"

Joie de Vivre Blog - LifeStyle, Travel, Fashion, Dogs, Cats, Art, Beauty, Music, Books, Health, Houses, Gardens, Wellbeing

четвъртък, 8 март 2018 г.

Chanel Coco Mademoiselle - A New Eau de Parfum Intense - 1


Новото лице 
на 
Chanel Coco Mademoiselle 
A New Eau de Parfum Intense
екстремна доза пачули и амбра
комбинирани със зърна тонка и ванилия от Мадагаскар.

Страстна, дълбока и пристрастяваща композиция.
Създадена от гениалния Olivier Polge.

CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense

 

 

 

Един от най-популярните съвременни парфюми и един от водещите бестселъри още от излизането си през 2001 година досега Chanel Coco Mademoiselle вече има своята нова версия Intense, която излезе само преди броени дни на 1 март 2018.  Версия, която съчетава най-доброто от оригинала с най-модерното от настоящето.

 

 

 

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense бе анонсиран от дома Chanel като разкриване на нови черти на личноста COCO MADEMOISELLE, една личност силна, дълбока, неотразима.


В новата си версия един от най-легендарните парфюми на всички времена включва най-съвремененните шипри с източно-дървесните аспекти  и цитрусовите-флорални нюанси като всичко придобива коренно различен смисъл поради високата концентрация на пачули и кехлибар.


Или иначе казано звученето на пачулито в Coco Mademoiselle Intense е наистина екстремално, то е искрящо и сияещо и да! то е сладострастно.
Аз лично чак се притесних, когато за първи път пръснах от шишенцето в Сефората в Салерно.
И знаете ли, всички мъже наоколо започнаха да се държат някак странно ...като полудели ... и как да кажа... да се оглеждат разтревожено с разширени ноздри. Има парфюми, които оказват съблазняващо въздействие върху мъжете. Новият Chanel Coco Mademoiselle Intense е такъв.Защото топлият и много женствен кехлибарен акорд е съчетан с мадагаскарска ванилия, предполагам. Или може би е нещо друго - тайно. Не знам. Във всеки случай е нещо магично.
Пирамидата на Chanel Coco Mademoiselle Intense

Връхни ноти: Портокал, Бергамот от Калабрия
Ноти «сърце»: Жасмин, Роза
База: Мадагаскарска ванилия, Боб тонка, Пачули, Пачули, Пачули, Лабданум

Настроение, което създава парфюма: Сладострастно, тъмно,топло, нега.

Силно шлейфов парфюм.

Моята оценка: 10 от 10 ! Шедьовър!
********** и
Честит 8- ми март, мили дами! 
Избрах това ревю на новата и засега единствена версия на един от най-обичаните парфюми на всички времена  
Chanel Coco Mademoiselle Intense 
за да ви поздравя с прекрасния ни празник! Бъдете все така красиви, мили, нежни, съблазнителни и вдъхновяващи!Зад кулисите - Разбира се, снимките и на парфюма Chanel Coco Mademoiselle Intense не минаха без вълнения и без сложни ситуации. Този път нямаше мигранти, но точно направих композицията, която виждате на снимката - шишенцето и до него картонената опаковка и духна вятър, напоследък времето в Неапол е облачно и ветровито, Везувий вечно е в мъгли и в облаци,  ... и вятъра ми отвя картонената кутийка. Правя снимките си на ръба на первазите на балконите или на терасите на разни стръмнини ( той целият Неапол е стръмен ) и отдолу са други улици. Аз много държа да си запазвам и кутийките особено за парфюмите, защото така ги предпазвам и при пътуване в куфара и в къщи от дневната светлина, която както знаете е вредна за парфюма. Така че  напълно в паника грабнах шишенцето и фотоапарата, а той е доста тежък,  и хукнах да гоня картонената кутийка - като не мина без викове и призиви за помощ към околните. В очите на някои от минаващите италианци се четеше нещо от сорта - "Чужденци. Всичките са луди." Но все пак един неаполитанец и то много хубав мъж между другото взе присърце моята беда и спаси кутийката на моя безценен Chanel Coco Mademoiselle Intense преди вятъра да я запрати в Неаполитанския залив.


Снимките са правени на 7 март 2018 в Неапол лично от мен.

Други ревюта на парфюми на Chanel от The Lady With The Little Dog (s) Blog.

Gabrielle Chanel Parfum


Chanel Coromandel


Очаквайте и втора част на тази публикация в която ще сравня

Chanel Coco Mademoiselle Intense 
с
Chanel Coco - ах, как го обичам !
Chanel Coco Mademoiselle - обожавам го !
Chanel Coco Noir - влюбена съм в него !

Няма коментари:

Публикуване на коментар