"

The Lady With The Little Dog - Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

четвъртък, 19 март 2015 г.

Ooh, you, my supermodel!!!














Фотосесията е в любимия ми Steigenberger Al Dau Beach Hotel, Egypt

Кръстих я "Ooh, you, my supermodel!!!" , не защото мисля, че съм супермодел, о, не, нямам такова самочувствие, а защото фотографът , един страхотен турчин, с който сме правили доста фотосесии при престоите ми в хотела и който е неустоима смесица между Мехмед Акиф Алакурт и Енгин Акюрек, а по длъжност е рекламен фотограф на Steigenberger, непрекъснато ми повтаряше - Ooh, you, you are my supermodel!!!

Разбира се, всичко това е в рамките на шегата:)

Гримът, за който имах точно две минути, си го правих сама с любимата ми travel палитра на Guerlain - Terracotta на която обезателно трябва да направя ревю.
А прическата е следната - след цял ден във водите на Червено море леко си сресах косата:)

Фотосесията е правена на голф игрището в Steigenberger Al Dau Beach Red Sea Hotel на 40 градуса по Целзий жарък следобед някъде към 16-16:30 ч. , в характерен за Hurghada египетски вятър и пек.
Обожавам да е жега, но до море:)

А вие?

Искате още факти и още подробности за мен? Вижте тогава 30 facts about me or I believe in pink!

30 коментара:

  1. Страхотни снимки на страхотно красиво и луксозно кътче от рая!
    Чувала съм , че Червено море е най-доброто и най-интересното място за гмуркане, така ли е наистина?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Права си. Червено море е наистина най-доброто място за хората, които се занимават сериозно с гмуркане.
      То е много богато море, всъщност е най-пищното от към растителни и животински видове море и съответно много запалени по гмуркането, ходят специално за да се гмуркат в Червено море. От българите най-запалени са доколкото знам Александра Раева и Любен Дилов.
      Аз винаги съм обичала гмуркането и разбира се любимото ми море и на мен също е Червено море.
      Жалко е наистина, че за повечето българи всичко това е съвършенно недостъпно и даже много не са и чували за Червено море и за гмуркане.

      Изтриване
    2. A не е ли опасно?Аз съм чувала, че има акули.

      Изтриване
    3. Има акули в Червено море, но те не плуват около Hurghada,
      в Sharm el-Sheikh обаче имаше акули и имаше пострадали туристи и то даже не гмуркачи, а най-обикновени туристи, които си плували в морето и то недалече от брега, но това е така, защото брега в Sharm el-Sheikh е рязко дълбок, красотата е невероятна, наистина невероятна, но понякога, лошото е че никога не се знае кога, се срещат и акули.НО без риск не би било същото.

      Изтриване
    4. Това с акулите е доста страшно. Въобще трябва да си смела личност за да се заминаваш с гмуркане.

      Изтриване
    5. А акулите не са чак толкова страшни, е, аз не съм се срещала с акули:)

      Изтриване
  2. Отговори
    1. Наистина е много красив Египет, аз съм била десетки пъти почти навсякъде из тази невероятно древна земя, но никога не ми омръзва да се връщам пак и пак.

      Изтриване
  3. Египет и Червено море са една от големите ми мечти, но знам, че там е много скъпо, а за гмуркане сигурно се искат и специални екипи?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скъпо е за почивка в Египет наистина особено на първа линия и особено с гмуркане и в хотел от класата на Steigenberger, който е най-добрия в Ургада и не е по джоба на много хора.
      Това не е Турция или Гърция, където повечето хотели са доста по-бюджетни в сравнение с египетските.

      Изтриване
  4. Не само снимките са красиви, но и ти, Светле си много красива.Както винаги.
    Познаваме се и винаги съм се възхищавала на фигурата ти и умението да се подържаш в такава великолепна спортна форма,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря , всичко дължа майка и татко като гени и даденост, но и на Orange fitness и на Ники, Мартин, Радка и Жени.

      Изтриване
  5. Eх, Египет и то в Steigenberger!Работила съм в туристическа агенция и знам, че това е най-луксозния хотел.Много рядко допуска българи за съжаление, нали сме малък пазар.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина Steigenberger Al Dau Beach Red Sea Hotel рядко има свободни места за българи, тъй като американските фирми са го заангажирали, но ако си негов редовен клиент нещата са съвсем други, за теб винаги има апартамент и то не какъв да е, а с джакузи и гледка към лагуната, тогава не зависиш от туристически агенции и пазар. Редовните си клиенти Steigenberger настанява в отделно крило и за тях всичко е по-специално.Въпрос на договорки.
      Аз останах очарована от този хотел още щом го видях - ние отседнахме първият път в него след круиз по Нил и от тогава където и да ходим, не го пропускам. Веригата е немска и хотелите в Европа и в Алпите на Steigenberger също са много хубави - всички те са пет звезди.

      Изтриване
  6. Много красива и лъчезарна!Мога ли да си поръчам публикация за това как се грижиш за тази невероятна гъста и пищна златна грива?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще направя отделна публикация за това какъв шампоан и балсам ползвам, но тайната на косата ми не е нито е в шампоана, нито е в гребена, а в гена - просто си имам такава коса, предимно от баща ми, и това е.

      Изтриване
  7. Толкова лъчезарна и естествена :) Страхотна фотосесия, определено! Аз бих искала да разбера повече как се грижиш за кожата, в повечето случаи е ген, разкажи как е при теб. А за Хургада...ех, ако нямаше толкова много страни за почивка, определено бих се върнала там. Но следващият път искам да бъде в Ел гуна, тази "малка Венеция" се е запечатала в съзнанието ми и не иска да отлети.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи.
      За кожата също е преди всичко ген, прабаба ми и на 98 изглеждаше невероятно, но тя е живяла в чиста среда, яла е чиста храна и не е имала този стрес.
      Ще напиша подробно повече.
      Ел Гуна е прекрасна, там също има Steigenberger. Разкошен е Египет:)Най-хубавото е да се пътува:)Навсякъде.Колкото повече места види човек толкова по-хубаво.

      Изтриване
  8. Много красива жена си, Светле!Аз също бих искала да разбера как се грижиш за себе си и да си поръчам една такава публикация,ако може.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи, оценявам ги.
      Честно казано няма никакви тайни или режими.
      Ген преди всичко. Дългите крака са си дълги крака, няма как да станат къси, а късите пък няма как да станат дълги, ако мога да се изразя метафорично.
      Не омаловажавам значението на добрия сън, водата, толкова, колкото ви се иска, спортът, и въздържаното и умерено хранене, но генетиката е на първо място. Иначе казано всичко е в породата.

      Изтриване
  9. Изящна, благородна и красива - истинска дама!

    ОтговорИзтриване
  10. Умопомрачителна фотосесия. Точно такива харесвам - когато моделът е показан в естествената си красота. Комплименти!

    ОтговорИзтриване