"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

понеделник, 17 март 2014 г.

NEW CHANEL Les 4 Ombres - 208 Tisse Gabrielle

Здравейте прекрасни,
днес ще ви представя една от най-новите палитри на CHANEL.

Вече 10 дни се гримирам с удоволствие с първата от новите палитри на CHANEL - 208 Tisse Gabrielle.
Нека първо поговорят снимките, а после ще продължа и аз:)









Още когато разбрах, че тази пролет любимата ми модна и бюти къща ще пусне цели 8 ( осем)нови палитри изключително много се зарадвах.
Сенките са любимият ми козметичен продукт - може би , защото те най-много приличат на палитра на художник, а на мен всички по-артистични неща ми харесват.
Първата палитра, която ме впечетли е Tisse Gabrielle.


Tisse Gabrielle e кръстена така на името на великата Габриел "Коко" Шанел -  надявам се, че всички вече знаете, че тя е основателката на Шанел.
Палитрата е много класическа , изискана, неутрална - точно такава на мен никога не би ми омръзнала и бих се гримирала винаги с нея. Текстурата е много приятна, лесна за преливане и много подходяща  за постигане на класически опушен ефект. Сенките не се разпрашват, не се сипят по лицето, всичко се нанася гладко.
Цветовете на Tisse Gabrielle са:
1.Деликатно сиво
2.Преливащо се бяло злато
3.Кадифено черно-сиво
4.Сиво мораво



Съставът на новите палитри е подобрен, талкът не присъства и особено за мен, която имам леко чувствителни очи това е много важно, тъй като очите ми буквално са като сензор и реагират веднага на всичко, което не е достатъчно фино и качествено.С палитрите на Шанел обаче очите ми са в пълна безопасност и се чувстват много комфортно.



За опаковката мисля , че е излишно да говоря - добре познатите на всяка елегантна дама лаконични черни опаковки с инициалите на Габриел "Коко" Шанел. Всяка палитра е в кадифено калъфче,

 към всяка палитра има книжка с указания за гримиране на няколко езика и разбира се всяка палитра е с огледало, което е много светло и ярко и отражението в него е отчетливо и детайлно.
Към палитрите има два спонжа, които да много удобни, но и също Шанел предлагат три нови четки към своите нови палитри - номер 15, 19, 23, които са много подходящи и с тях гримирането е лесно, без усилия и е истинско удоволствие.

Mоята оценка за тази палитра е 10.

**********



Количеството е 2 гр.,а цената на палитрата е 100 лв.


А вашите любими неутрални палитри кои са?Какво харесахте от новите Туид Палитри на Шанел?





4 коментара:

  1. Много красиви цветове :) Аз съм си харесала и две други комбинации от тези новите палитри, дано скоро намеря и малко време да стигна до Сефора :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни са,наистина,но някак си са ми много неутрални. Сякаш очаквах повече.. ,но все пак Шанел си е Шанел, и като качество са много добри! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Качеството е изключително , Габриел са неутрални и на мен много ми харесват, останалите 6 ( казвам 6, защото Мадмоазел е също в неутрални тонове) са по-цветни.
      Моите очаквания от Габриел са напълно оправдани и не съжалявам въобще за 100 лв, които дадох за тази палитра.
      Шанел си е Шанел - съкровища в малки черни опаковки.

      Изтриване