"

Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Dogs, Cats, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

сряда, 9 септември 2015 г.

I believe I can fly - Chanel Vibrato ft CND Chiffon TwirlКак сте?Надявам се, че карате една свежа сряда.

Днес ще ви запозная с лака Chanel 665 Vibrato от лимитираната "синя" колекция, която всъщност е лятна колекция посветена на джаз - музиката.
В тази колекция влизат два лака, две палитри, спирали, моливи и единични сенки в синята и сивата гама.Chanel 665 Vibrato е типичен крем в наситено син нюанс.
Няма дори и следа от шимър в себе си. Има силен блясък, който обаче не трае никак дълго.


Сравнения

Chanel 665 Vibrato vs Dior 607 Blue Denim vs Yves Saint Laurent 18 Bleu Majorelle

Моята оценка за Chanel 665 Vibrato e 5 от 10. Давам 5, защото Chanel ми е любим бранд.

********** 
Въпреки началния ми възторг намирам Vibrato за много труден за нанасяне и то при положение, че четката на Chanel се води за хубава четка. 


Също така без база и без топ Vibrato стоеше доста посредствено на ноктите ми и по нищо не подсказваше, че е лак на бранд с толкова гръмко име.
Маникюрът е правен от веща професионалистка, а не от мен. Трайността му обаче бе слаба.


Лакът имаше и много силен първоначален блясък, който буквално ме очарова в първите няколко минути, но този собствен блясък наистина много бързо изчезна. 
Добрият си вид Vibrato придоби с база и топ, но така почти всеки лак придобива добър вид.

Друго - в тази цветова гама има вече много, много лакове и е резонно  да очаквам много повече, когато името е Chanel и когато цената е доста висока.
В случая при този лак Chanel 665 Vibrato не намирам цената за оправдана въобще. 

Разбира се, симпатичното шишенце, надписът Chanel, хубавата четка, добрият състав, всичко това са приятни неща, но мисля, че не са достатъчни. 

Лакът Chanel Vibrato не застава добре достатъчно лесно, не е нещо невиждано красиво като цвят и не е достатъчно траен.

 без база и без топ

Положителните му качества: не се разтича, но не е и гъст, не оцветява по никакъв начин нокътната плочка, изключително лесно изсъхва, много лесно и съвсем безпроблемно се маха, цветът е композиран така, че да бъде комплиментарен за почти всеки тен.

Накрая ако трябва да обобщя с една дума впечетлението си от Chanel 665 Vibrato то точните думи са:

- уви, посредствен.
 

Картината в началото на публикацията е на известната украинска художничка Евгения Гапчинская.

На правописната грешка в картината гледайте като на изразно средство и изкуство, аз поне така правя и никога не се осмелих да попитам художничката защо е изпуснала "е", също така не се осмелявам да взема четката и да добавя едно "e", знам ли какво ще стане? Картина е това, живо същество, не бива да се подхожда агресивно. 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар