"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

понеделник, 6 април 2015 г.

Guerlain Meteorites Cruel Gardenia - Poudre Lumiere Irisee - 1 - review


С голямо удоволствие искам да ви представя един от най-легендарните хайлайтери:
Guerlain
Meteorites
Cruel Gardenia
Poudre Lumiere Irisee



Guerlain Meteorites Cruel Gardenia e лимитиран продукт, изключителнo труден за намиране в момента, като цената му се движи от много висока до твърде висока в e - bay.
За всички, които си го купихa някога 2012-2013 , когато Guerlain Cruel Gardenia го имаше свободно по магазините 
може да се каже, че направихa добра инвестиция.
Все още може да се намери по летищните duty free, пълноразмерен и даже в комплект с четката за метеорити.

Аз си го купих за първи път от Бюти Зоната и толкова се влюбих в красотата на жестоката гардения, че това, което виждате на снимките е вече втората опаковка.
Трайноста е до 2017.
Guerlain Cruel Gardenia e с много мека и фина текстура и ако се използва предишната четка на Guerlain за метеорити (сега има нова), която е доста твърда, много бързо ще свърши въпреки , че хайлайтерът е цели 9 грама.
Ако искате да се радвате по-дълго на този толкова красив хайлайтер и на рисунъка му ви препоръчвам да ползвате много мека четка, която е специално предназначена за хайлайтер, примерно на http://www.hakuhodousa.com/
 Guerlain Meteorites Cruel Gardenia е в скромна, но стилна, картонена черна опаковка, лека и удобнa. 
И въпреки, че Герлен твърдят, че е удобна за пътуване, аз не съм убедена, защото самата пудра на Гарденията е доста крехка и чуплива.


Самата пудра Guerlain Cruel Gardenia e в черна гланцирана пластмасова опаковка, която се затваря и отваря на винт, с леко щракване, и е достатъчно стабилна, стилна, красива и здрава.

Магията идва обаче когато отворим кутийката, гарденията е невероятно красив хайлайтер, един от най-красивите и може би първият изключително сполучлив хайлайтер. 
Това направи Guerlain Cruel Gardenia една истинска легенда.
Цветът е много рядко срещан - сложен, богат, уникален, с много нюанси в него, цвят на розово шампанско, на червено злато и на ранен високопланински изгрев.

Като хайлайтер Guerlain Cruel Gardenia e наистина един от най-добрите хайлайтери, затова не случайно се е превърнал в легенда. 
Представлява много фина пудра, която не се сипе, а създава един напълно естествен блясък върху лицето в розово-златист нюанс. 
Комплимент е за почти всички типове тен.

На любителите на неповторимото ухание на виолетки ще трябва да кажа, че Guerlain Cruel Gardenia не е ароматизирана с прославения силен аромат, характерен  за герленовските метеорити.

 Невероятно нежна и красива Guerlain Cruel Gardenia е един истински шедьовър.
Ето така стои на кожата :


Моята оценка за Guerlain Meteorites Cruel Gardenia e 10/10.
Шедьовър!
Неустоим, вълшебен и прекрасен!
**********









Четете скоро и втората част на публикацията за  
Guerlain Meteorites Cruel Gardenia - Poudre Lumiere Irisee.
Във втората част ще има сравнения между различни хайлайтери спрямо
Жестоката Гардения.
Втората част на публикацията вече можете да намерите
тук

А кой е вашият любим хайлайтер?С каква четка го нанасяте?
И кога го ползвате?

Оуф, и  извън темата - прогнозите ми за зима през април се сбъднаха:)
Все пак надявам се, че зимата няма да продължи и през май!

6 коментара:

  1. Потресаваща красота!Гарденията ми е мечта,но снимките в тази публикация са нещо изключително направо! Невероятни - имаш око и ръка!И то какво око и каква ръка само!И фантазия!

    ОтговорИзтриване
  2. Какво да кажа - толкова прекрасни снимки, че ми напълниха сърцето...Гарденията въобще не е по моя джоб, но добре, че са твоите снимки и твоя блога да се радвам на такъв лукс и красота.

    ОтговорИзтриване