обожавам блога!
    Лятото си почивам в Гърция.
    reny0708@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  82. Юли месец съм в най-красивия град на света Сант Петербург. Отдавна мечтая да видя белите нощи.
    Обичам блог и му пожелавам да винаги да бъде най-четения блог.
    sunnybaby02@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  83. Невероятно се вълнувам - това лято си ангажирахме почивка в Тенерифе, Плая де Лас Америкас.
    Знам, че главната редакторка на блога Светлана е била няколко пъти на Канарските острови и прочетох пътеписите и.
    Планирали сме посещение на Тейде, Лос Гигантос, Оротава, Пуерто де ла Крус, Санта Крус и разбира се на Лоро Парк.
    Обожавам пътеписите и фотографиите в блога.
    kety3809@yahoo

    ОтговорИзтриване
  84. Разкошна награда!
    Лятото ще пътувам до Париж,август месец е месецът.
    Целувки за Леонардо и Коко Шанел - обожавам я от секундата в която я видях и прочетох как се казва, невероятно име, подхожда и напълно!
    syndy05@yahoo

    ОтговорИзтриване
  85. Лейди е най-любимият ми и най-четеният от мен блог.
    На почивка това лято не смятам да ходя, имам много да уча и да се готвя за изпити.
    beloslava08@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  86. Ния Димитрова29 юни 2016 г. в 11:21

    Планирали сме да отидем до остров Сардиния в Италия и да обикаляме
    Алгеро,Кастелсардо,Боза,Тарос,Коста Смералда,Нуоро,Оргосоло,Мамояда,Барумини,Каляри,Корсика.
    Благодаря за страхотната игра и за целия блог и публикциите му, които обожавам.
    Невероятно харесвам пътеписите, фотографиите-истински шедьоври и ревютата за козметика.
    Чета блога редовно.
    С много любов
    niqdimitrovavas@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  87. Планираме пътуване до Лондон.Там живее майка ми и ще поостана за лятото.
    tonubonboni@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  88. Снежана Петрова29 юни 2016 г. в 11:31

    Здравей,Дама с кученцата и с котката!
    Всичко в този блог е много оригинално, свежо, с изключителен вкус и стил.
    А играта е разкошна - друга дума не може и да има.
    Предстоят ми доста пътувания - Истанбул, Одрин, Солун, Рим, Виена.
    Ще разказвам. Тук е мястото да спомена, че следя с интерес и удоволствие рубриките за мода, пътешествия, козметика.
    Обожавам Леонардо и Коко-най-красивите миниатюрни кученца на света!
    snejanapetrova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  89. Няма да пътувам, никъде, не мога да си го позволя.
    Ще бъда цяло лято в родния си град Бургас и ще работя като сервитьорка в Хепи.
    Но не се оплаквам.
    Харесвам блога, чета го и си мечтая за деня в който и аз ще мога да си позволя да пътувам до такива места и да си купувам такива неща като Guerlain PauseD'Ete.
    Поздрави и целувки за Леонардо и Коко.
    qnatodorova05@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  90. Стефка Русева29 юни 2016 г. в 11:38

    Още утре тръгваме на пъти първо отиваме до Тутракан за да посрещнем изгрева с БТР, Джон Лоуътън на брега на Дунав.
    После си правиме една екскурзия до Букурещ.
    Август се очертават рок концерти.
    Въобще яко.
    Пудрата никак няма да ми е излишна.
    Блога много ми харесва, но нещо ми липсват интервюта в него.
    stefkaruseva67@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  91. Mnogo mi haresva bloga.
    Lqtoto shte putuvam do Italia.
    katerinaqnkova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  92. Здравейте,красиви хора:)
    Амстердам е моето дългоочаквано пътуване това лято.
    Поздравления за прекрасния блог.
    anetavas@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  93. Ирена Билярска29 юни 2016 г. в 13:17

    Много обичам да чета The Lady, абонат съм чрез мейл и не пропускам.
    Очертава се вълнуващо лято с много пътувания - пътувания из Испания - до Севиля, Кордоба, Малага и есента Дубай:)
    bilyrskairena@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  94. За мен лятото започна още май,когато имахме пътуване до остров Санторини.Препоръчвам Санторини на всеки изкушен от фотографията - залезът на Санторини спира дъха.
    По някакъв начин снимките направени от Лейди ми приличат много на Санторини.
    Толкова много ни хареса там.
    norasaveva@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  95. Ани Николова29 юни 2016 г. в 15:20

