"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

петък, 30 януари 2015 г.

DIOR Kingdom Of Colors for Spring 2015 - зимата свърши, вече има кокичета:)

Както вече сте видяли вчера при мен пристигнаха първите лястовички от пролетните колекции, благодарение на Dolce Vita Parfumerie, които буквално на секундата или почти:) доставиха всичко, което си избрах, и то прекрасно опаковано направо до дома ми.

Знам, знам, че всички сте много нетърпеливи затова директно минавам към снимките.

Припомням само, че креативен директор на Dior вече е Питер Филипс, дългогодишният креативен директор на Chanel, човекът , създал най-големите козметични хитове - лакът Jade, невероятните хайлайтери, сенките в бурканче Illusion D'Ombre и какво ли още не.

Та той вече е в Dior и това си личи... Ах, как само си личи! Вижте основните хайлайти от  пролетната мейкъп колекция Kingdom of Colors на култовия бранд Кристиан Диор за 2015:


Като цяло в първите си поръчки се ръководех от този клип:











звездния продукт на прлетната колекция е компактна палитра
съчетаваща хайлайтер, сенки, руж, глосове
лимитирана е





лакът 660 Glory








палитрата House of Pink
невероятният молив 039 Pearly Silver

червилото Rouge Dior Baume в цвят Belle de Printemps #448
лимитирано

Меденките на снимките са от "100 грама сладки". Такива сладки модели си намерих там.

Колекцията на Диор засега е заредена само в някои магазини в България, един от тях е Парфюмерия Долче Вита.

Питах в Сефора, Парадайс, понеже влезнах да поразгледам - Сефора, Парадайс изглежда като пред ликвидация, толкова малко стоки има и всичките са прашни...не знам защо това почва да се превръща в стил - прах се стеле по козметичните рафтове . Влезнах да разгледам и като държах колекцията на Диор  в плик, който носех - бях я взела буквално преди минут и питам за пролетната колекция на Диор - кога ще бъде налична, дъра - бъра и те ми отговориха следното - колекцията на Диор, госпожо, не е пресекла границата на България все още ???!!!! Попитах ги ама как така не е пресекла границата, като аз я държа в момента в ръцете си, купена от български магазин при това и ... момичето , горкото така се шашна, че чааак почна да заеква и не можа нищо смислено да ми отговори. Е, това не ме изненадва. Там винаги цари шаш, паника, а и прах. И никой никога нищо не знае.

Суочовете и обясненията утре ако има подходяща светлина, че държа на дневната - тогава всичко излиза най-вярно и точно:)

А вие какво си харесахте?


25 коментара:

  1. Лелеее, този път хвърлих око на курабийките! Толкова красиво декорирани са! <3 Наистина - не за ядене, а за снимка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, меденките са много фотогенични, матови, лесно се снимат и излизат на снимка прекрасно.
      Палитрите на Диор са традиционно изключително трудни за снимане и ако успея да предам 1/4 от красотата им го считам за голям успех:)
      Утре ще я снимам пак тази толкова трудна за фотографиране палитра. На живо е просто неописуема.

      Изтриване
  2. Палитрите и червилото предполагам са разкошни. Чакам утре да направиш суочове, пък може и един грем на себе си да покажеш ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Бисквитките са наистина много красиво нарисувани... Лака е много хубав цвят. А от сенките харесвам сивия цвят.

    ОтговорИзтриване
  4. Харесват ми сенките, но ще чакам да покажеш и тези на Шанел.
    И съм нетърпелива за впечатлението ти от прословутия им руж.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Показах вече ружът, за сенките в понеделник:)))

      Изтриване
  5. Страхотно красиви снимки, създадоха ми страхотно пролетно настроение. Звездния продукт на Диор изглежда много красив.
    Нямам търпение да бъде зареден по магазините и да си го купя- дали ще го заредят?.
    Би ли казала ти откъде си го купи?Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Звездният продукт вече го имам в две бройки - първата си я купих от Парфюмерия Долче Вита, а втората от Селфриджес.

      Не знам къде другаде в България е заредена колекцията на Диор и съответно звездния продукт.

      Може би Прити Шоп, улица Гладстоун и Парфюмерия Долче Вита.

