"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

събота, 15 февруари 2014 г.

Какво получих за Свети Валентин или сигурни ли сте, че знаете кой е Леонардо ди Каприо?

 С този бял немски мини шпиц, викториански померан ме изненада съпругът ми за Свети Валентин!
Кръстих го Леонардо ди Каприо ( тук пищя възторжено!!).
както забелязвате двамата си приличат:)

Името мy всъщност изцяло е: Orchide in Blossom Paris Hilton iz Tcvetnoy Kapeli Quip of Chio Li Ya Quidam Leonardo DiCaprio.
Aз си го бях харесала още преди това, но не знаех, че за Свети Валентин ще е при мен:))))


















Това са майката и бащата на моето кученце. Майката Парис Хилтън е Европейски клубен шампион. Аз съм я виждала - тя е много красива и нежна. Специално съм посещавала развъдника за да се убедя, че условията в които се гледат кучетата са добри - това е една прекрасна къща с голям двор и градина в Драгалевци.
А бащата е от най-известния развъдник за бели померани в света.
Леонардо е от единственият лицензиран от FCI  развъдник (не ферма, магазин или борса, а лицензиран развъдник - защото в никакъв случай не искам да подкрепяме никакви Puppies Mils ) в България за породата мини бял немски шпиц (померан) - Orchide in Blossom, София на Ивета Пировска. 
Ох, страхотен сладур е и в къщи се вихри истински ураган от позитивна енергия!Все още не знам как ще го възприеме котарака, а за реакцията му дори не ми се мисли ( много е ревнив), но му се радвам страшно много , защото винаги съм искала такова кученце - в момента спи при нас в спалнята, в пухкаво легълце сложено точно до главата ми.
А и да не забравя към Леонардо Ди Каприо имаше и това:


Този нов парфюм на любимите ми Долче и Габана много ме зарадва, но повече ме зарадва Леонардо ( олеле, направо е разкошен!)

Е, похвалих се:)



А вие обичате ли мини шпицове - викториански померани?Кой е любимият ви цвят ?Мислите ли, че помераните са като шоколада - винаги искаш още и още? И какви подаръци получихте за Свети Валентин ?Кой празник повече ви харесва Свети Валентин или да кажем 8 -ми март?

6 коментара:

  1. Ох, че е сладур! Изглежда толкова мекичък!
    Аз не съм фен на помераните, но ми се ще един сан бернар или тибетски мастиф. :D Така де, ако ще е гарга да е рошава, но засега нямам къде да си го отглеждам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е сладък Леонардо, обожавам го!
      Моя приятелка има два сан бернара и трябва да ти кажа, че размерите им са много внушителни - дори като бебета бяха мнооого големи:))За сан бернар или тибетски мастиф обезателно ти трябва голяма градина в която да няма цветя:)Направо не можеш да си представиш колко могат да са разрушителни докато са бебета и докато са млади, а аз куче на верига не държа.

      Изтриване
  2. Светле, искренно ти се зарадвах! Леонардо е разкошен! И какво име е получил, ммм ,,,най- хубавото и точното! Слабост ми е Леонардо ди Каприо, а помераните и шпицовете още повече! И аз много искам да имам немски шпиц, но все още не ме е огряло, но ако някой ден си купя къща с градинка, това ще е първото което ще внеса в нея :) Искренно ви се радвам и ви прегръщам! Прекрасен подарък! Поклон пред господина, заслужава адмирации за избора на подарък! Знае, как да стопли сърчицето на любимата жена!

    Поздрави : Зорница Панайотова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, мила Зорничке:)Много ми е приятно, че сред читателките на блога има толкова чаровна и красива дама като теб.
      Леонардо расте и вече става месец откакто е при нас - и е точно във времето на най-големи буйства:)Много позитивни емоции ни носи:)
      Поздрави:)

      Изтриване
  3. На много любов да се радва- чудесно е!

    ОтговорИзтриване