"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

петък, 14 февруари 2014 г.

CHANEL Notes de Printemps 2014 - Lumieres Facettes Ombres A Paupieres Quatuor 537 Quadrille



Честит Свети Валентин , прекрасни!Бъдете много обичани и обичайте!

В този прекрасен ден ви подарявам ревю за един от най-хубавите продукти, според мен, на пролетните колекции - палитрата Quadrille CHANEL.


Името на тази палитра означава много красив старинен танц в който двойките непрекъснато разменят местата си:
Точно по същия начин са и двете двойки сенки в тази палитра - можете да комбинирате по всякакви начини и винаги ще е удачно.
Направо съм влюбена в тази палитра - текстурата е мека , нежна, направо копринена, много добре се нанася,  с изключителна лекота се преливат цветовете.











А цветовете са:
1. Искрящо шампанко със златни искрици, който е прекрасен хайлайтер, но можете да го нанесете и на цял клепач за да освежите ненатрапчиво, но убедително погледа си.Не се сипе по лицето ви.

2. Нежно розово - коралово, с много лек шимър в себе си е един сложен и много миловиден нюанс, комплиментарен за подчертаване на красотата на очите - отива на всички очи, но абсолютно идеален за кафяви и сини..

3. Маув е моят любим цвят, маув или още бледомораво,със сливово, с пепел от рози - невероятен цвят, страхотна работа са свършили колористите на CHANEL.

4. И дълбок тъмен неутрал в  кафяво с лек примес на тъмен патладжан, напълно матов.

Цветовете са неутрални и с тях можете да постигнете много лесен и ненатрапчив грим, който да ви разхубавява, а не да изглеждате гримирана или още по-лошо намазана.

Това е което обожавам в палитрите на CHANEL - текстурата и цветовете са винаги много естествени, близки до кожата.
Грим с палитрите на CHANEL винаги се прави много лесно - не са необходими нито специални познания, нито някакви особени умения - визажистите на Шанел вече са свършили цялата работа.
Нужна ви е само палитра на CHANEL и толкова.
Към тези неутрални цветове на палитрата от колекцията има коралов руж , или ярко червило , които са много мелодична комбинация - не случайно името на колекцията е Пролетни ноти. Ще ви ги покажа и тях, стига да добия по-подробни впечетления.




Като заключение:
Кадрил е великолепна палитра, подходяща за всички окраски на ириса на очите, толкова прекрасна , че аз специално си я купих  още веднъж само пет дни след като пробвах първата - по два броя имам само продукти, които според мен са шедьоври.

Оценката ми за CHANEL Quadrille 537  е 10 от 10!
**********
Прекрасен подарък за Свети Валентин!

Надявам се обаче , джентълмени, да сте се сетили много, много по-рано да я закупите за да зарадвате с нея близка и любима дама, защото мисля, че палитрата 537 Quadrille от Notes de Printemps 2014 на CHANEL вече е разпродадена навсякъде.

Между другото от CHANEL са приготвили страхотни изненади за месец март за които съвсем скоро ще стане дума.

А ето и предложението на Лиза Елдридж за грим с Quadrille и с Notes de Printemps:


Очаквайте ревюта на всички елементи от колекцията
CHANEL Notes de Printemps.

*******
Eдна моя читателка тези дни ми писа, че имам много мечтани продукти ...
Имам наистина, така е.
И знаете ли защо ? - Защото си ги купувам:)


*******
 А вие харесахте ли новата палитра на Шанел?






Няма коментари:

Публикуване на коментар