      В Сефора, Дъглас и в Бюти зоните няма все още и намек за пролетни колекции.Там все още е зима и то каква:))))

      Изтриване
  6. Аз бях тази сутрин в Сефора, но колекцията я няма заредена. Питах и ми казаха след две седмици!?Как е възможно?!Умирам от нетърпение да я видя на живо, особено след като видях тези снимки.
    Много искам да направиш и час по-скоро подробно ревю на звездният продукт на Диор,че така съм му хвърлила око,че направо ще побъркам мъжо.
    Присъединявам се по-бързо да покажеш снимки на Шанел и мнение за този толкова прочут руж. Заслужава ли си наистина или е само като бенгалски огън?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Зависи колко обичаш бенгалски огън:) Тоест нещо красиво и мимолетно.
      Ако си със светла кожа, обичаш силно парфюмирани продукти, харесваш Шанел 5 - да, това е твоят руж. Все пак мисля, че четката този път е силно неподходяща.
      Звездния продукт на Диор е пълноценен продукт - от четките до сенките, ружа и всичко.

      Изтриване
  7. Аз си харесах всичко,много е красиво.
    Ще се купува явно.
    Вчера гледах и снимките на новия руж на Шанел, които пусна във фейсбука и също много ми хареса. Стремя се да си купувам уникални и полезни продукти и блогът ти ми е много полезен.Затова като всички чакам твоето мнение, ти имаш голям опит, огромна база за сравнение,защото така като гледам, но ти притежаваш най-голямата козметична колекция в България. Досега каквото съм си купила по твоя препоръка все е било право в целта.

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ти за тази публикация,защото точно бях изпаднала в депресия,че нито една българска блогерка не пише и не публикува снимки от новите пролетни колекции и ти все пак показа, че и ние сме в час и в темпо.
    Моят избор е звездния продукт, розовата палитра, червилото, молива и лакът.

    ОтговорИзтриване
  9. Останаха ми очите в палитрата и в лака.

    ОтговорИзтриване
  10. Палитрата е много приятна на гледане и не само. Хареса ми след като я видях, а дори на снимки не я разгледах изобщо. Обаче приятно ме изненада . А "100 грама сладки" там няма какво да кажа освен , че ги обожавам. От Бургас съм и от години ги знам много любими, винаги когато имам време и път към София си купувам от техните френски макарони. Дори ми е странно когато от София не са чували за тях. Когато имаха щанд в Бургас бях първа кипра там ,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. истината е че най-хубавото им нещо са макароните и бадемовият мус с круша, другите им неща не стават.
      Меденките им, например са много красиви, но тази глазура е много , много захарна, не е като в къщи. Моите даже искат да им махам глазурата на купушките меденки, докато когато аз направя се изтрепват да я хапват.
      Домашното си е друго, но макароните им ги бива.

      Изтриване
    2. Последният път точно от този мус взех за моята майка , много добро попадение .Искам да попитам за магазина Долче Вита. Какво му е особеното, понеже посещавам Прити Шоп не е кой знай какво, но има Живанши .В събота мисля да мина и разгледам . Защо питам , интересно ми е.

      Изтриване
    3. Парфюмерия Долче Вита е магазина за хай козметика и парфюми на главната улица във Варна, оторизиран е да продава Шанел, Диор, Есте, Ланком, Том Форд и т.н. - има го в списъците на оторизираните магазини. Особеното му е, че консултантките и управителката са много лъчезарни, много любезни, а също така са и компетентни и си разбират от работата. Освен това са и много елегантни - униформата им е в малки черни рокли и обувки на висок ток, косите им са прибрани в красиви прически, а гримът им е много изящен и ненатраплив. Като цяло се чувстваш в бутик за висок клас козметика и всичко отговаря на класата на продуктите в него.Всичко е точно както трябва да бъде.
      Бих казала даже че това е магазинът с който аз специално открих чара на хай козметиката.
      Връщах се от плажа по къси панталонки, джапанки, рошава, без грим и съвсем случайно попаднах на магазина, влезнах, момичетата бяха много любезни, гримираха ме и аз хем много се харесах, хем харесах и магазина...От тогава пазарувам предимно от тях.
      В София съм доволна толкова много само от Нотос Галери.

      Изтриване
  11. А ревю на тази приказна палитра кога ще има?

    ОтговорИзтриване
  12. Майчице!!!!!!!!!!
    Много красива колекция и много красиво е показана.Искам да си я купя моментално!Палитрата!!!!!Къде мога да я намеря знаеш ли?

    ОтговорИзтриване