    Очарована съм от играта. Чета редовно блога и като най-предпочитани публикации мога да кажа, че са ми точно козметичните. Фотографиите в блога са изключителни. Страхотен усет и талант за композиция и детайл.
    Лятото ще пътувам до Америка, на гости на роднини.
    Ще поразгледам - Вашингтон, Ню Джърси, Филаделфия.
    nikolovaani@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  96. Много красив подарък:)
    За мен лятото е море. А морето е Черното, огромните плажове на Шабла.
    joannageo@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  97. Романьола Иванова29 юни 2016 г. в 15:25

    Какъв изключителен блог и каква игра!
    Тази година след като четохме пътеписите за круиз в този блог толкова много се навихме на круиз, че октомври сме на круиз с MSC - до Тенерифе.
    Вълнуваме ме много.
    ivanovarom@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  98. Lqtoto shte putuvam iz Evropa.
    Blagodarq za giveaway.
    stellatodorova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  99. Много красив подарък!
    Радвам се, че моят най-любим български блог прави толкова интересна игра.
    Предвиждам много пътувания това лято. За начало си дадохме среща с морето още този уикенд.
    vanqkostadinova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  100. Тереза Милкова29 юни 2016 г. в 15:35

    Здравейте!
    Поздравявам екипа на блога за оригиналната идея за игра!
    Много харесвам Герлен и тази лятна поредица. Не можах дори да я видя по българските магазини.
    Затова много благодаря на блога за предоставената възможност.
    Лятото за мен е усилен период,работя в сферата на туризма, но октомври ще отида до Анталия.
    Поздрави от мен.
    milkova0809@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  101. Лятото ще пътувам до Германия,където живее моята сестра.
    daniela_tod@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  102. Здравей, Лейди!
    Най-хубавият български блог с най-интересните публикации!
    Планирам много пътувания през това лято,но да видиме дали ще се осъществят. Като за начало едно кратко пътуване до Брюксел и после едно дълго до Рио:)
    renyvasileva04@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  103. Весела Любенова30 юни 2016 г. в 8:57

    Чета редовно блога и много го харесвам.
    С радост научих за играта и веднага бързам да участвам,защото знам,че игрите тук са реални, истински и награденият е обикновено момиче,а не измислено.
    Нямам планове за лятото,ще оставя на импровизацията.
    lubenova0809@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  104. Аз съм от най-редовните читатели и никога не изпускам публикация.
    Харесвам много козметичните ревюта, парфюмните ревюта, които намирам за най-адекватните български такива, пътеписите и модните рубрики.
    А снимките са невероятни - като от списание.
    Следя блога по всички възможни начини чрез мейл, блогловин, инстаграм, фейсбук, гугъл плюс.
    Италия е моят избор за лятото.
    Целувки за Леонардо и Коко
    desislavamari03@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  105. Обожавам блога!И определено съм най-редовния му читател.
    Планирам едно кратко пътуване до Рим и до Флоренция за това лято, а есента смятам да отида до Дубай.
    Целувки
    krasimirasimonova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  106. Привет на The Lady With The Little Dog!
    Играта е много вълнуваща, а подаръка е разкошотия някаква.
    Лятото пътувам всеки уикенд -Гърция, Румъния, Сърбия, Македония, Турция, нашето Черноморие:)
    А като почивка съм предвидила нещо по-така - пътуване до Мале:)
    Благодаря за хубавия блог, с много радост "отгръщам"страниците на The Lady всеки ден.
    radigurova09@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  107. Тони Ковачева1 юли 2016 г. в 13:25

    Лятото ще посетя Париж.
    kovachevatony@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  108. Галя Лилова1 юли 2016 г. в 13:28

    Много красив дар!
    Обичам лятото да съм в Созопол:)
    lilovagalq@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  109. Милка Русева1 юли 2016 г. в 13:31

    Здравейте!
    През лятната почивка тази година отиваме на планина - Пирин.
    Имаме къща в Ковачевица и от там си правиме походи и разходки.
    Аз рисувам и Ковачевица, Пирин и Рила са моя любим пленер.
    rusevamilka@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  110. Лиляна Савова1 юли 2016 г. в 13:33

    Тази година ще пробваме нещо коренно различно - речен круиз по река Дунав с начало Виена.
    Чакам го с огромно нетърпение.
    savovalilqna0908@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  111. Елена Георгиева1 юли 2016 г. в 19:04

    За мен пътуването е начин на живот,но въпреки това винаги е вълнуващо:)
    Чак е странно, че избирам и в отпуската си да пътувам, но любовта е любов:)
    Канарите са моят избор за почивка това лято:)
    Поздрави за чудесния блог и за хубавата игра:)
    georgieva89@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  112. Ралица Младенова1 юли 2016 г. в 19:29

