"

Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Dogs, Cats, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

събота, 4 януари 2014 г.

Празнични покупки от Сефора/Beauty Shopping At Sephora

Здравейте, прекрасни:)

Продължавам с отварянето на моите празнични покупки, които този път са от магазини Сефора - и по-точно от Sephora, The Mall.
И съответно подаръците, които получих от Sephora:)

 От Сефора основно допълних това, което ми  липсваше от празничната колекция на Chanel за 2013/2014 Nuit Infinie и взех, разбира се, и още неща, защото човек не може да не се изкуши - пък и аз честно казано, не се пазя чааак пък толкова от изкушения.

Тази Коледа взех цялата колекция на Chanel, защото колекцията Nuit Infinie направо бе като създадена за моя цветотип и кожа.


И така:1. CHANEL  Illusion D'Ombre 827 Initiation .
След като взех Фатал, как да не взема и тази:) Аз обичам да експериментирам, да рисувам и да се забавлявам, затова 827 направо бе задължителна.
Ще направя обзор на тези сенки и там ще дам подробности около и за тях.


 За очната линия се чудих , но не дълго - тя е идеално подбрана към ключовата за колекцията Nuit Infinie палитра CHARMING OMBRES MATELASSÉES DE CHANEL , която вече имах, а и аз имам очна линия на бранда и знам, че е прекрасна. Така, че взех и нея.
2.CHANEL  Ligne Graphique De Chanel 117 Bronze

 Празничната спирала с блестящи частици също бе въпрос на колебание, но като си представих как ще пърхам с бляскави мигли около съпруга си - веднага я взех:))
3.CHANEL Cils Scintillants Mascara Bronze Platine


Червилото бе планирано така че веднага го грабнах:)
4.CHANEL  Rouge Allure Velvet 327 La DesireeС това изкупих колекцията Безкрайна Нощ , лакът Аксесоар имах още от преди и обърнах очи към другите новинки.

А те бяха много апетитни.

Кръглите ружове на Шанел Joues Contraste според мен са най-добрите ружове въобще - така, че щом видях Evocation 85 и Discretion 86, не се двоумих - те са много различни един от друг, за моя тен единият е по-подходящ за скулптуриране или когато имам тен - това е 85,  а другият, когато съм бяла, а аз съм доста бяла - това е 86.

5. CHANEL Joues Contraste Evocation 85 6. CHANEL Joues Contraste Discretion 86
 Последното, което купих бе и единственото, което дойде от празничните колекции на Диор в България. Това е палитра Dior Holiday,  която е изкушаващо миниатюрна и луксозна - идеална за пътувания и също е удивително подходяща за моя цветотип. (Тази зима всички марки са се наговорили да правят колекции за моя цветотип - ужас!)

7. Dior Holiday Couture Collection


 А сега подаръците от Sephora:

1. Мини лакчета на Nails Inc.:

2. Лак на Sephora  по избор - аз си избрах син:)


3. Чанта на Sephora

4. Гривна на Sephora


5. Мостри на аромати


 А ето и всичко :


 А вие обичате ли да пазарувате в Сефора? Коя от двете Сефори предпочитате?

Целувки:)

Свързани публикации:
2.Christmas Shopping At Harrods
или Golden Winter, Dior + това -онова на CHANEL,YSL, Chantecaille

4 коментара:

 1. Прекрасен пазар си направила, честито :) Би ли споделила за цената на Dior Holiday Couture Collection?
  Ще чакам и отзивите ти с интерес.
  За Сефорите, май предпочитам тази в Дъ Мол :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти:)
   Цената на палитрата на Dior e 107 лв.


   Изтриване
 2. Честита и прекрасна Нова година пожелавам! Благодаря за ценните информации - винаги ги очаквам с интерес. Благодарение на тази публикация научих за палитрата Dior Holiday и днес се сдобих май с последната бройка от един магазин Beauty Zone. Досега не съм пазарувала в Сефора. През изминалата година се сдобих с няколко нещица на CHANEL, но от друг, по-малък магазин.
  Сърдечни поздрави и продължавай да ни радваш с ценни информации и препоръки!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Честита Нова Година и на теб!
   Благодаря за искрения коментар, Руми - ти и други читателки като теб ми давате сила да продължа, въпреки, че правенето на блог е доста трудна задача. Но за вас, моите читателки си струва усилието.
   Много писма получавам и на мейла си и това ме вдъхновява да продължавам да правя всичко възможно за да ви давам най-новата и актуална информация за козметиката и модата:)
   Целувки:)

   Изтриване