"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

петък, 20 декември 2013 г.

Douglas loves me/Моят Коледен подарък от Дъглас

Здравейте, печете ли меденки за Коледа?
Аз точно това правя в момента, мятам тава след тава с меденки и в брейковете пия кафе. А  и продължавам с отварянето на Коледните подаръци и покупки.
 Магазини Дъглас и Бюти Зоун ме изненадаха с прекрасен подарък за Коледа, който получих като комплимент от Дъглас и Бюти Зоун  към най-лоялните клиенти.


Ако искате да видите какво получих продължете нататък:)




 Lady Million EDP-5 ml. Paco Rabanne
Много се радвам на тази миниатюра, аз имам голямата опаковка и много обичам , когато имам миниатюра и голяма опаковка.
 Малка опаковка двуфазен  продукт на Дъглас за сваляне на грим около очите. Страхотно за често пътуващи хора.
 Gucci - Premiere - EDT - 5 ml.
Отново имам голямата опаковка и отново много се радвам на миниатюрата, точно така обичам да си подреждам тоалетната масичка.
 Следващото е
Just Cavalli - 5 ml, нямам голяма опаковка на този парфюм - напълно ми е нов и не знам даже дали ще ми хареса, принципно обаче Кавали ми е от любимите дизайнери, така, че ароматът има много шансове при мен.
Следващото е двуфазен продукт в травъл размер на Clarins за махане на грим около очите.
Аз харесвам марката , така че съм доволна.
 Мъничка спирала на Estee Lauder, вече имам над десет бройки от тези мини сладури, радвам им се много, разкошни са за чанта, когато пътувате със самолет и ви трябва травъл размер.

 А това е един от любимите ми продукти , с който редовно третирам косата си.
Uniq One спрей-маска за коса без отмиване.
Не оставам без него.

 От Дъглас са помислили и за съпруга ми и за него също има мини аромат от 7 мл на Мерцедес Бенц. Дано му хареса:) Вече му го дадох и той също е доволен от Дъглас:) Това не е първият му подарък от Дъглас - съвсем скоро Дъглас му подари слънчеви очила на Азаро и чанта за лаптоп също на Азаро - заради моите точки от покупките.

 А ето и всички мини парфюми:
Just, Just Cavalli; Premiere, Gucci; Lady Million, Paco Rabanne;Mercedes Benz

 И всичко, което бе включено в Коледния Подарък на магазини Дъглас и Бюти Зоун
за лоялните клиенти.

А вижте и какво хубаво послание бе написано на кутията:


Страхотна инициатива на Дъглас, аз съм очарована от тях напоследък. Още повече, че имам и доста точки в картата си и трябва обезателно да ги изхарча до Нова Година, защото после се губят. Не знам дали знаете, но Дъглас и Бюти зоун правят карти на своите най-лоялни кленти и там се трупат  точки при покупки, които се превръщат в истински пари и получавате ваучер за определена сума  - този ваучер трябва да похарчите в Дъглас или Бюти Зоун в рамките на една година. Което си е прекрасно:)Познайте дали не съм си набелязала куп неща:)
За други толкова готини клиентски карти на бг пазара както тези на Дъглас и Бюти Зоун не мога да се  сетя - освен може би клиентските карти на Марк и Спенсър и на Том Тейлър/Бата.
Картите на Сефора например не дават такива права и бонуси и не трупат точки. Картите на Есте Лаудер също имат по различен принцип. Общо взето поведението на Дъглас е най-европейско на бг пазара.
Благодаря ти, Дъглас. Аз също те обичам:)

5 коментара:

  1. Дай боже всеки му такъв подарък, на Коледа стават чудеса.!Страхотна си Светлана, блога ти е ме зарежда с толкова положителни емоции.Весели празници! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Снеже:)Много си мила.
      Весели празници ти пожелавам!:)

      Изтриване
  2. Браво, Светле! Честито! Прекрасен подарък са ти направили и то заслужен. Ползвай си ги със здраве. Ти го заслужаваш.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, прекрасна:)Доволна съм от магазини Дъглас и Бюти зоун, страхотна политика и отношение:)

      Изтриване