"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

вторник, 13 май 2014 г.

Beauty Shopping At Harrods - part 3/ Моите нови козметични похождения в Harrods - 3 част

 Здравейте, това е третата част от публикацията за новите ми козметични придобивки от невероятно изкусителния магазин Harrods.



Първата и втората част можете да прочетете тук и тук

Пудрите на Dolce & Gabbana са толкова омагьосващо прекрасни, че щом от бранда обявиха, че пускат нов лимитиран нюанс на Perfection Veil за Пролет/Лято 2014 - Natural Glow 2 веднага реших да я придобия. Още повече , че прочетох изключително положителни отзиви в чуждестранната блогосфера.



,




 В същото пакетче Хародс грижливо ми бяха опаковали и най-новото предложение на Dior за лято 2014 - всичко необходимо за възпроизвеждане на визията от тяхната пролетно / лятна колекция 2014 - Backstage Box.
Повече за пролетно-лятната модна колекция на Dior 2014 можете да прочетете тук
Прекрасно направената backstage кутия на Dior (като говорим за Dior трябва да имаме предвид, че негов креативен директор вече ,от март 2014, е Питър Филипс, дългогодишният абсолютно легендарен креативен директор на Chanel - така че всички очакваме невероятни неща от Dior) съдържа пет цвята сенки, червило и лак за нокти, както и брошура с описание и кратки указания.
Цветовете на сенките, цветът на лака и червилото са толкова красиви, че просто нямаше как да не бъдат мои.
Ето ги:












 И последното пакетче от моята шопинг хародска одисея:
 В него има две четки на CHANEL 15 и 19, две от препоръчаните от Лиза Елдридж четки ( тя препоръчва и 23, но нея я нямаше и съм в процес на издирването и) специално за грим с новите палитри.




Ами много съм щастлива от моята хародска авантюра...:)Много съм доволна от обслужването в Хародс и смятам да продължа да пазарувам от там.

А сега направо нямам търпение да пробвам всичко.

Първата част на публикацията

Втора част на публикацията.


А на вас - кое най ви хареса и за кое сте особено нетърпеливи да прочетете моите отзиви?

До скоро.

.


5 коментара:

  1. Всички покупки са много класни. Аз съм най впечетлена от Dolce е Gabbana и чакам с нетърпение ревю на бронзера и тигровите сенки.Би ли споделила от къде се купуват освен от Хародс?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Козметиката на Dolce & Gabbana е доста изключителна и се продава само в някои бутици в Италия, в Сакс на Пето авеню в Манхатън, Ню Йорк, в Хародс в Лондон и в някои бутици в Москва и в Петербург.
      Онлайн козметиката на Dolce & Gabbana може да бъде поръчвана тъй като България е оторизирана за внос ( далеч не всички държави са)
      от Сакс и от Хародс.

      Изтриване
  2. Светла, честити покупки :)
    Просто съм очарована, във възторг от тези козметични похождения! Убедена съм, че няма човек, който използва козметика и да не ги иска, а да не говорим за красотата, качеството им ...И аз бих искала да прочета твое ревю за палитрата на Chantecaille. Пожелавам ти много успешни проби и да продължаваш да ни показваш редовно такива красоти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти:)
      Съвсем скоро ще направя ревю на новата палитра на Chantecaille - тя наистина е много интересна:)

      Изтриване
  3. Dior backstage box ми открадна сърцето...

    ОтговорИзтриване