    Здравейте:)
    Планирам кратко пътуване до Прага за юли.
    Приятелката ми, която като всички работещи в авиацията я е посещавала над сто пъти и има добри впечетления, а тя като всички, работещи в авиацията има база за сравнение.
    През август смятам да посетя Париж и да решя дилемата - кой град е по-красив?
    Поздрави за страхотния блог, чета го редовно, като най обичам пътеписите, личи си човекът наистина пътувал и видял много, и публикациите за парфюми и мода:)
    mladenovaralitca@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  113. Ани Трифонова2 юли 2016 г. в 8:12

    Играта е прекрасна!А блогът е най-любимият ми!
    Как да не участвам при това положение?!
    Париж, Виена и Брюксел са местата за мен това лято, а на есен Сингапур.
    Успех на всички участнички и почитателки на този толкова интересен блог!
    trifonova34@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  114. Ирена Стоилова2 юли 2016 г. в 8:18

    Много харесвам блога и го чета почти всеки ден.
    Тук намирам полезна и интересна информация за пътувания, козметика и мода.
    Харесвам, че има инфо и за кучетата, аз имам две и ги обожавам.
    Гивауея е прекрасен, много добре организиран и само тук наградите наистина се получават от реални хора, а не от съчинения и близки:)
    Лятото поне месец гледаме да сме на морето:)
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  115. galqivanova0809@abv.bg2 юли 2016 г. в 8:21

    Добро утро!
    Обожавам блога!Лятото ще пътувам до Израел и Египет.
    Поздрави на всички.

    ОтговорИзтриване
  116. Христина Валериева2 юли 2016 г. в 8:24

    За това лято съм планирала нещо голямо или по-точно за края на лятото и това е екскурзия до Рио де Жанейро, Буенос Айрес и водопадите Игуасу.
    С нетърпение очаквам този момент.
    До тогава кратки уикенди в Гърция, Созопол, Златните:)
    valerieva05@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  117. Марина Любенова2 юли 2016 г. в 11:52

    Чудесна игра от най-любимия мой български блог!
    Благодаря за предоставената възможност да спечеля толкова прекрасен козметичен декоративен продукт!
    Чета и обичам блога вече три години, от самото му създаване.През това време ми се случваха какви ли не неща и добри, и лоши. Но блогът беше тук и винаги имаше нещо ново и интересно за четене, нещо окуражаващо и вдъхновяващо.
    Благодарение на The Lady започнах да обръщам повече внимание на себе си, на грима си, на маникюра си.
    Отношението ми към облеклото стана много по-резчупено.
    А през уикендите вече не се излежавам по цял ден пред телевизора, а пътувам по предварително избран и планиран маршрут.
    The Lady, вие облагородихте и украсихте живота ми.
    Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви.
    Благодарение на The Lady планирах и това лято. Отивам на Тенерифе през този месец и буквално не съм на себе си от вълнение. Очаква ме Оротава, Тейде, Лос Гигантос, Лоро Парк - все места за които съм чела вече тук, в The Lady и съм мечтала за тях, гледайки професионално направените фотографии.
    С много любов
    Марина Любенова
    lubenovamarina@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  118. Албена Колева2 юли 2016 г. в 11:56

    Харесвам и следя блога навсякъде и с блогловин, който ми е най полезен, и с инстаграм , и в пинтерест, а и във фейс.
    Пудрата на Герлен е страаахотна, по българските магазини въобще не я видях. Много се радвам, че любимият ми блог дава възможност да се опитам да я спечеля.
    Много пътувания съм си планирала това лято и всичките са надалече и със самолет.
    Бангкок на първо място, и Ню Йорк на второ:)
    albenakoleva0708@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  119. Здравейте,аз съм Алекс от Пловдив и съм на 17 години.
    Лятото ще бъдеме всички във Великобритания.
    Целувки на Леонардо и Коко:)
    aleks708_dim@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  120. Най много обичам да пътувам със самолет. Това лято отиваме до Москва.
    tatqna30@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  121. Включвам се в играта на любимия блог!
    Това лято за съжаление няма да пътувам - имаме много работа.
    Поздрави
    kristinadunawa@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  122. Светослава2 юли 2016 г. в 12:53

    Kaто пътешествие, което да предприема, честно казано, най-много ми се иска да се кача на Трансибирската железница и да пропътувам цялото това огромно разстояние с руски влак.
    За руските влакове се носят легендите.Да ръгна от Москва и през целия необятен Сибир да стигна в Корея - може да се върна със самолет, защото не вярвам да имам сили за повторен преход.
    Това е мечтата ми.
    Като за начало бих се задоволила и с Ориент Експрес - по-познато и не толкова вълнуващо, но шикозно и луксозно.
    Виж на български влак не бих се качила - много са опърпани.
    svetoslava32@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мога да не се включа с коментар - Не е само Ориент Експрес, много влакови маршрути има - правят се със специални влакове и са много ексклузивни и луксозни, Трансибирската железница е също много скъпо и луксозно преживяване, организира се мисля веднъж или два пъти в годината - интересът е огромен.Цената за човек е 16 000 евро:)Маршрутът е Сант Петербург - Москва - Владимир - Нижни Новгород - Екатеринбург - Тюмен - Новосибирск - Красноярск - Тайшет - Иркутск - Улан Уде - Чита - Хабаровск - Владивосток - Пхенян - Бейджинг.През цялото време в този влак свирят музика на Чайковски:)

      Изтриване
  123. Пудрата Guerlain Pause D'Ete е просто прекрасна!!!!!!!! Това лято планирам няколко почивки в Гърция :-)
    Поздрави,
    Анастасия

    anastasiaswelt.blog@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  124. Наистина е прекрасна Guerlain Pause D'Ete!
    Попрочетох коментарите и имам чувството, че само аз не съм ходила в Гърция.
    А не съм ходила,защото е твърде "бабешки" близко.И пак твърде "пенсионерски" удобно.
    Все още съм млада и искам далечни приключения до които не се стига толкова лесно и леко. Жадувам предизвикателства
    Бали, макар, че Бали не е вече предизвикателство, Африка, Австралия, Нова Зеландия, Таити или круиз, който да пресича океана - примерно поне 7 дни само океан без бряг, там и вълните са други.
    Затова тази година Камбоджа - нещо вълнуващо, шокиращо и друг коренно различен свят, мироглед и манталитет.
    А когато остарея и побелея тогава Гърция:)
    Поздрави

    roksanamarit@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  125. Юлия Николова3 юли 2016 г. в 11:24

    Лятото ще пътувам до Норвегия, отдавна планираме тази екскурзия и когато разбрахме, че тази година MSC Splendida ще плава около Норвегия и ще стига даже до най-северната точка на Европа веднага се записахме.
    Очаквам круиза с нетърпение.
    Много ще се радвам да мога да сложа в куфара тази прекрасна пудра Guerlain Pause D'Ete! Обещавам, ако я спечеля, да съм с нея на всички галавечери:)
    nikolovajulia35@yahoo

    ОтговорИзтриване
  126. Lqtoto shte hodime na more!
    Kisses:)
    gery809@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  127. Теодора Сън3 юли 2016 г. в 11:37

    Даже не знам къде ще ходиме.Никога не правя планове предварително.
    При всички случаи на море:)Но къде точно не знам:)
    Поздрави за хубавия блог и за хубавата игра с читателите.
    teodorasuny@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  128. Милица Тодор3 юли 2016 г. в 17:30

    Прекрасна неделя!
    Много пътувания си пожелавам през това лято, отдавна искам да посетя Лондон и тази година ще отида до там:)

    Поздрав,
    Милица

    militcatodor07@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  129. Mnogo krasiv podaruk w igrata!
    Lqtoto shte putuvam v Bulgaria, i v chujbina:)

    doroteqvasi@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  130. Моника Стаменова3 юли 2016 г. в 17:38

    Най-сърдечни поздрави на най-любимия и четен български блог!
    Много харесвам позитивната енергия, която струи от блога. Харесва ми също и обективната информация за пътувания, мода и козметика.
    Харесвах и рубриките за уикенда и рецептите. Много бих искала да ги възстановите, ако е възможно.
    Лятото няма да пътувам никъде другаде освен със страниците на The Lady.

    много целувки по муцунките на талисманите на блога - Леонардо и Коко:)

    monikastamen_vas@yahoo

    ОтговорИзтриване
  131. Много се радвам, че срокът на гивауея е удължен и аз също мога да взема участие:)
    Първо искам да кажа, че пудрата Guerlain Pause D'Ete е направо страхотна и съм щастлива, че ми се дава възможност да се опитам да я спечеля.
    Лятото е любимият ми сезон - обичам много нашето родно Черноморие, което е невероятно красиво едва ли нещо друго може да се сравни по красота с нашия бряг.
    А за зимата съм планирала едно по-дълго пътуване и по-екзотична почивка - остров Бали.

    Поздрави на любимия ми български блог The Lady!

    моята поща е - snejana0203@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  132. Радмила Петрова8 юли 2016 г. в 22:32

    Здравейте!

    Прекрасна игра с не по-малко прекрасна награда!

    Лятото ще ходя в Испания - Севиля, Гранада, Коста Дел Сол - очаквам пътуването и почивката с нетърпение!

    Поздрави,
    Радмила

    мейл - radmilapetrova08@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  133. Лятото традиционно в Созопол, септември - Миконос, а ноември Бангкок.
    Ухааа!
    Страхоооотна игра!И без да се подмазвам, а съвсем искрено обичам блога и го чета редовно!

    kristiqna0908@abv.bg

    ОтговорИзтриване